Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Gootsteen wordt ontstopt door een professionele loodgieter.

Bad ontstoppen

Is uw bad afvoer verstopt en loopt het water niet meer weg? Borrelende geluiden of een vieze geur? Dit is vervelend, maar wij hebben de oplossing! Zelf ontstoppen kan vaak averechts werken. Het verstandigste is om een ervaren loodgieter in te schakelen. Op die manier bent u verzekerd van een snelle en professionele ontstopping van uw badkuip.

Symbool voor garantie door middel van een offerte en schuddende handen
Altijd garantie
Symbool van eerlijke prijzen, euroteken met hand.
Geen verborgen kosten
Symbool voor loodgieter, man met veiligheidshelm
Binnen 30 minuten op locatie
Symbool van een professional met ervaring
Meer dan 25 jaar ervaring
Verstopte afvoer in een wasbak wordt ontstopt.

Belangrijkste oorzaken van een verstopt bad

Bij een verstopt bad is de oorzaak meestal te wijten aan wat er door uzelf wordt weggespoeld: haren, lichaamsvuil, zeepresten, zand en stof. Verschillende elementen spoelen door uw afvoer, zoals kleine stukjes spons of pluis van handdoeken en washandjes die regelmatig in de afvoer blijven steken. Soms belanden er ook per ongeluk voorwerpen in de afvoer, zoals een oorbel die in het bad valt, een steentje dat uit de broekzak van uw kind rolt, of een wattenstaafje dat precies door het afvoerputje van uw bad glipt. Al deze elementen raken snel vast in de sifon, waardoor het badwater binnen de kortste keren niet meer goed wegloopt.

Loodgieter bellen of zelf bad ontstoppen?

Bij een verstopt bad is de gebruikelijke boosdoener een ophoping van haren, zeepresten, kalk en viezigheid. Dit probleem ontwikkelt zich geleidelijk na elke badsessie, totdat een blokkade ontstaat. Soms is de verstopping oppervlakkig, maar het kan ook dieper zitten. Alleen een ervaren loodgieter met speciale apparatuur kan de blokkade doorbreken en wegspoelen. Neem direct contact op met Loodgieterscollectief voor een snelle oplossing.

Wij helpen bij de ontstopping van uw bad

Loodgieterscollectief staat voor u klaar om uw bad te ontstoppen. Het ontstoppen van een bad kan een complexe en tijdrovende taak zijn, en het zelf proberen kan schade aan uw afvoer veroorzaken, vooral als u niet over de benodigde middelen en ervaring beschikt. Met meer dan 25 jaar ervaring biedt Loodgieterscollectief een professionele aanpak, wat resulteert in een snelle oplossing voor uw problemen met uw bad.

Hoeveel kost het om uw bad te laten ontstoppen?

Wij zorgen ervoor dat u niet te veel betaalt voor het ontstoppen van uw bad. Voordat wij beginnen nemen wij de tijd om uw situatie te bekijken en op basis daarvan stellen wij een offerte op. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren:

 • Waar in de afvoer van uw bad zit de blokkade?
 • Hoe hardnekkig is de verstopping?
 • Met welke methode kan de specialist uw bad ontstoppen?
 • Heeft de verstopping geleid tot lekkages?
 • Hoeveel tijd zal de rioolspecialist besteden aan het ontstoppen?

Voordat we u een prijsindicatie geven van de kosten hebben wij eerst meer informatie nodig over de verstoppen. Wij kunnen u wel verzekeren dat u een marktconforme prijs betaalt.

Loodgieter ontstopt wasbak bij de leiding

Werkgebied

Loodgieterscollectief is werkzaam in Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant:

Contact opnemen

Neem telefonisch contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

  ADRESGEGEVENS

  Loodgieterscollectief
  Leyweg 809Y
  2545GS Den Haag

  Telefoon: 06 34 39 29 29
  E-mailadres: klantenservice@loodgieterscollectief.nl

  Reviews

  Romy Lobee
  Romy Lobee
  2023-11-28
  Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
  Tim Burghoorn
  Tim Burghoorn
  2023-11-28
  Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
  Menno Black gmail
  Menno Black gmail
  2023-11-27
  Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
  Semih Sönmezdag
  Semih Sönmezdag
  2023-11-12
  In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
  Richard de Brabander
  Richard de Brabander
  2023-07-20
  Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.
  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks