Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

PVC buis in riool die gerepareerd moet worden.

Riool reparatie

Is uw riool vaak verstopt of staat er rioolwater in uw kruipruimte? Riool reparatie verhelpt dit probleem. Neem daarvoor contact op met Loodgieterscollectief.

Symbool van eerlijke prijzen, euroteken met hand.
Martkconforme prijzen
Symbool voor loodgieter, man met veiligheidshelm
Vakkennis
Symbool van een professional met ervaring
Ervaren loodgieters
Symbool voor garantie door middel van een offerte en schuddende handen
Geen onverwachte voorwaarden

Wanneer moet u het riool laten repareren?

PVC buis in riool die gerepareerd moet worden.

Een kruipruimte kan om verschillende redenen vol water staan. Soms gaat het gewoon om het grondwater. Een scheurtje in een rioolbuis is eveneens een mogelijke oorzaak. In dat geval is het noodzakelijk om de hulp van een loodgieter in te roepen om uw riolering te laten repareren. Heeft u een woning met een oud rioleringsstelsel, dan ontstaan door slijtage scheuren of breuken in het riool. Ook in dat geval is riool reparatie noodzakelijk.

De gevolgen van een defect rioleringssysteem

Een defecte riolering kan voor overlast zorgen. Ten eerste levert het een hoop stank op. Daarnaast kunt u bepaalde faciliteiten in huis niet meer gebruiken, zoals het toilet, de douche of bijvoorbeeld de gootsteen in de keuken. Een lekkage in de buizen van het riool kan bovendien een hoop waterschade aan uw woning tot gevolg hebben. Door tijdig uw riolering te laten repareren, voorkomt u dat deze schade zich uitbreidt.

De werkwijze bij riool reparatie

Met camera’s achterhalen we wat de oorzaak is van de lekkage of waar de breuk zich in de buizen bevindt. De schade ligt in sommige gevallen in het buitenriool van uw erf, maar de kans bestaat dat er een probleem bij het binnenriool is. In alle gevallen moet het riool worden blootgelegd. Afhankelijk van de situatie vindt er hak- en breekwerk plaats. Als dat enigszins voorkomen kan worden, gebruikt de specialist daar andere methodes voor, zoals bijvoorbeeld het wegzuigen van zand rond het rioleringsstelsel. Een vakkundige loodgieter doet dit efficiënt en zorgt daarbij dat uw riolering voldoet aan de gestelde voorschriften.

Verschillende soorten riool reparatie

De grootte van de schade bepaalt grotendeels op welke manier het riool gerepareerd wordt. Kleine schades op een lengte van minder dan 5 meter kunnen bijvoorbeeld van binnenuit met hars gerepareerd worden. Kleine scheurtjes kunnen ook met een kousrenovatie aangepakt worden. Met een speciale techniek wordt een kous over de buis getrokken, als extra beschermlaag over de bestaande buis. Bij T- of Y-stukken spreken we van reparatie middels inlaatrenovatie, dit is met behulp van voorgevormde glasvezel.

Riool reparatie bij grotere schade

Is de schade aan uw rioleringssysteem dusdanig dat reparatie van de bestaande buizen niet mogelijk is, dan vervangen we het betreffende deel van het buizenstelsel. De reparatie bestaat dan uit het loskoppelen van de beschadigde buizen en het vervangen door nieuwe buizen.

Wat kost riool reparatie?

Bij rioolreparatie worden de arbeidskosten per uur berekend. Daarbij komen de kosten voor het gebruikte materiaal. De totaalprijs is per situatie verschillend. Daarom maken we voor u een offerte op maat.

Onze werkwijze

Lekkage
Bel ons

Vermoedt u dat er schade is aan uw riool, neem dan telefonisch contact op.

Rioolinspectie
Leg de situatie uit

Geef aan wat de problemen zijn met uw riolering.

Rapportage
Ontvang een offerte

U ontvangt een offerte op maat en maakt vervolgens een afspraak.

Verhelpen
Uw riool wordt gerepareerd

Op de afgesproken datum wordt uw riolering gemaakt.

De keurmerken van Loodgieterscollectief

Voor riool reparaties bent u bij Loodgieterscollectief aan het juiste adres. U bent verzekerd van onze keurmerken:

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Werkgebied

Woont u in Zuid-Holland of omgeving, dan vindt u via Loodgieterscollectief een betrouwbare loodgieter. Ons werkgebied bestaat uit:

Wacht niet te lang en laat uw riolering tijdig repareren

Voorkom uitbreiding van schade, laat uw riolering repareren zodra u weet dat dit nodig is. Bel hiervoor Loodgieterscollectief. U ontvangt van ons eerst een vrijblijvende offerte. Deze vraagt u ook eenvoudig online aan via het contactformulier hieronder.

  ADRESGEGEVENS

  Loodgieterscollectief
  Leyweg 809Y
  2545GS Den Haag

  Telefoon: 06 34 39 29 29
  E-mailadres: klantenservice@loodgieterscollectief.nl

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks