Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Badkamer kitten Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een ervaren professional voor het kitten van uw badkamer? Loodgieterscollectief staat voor u klaar. Neem snel contact met ons op.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Erkend kitbedrijf Capelle aan den IJssel

Als erkend kitbedrijf helpt Loodgieterscollectief u bij het kitten van uw badkamer. Onze professionals zijn bedreven in het vervangen, onderhouden en aanbrengen van kit in badkamers en bijhorende sanitaire voorzieningen. Hierdoor is de ruimte beter beschermd tegen lekken en schimmels en ziet uw badkamer er verzorgder uit. Neem contact op met Loodgieterscollectief om uw badkamer vakkundig te laten kitten.

Kitbedrijf met spoed Capelle aan den IJssel

Heeft u dringend hulp nodig bij het aanbrengen of vervangen van kit in uw badkamer? Dan staan onze specialisten voor u klaar. De spoeddienst van Loodgieterscollectief maakt meteen komaf met beschadigde of verouderde kit, zodat de kans op lekken en schimmels kleiner wordt. Ook krijgt uw badkamer hierdoor een verzorgde uitstraling. Contacteer ons telefonisch of maak een afspraak.

Kosten badkamer kitten

Op de website van Loodgieterscollectief krijgt u geen vaste prijzen te zien voor kitwerkzaamheden. We bespreken graag met u telefonisch de opdracht, zodat we een correcte prijsindicatie voor u kunnen maken. Zo weet u waar u aan toe bent.

Wat kan er gekit worden in uw badkamer?

Sanitairmeubel wordt gekit tegen muur

Sanitair kitten

Sanitaire voorzieningen zijn een essentieel onderdeel van uw badkamer en behoeven dan ook een beschermende, duurzame kitlaag. Onze experts brengen met behulp van betrouwbare materialen en professionele technieken waterdichte kit aan in uw badkamer. Zo is de kans op schade, schimmels en lekken kleiner.

Douchevloer wordt gekit tegen de douchewand in een badkamer

Douche kitten

U kunt natuurlijk niet voorkomen dat uw douche te maken krijgt met vocht en daarom is het vakkundig laten kitten van deze ruimte erg belangrijk. Merkt u dat de kit in uw douche scheurtjes of schimmels vertoont? Vertrouw dan op de aanpak van Loodgieterscollectief om snel komaf te maken met het probleem.

Kit wordt aangebracht tussen sanitair en de muur

Wastafel kitten

Uw wastafel (laten) kitten is de beste manier om lekken te voorkomen en het zorgt daarbij voor een nette uitstraling. Onze experts maken gebruik van de beste materialen om de kitvoegen mooi te dichten.

Specialist een toilet aan het kitten

Toilet kitten

Het toilet in uw badkamer verdient ook een stevige, duurzame kitlaag, vooral als u lekken en schimmels wilt voorkomen. Contacteer Loodgieterscollectief en we brengen het werk snel tot een goed einde door middel van kwalitatief hoogwaardige kit en gereedschappen.

Onze werkwijze

Lekkage
1. U belt

U bent op zoek naar een expert om uw badkamer te laten kitten in Capelle aan den IJssel en contacteert Loodgieterscollectief telefonisch.

Rioolinspectie
2. Het probleem bespreken

We bespreken samen uw situatie, zodat we precies weten wat er moet gebeuren.

Rapportage
3. Offerte opstellen en afspraak maken

We stellen een op maat gemaakte offerte op, zodat u weet wat u kunt verwachten van de prijs. Daarbij leggen we een afspraak vast voor de uitvoering van de werken.

Verhelpen
4. We komen langs

Onze specialisten staan op de afgesproken dag en tijdstip bij u aan de deur.

Waarom kiezen voor Loodgieterscollectief?

Als u vertrouwt op Loodgieterscollectief profiteert u van een aantal interessante voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Het kitbedrijf bij uitstek in Capelle aan den IJssel

Loodgieterscollectief is werkzaam in heel Capelle aan den IJssel, zoals:

 • Capelle aan den IJssel Capelle-West en ‘s Gravenland
 • Capelle aan den IJssel Middelwatering-West
 • Capelle aan den IJssel Middelwatering-Oost
 • Capelle aan den IJsel Oostgaarde-Zuid
 • Capelle aan den IJssel Oostgaarde-Noord
 • Capelle aan den IJssel Schenkel
 • Capelle aan den IJssel Schollevaar-Zuid
 • Capelle aan den IJssel Schollevaar-Noord en Hoofdweg
 • Capelle aan den IJssel Rivium en Fascinatio

Veelgestelde vragen

Is het aangeraden om zelf kitwerkzaamheden uit te voeren?
Op het eerste gezicht lijkt het aanbrengen van kit in uw badkamer misschien eenvoudig, maar toch zijn er specifieke kennis en vaardigheden en betrouwbare materialen voor nodig. Als u de verkeerde technieken of gereedschappen gebruikt, is de kans op schade, lekken en schimmels een stuk groter. Ons advies is altijd om te vertrouwen op de aanpak van een erkend kitbedrijf.
Wat doet een kitbedrijf?
Loodgieterscollectief is een kitbedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen, vervangen en ouderhouden van kit(voegen) in badkamers. Ook sanitaire voorzieningen in uw badkamer kitten wij op professionele wijze.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Neem contact op

  Zoekt u duidelijke antwoorden op vragen in verband met onze diensten of wilt u met spoed een kitspecialist inschakelen? Bel ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen u graag verder.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks