Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Lekkage

Voor al uw lekkageproblemen in Zuid-Holland en omgeving

Symbool voor garantie door middel van een offerte en schuddende handen
Altijd garantie
Symbool van eerlijke prijzen, euroteken met hand.
Geen verborgen kosten
Symbool voor loodgieter, man met veiligheidshelm
Binnen 30 minuten op locatie
Symbool van een professional met ervaring
Meer dan 25 jaar ervaring

Lekdetectie

Lekkages veroorzaken grote problemen als ze niet op tijd opgespoord worden. Vermoedt u een lekkage in uw woning? Schakel dan de loodgieters van Loodgieterscollectief in. We detecteren het lek en zorgen voor een passende oplossing. Maak telefonisch een afspraak of vraag een offerte aan voor een duidelijke prijsindicatie.

24/7 spoedservice

Heeft u een leiding geraakt tijdens het klussen of spoelt uw toilet niet meer door? Schakel dan de ervaren loodgieters bij Loodgieterscollectief in. Bij spoedsituaties zijn we binnen 30-60 minuten bij u aanwezig om uw probleem vakkundig te verhelpen. Neem telefonisch contact met ons op, zodat we snel voor u aan de slag kunnen.

Kosten lekkage opsporen en verhelpen

Omdat de kosten per lekkage verschillen, stellen we graag een op maat gemaakte offerte voor u op. Neem telefonisch contact met ons op om uw lekkage te bespreken.

Waar heeft u lekkage?

Lekkage dak

Een lekkage aan uw dak kan een flinke schade veroorzaken aan uw woning. Om grotere problemen te voorkomen, schakelt u direct een professional in. Veelvoorkomende oorzaken van een dak lekkage zijn beschadigde dakpannen, slechte afvoeren of kapotte dakgoten. Onze ervaren loodgieters sporen de oorzaak op en voeren de benodigde reparaties uit.

Lekkage plafond

Een lekkage in het plafond kan voor veel overlast zorgen, zoals waterschade aan het plafond, de muren of vloer. Schakel daarom bij een lekkage aan uw plafond zo snel mogelijk de ervaren loodgieters van Loodgieterscollectief in. We verhelpen het probleem en voorkomen verdere schade aan uw woning.

Lekkage aan een leiding in de badkamer

Lekkage badkamer

Een lekkage in de badkamer ontstaat vaak door problemen met de waterleiding, de afvoer of het kitwerk van de douche of badkuip. Ook hier is het belangrijk om de oorzaak van de lekkage zo snel mogelijk te achterhalen en een professional in te schakelen. Onze loodgieters sporen de oorzaak van de lekkage snel op en repareren het vakkundig.

Waterleiding dakkapel

Het aanleggen van een waterleiding naar uw dakkapel is een praktische oplossing om gemakkelijk water te gebruiken op uw zolderverdieping. We raden echter altijd aan om een professionele loodgieter in te schakelen voor het aanleggen van deze waterleiding, omdat dit geen eenvoudige klus is. Onze loodgieters beschikken over de juiste materialen en gereedschappen om deze klus uit te voeren.

Lekkende radiator met water op de vloer.

Radiator lekt

Een lekkende radiator zorgt voor veel ongemak en dient zo snel mogelijk verholpen te worden. Vaak is de oorzaak van een lekkende radiator een beschadigd of versleten onderdeel, zoals een radiatorventiel of een aansluiting. Onze professionele loodgieters sporen het lek snel op en vervangen de versleten onderdelen.

Dakgoot lekkage

In de meeste gevallen ontstaat een dakgoot lekkage door beschadigingen aan de dakgoot, zoals scheurtjes, gaten of loszittende naden. Door onze jarenlange ervaring sporen we de oorzaak van de lekkage snel op en repareren we het vakkundig.

Keuken lekkage

Meestal wordt een keuken lekkage veroorzaakt door problemen met de waterleiding, afvoer of de kitranden van de gootsteen. Om vochtproblemen te voorkomen schakelt u zo snel mogelijk de loodgieters van Loodgieterscollectief in. We sporen het lek snel op en repareren het op de juiste wijze

Overig

Merkt u dat u ergens anders lekkage heeft? Ook dan schakelt u onze experts in. Neem telefonisch contact met ons op of vraag een offerte aan als uw situatie geen spoedsituatie is.

Onze werkwijze

Lekkage
Lekkage

U constateert de lekkage en neemt contact op met Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
Lekdetectie

Onze loodgieters sporen het lek op door middel van lekdetectie.

Rapportage
Rapport

We stellen het uiteindelijke rapport op, waarin we beschrijven wat het probleem is en hoe we het willen oplossen.

Verhelpen
Lekkage verhelpen

We verhelpen de lekkage snel en vakkundig.

Waarom kiezen voor Loodgieterscollectief?

Als u kiest voor Loodgieterscollectief geniet u de volgende voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Werkgebied

Loodgieterscollectief is werkzaam in heel Zuid-Holland en omgeving, bijvoorbeeld in:

Veelgestelde vragen

Wat zijn de oorzaken van een lekkage?
De oorzaak van een lekkage is niet altijd hetzelfde. Zo kan een lekkage veroorzaakt worden door een slechte afdichting van leidingen, beschadigingen aan leidingen, verstoppingen, corrosie, onjuiste installatie en slechte kwaliteit materialen.
Hoe kan ik een lekkage herkennen?
Een lekkage is op verschillende manieren te herkennen, zoals vochtplekken op de muur, het plafond of de vloer, druppels of stromend water, schimmelvorming en onaangename geuren.
Wat moet ik doen als ik een lekkage vermoed?
Als u een lekkage vermoedt, is het belangrijk om snel te handelen en de professionals van Loodgieterscollectief in te schakelen. Onze loodgieters sporen de oorzaak van de lekkage op en repareren het vakkundig om verdere schade te voorkomen.
Kan ik een lekkage zelf repareren?
Het repareren van een lekkage vereist in de meeste gevallen specifieke kennis en ervaring. We raden daarom niet aan om zelf de reparatie uit te voeren, omdat dit kan leiden tot verdere schade en hogere reparatiekosten.
Hoe voorkom ik een lekkage?
U voorkomt een lekkage door uw leidingen en riolering regelmatig te onderhouden en te controleren. Zorg er daarnaast voor dat u hoogwaardige materialen gebruikt en laat werkzaamheden altijd uitvoeren door een professionele loodgieter.

Overige diensten

Een loodgieter aan het werk onder een wasbak

Loodgieter

Toilet wordt ontstopt door loodgieterscollectief

Ontstoppingsdienst

Kit wordt aangebracht tussen sanitair en de muur

Badkamer kitten

Neemt contact op

Heeft u vragen over een van onze diensten of heeft u met spoed een loodgieter nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op of vraag een offerte aan. We helpen u graag verder.

  ADRESGEGEVENS

  Loodgieterscollectief
  Leyweg 809Y
  2545GS Den Haag

  Telefoon: 06 34 39 29 29
  E-mailadres: klantenservice@loodgieterscollectief.nl

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks