Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Ontstoppingsdienst

Voor al uw ontstoppingswerkzaamheden in Zuid-Holland en omgeving

Symbool voor garantie door middel van een offerte en schuddende handen
Altijd garantie
Symbool van eerlijke prijzen, euroteken met hand.
Geen verborgen kosten
Symbool voor loodgieter, man met veiligheidshelm
Binnen 30 minuten op locatie
Symbool van een professional met ervaring
Meer dan 25 jaar ervaring

Erkend ontstoppingsbedrijf

Loodgieterscollectief is een erkend ontstoppingsbedrijf in Zuid-Holland en omgeving. We zijn dé expert wanneer het aankomt op het ontstoppen van leidingen en rioleringen. Voor elk probleem staan onze vakmensen 24/7 voor u klaar om het op te lossen. Bel voor het maken van een afspraak of vraag een offerte aan.

Spoed ontstoppingsdienst

Loopt uw douchewater niet meer weg of spoelt uw wc niet goed meer door? Dat is natuurlijk erg vervelend. Bel dan de spoed ontstoppingsdienst. We staan 24/7 voor u klaar en leveren altijd een snelle en betrouwbare service. Onze specialisten zijn binnen een mum van tijd aanwezig, beoordelen de situatie en lossen het probleem vakkundig op. Neem bij spoed telefonisch contact met ons op en plan direct een afspraak in.

Kosten

Omdat de kosten per opdracht van elkaar verschillen, tonen we geen vaste prijzen op onze website. Graag bespreken we telefonisch uw opdracht.

Welke ontstopping verhelpen we voor u?

Man is bezig met riool ontstoppen van uit de keuken.

Riool ontstoppen

Het riool ontstoppen is een vervelende klus, waarvoor u het liefst een expert inschakelt. Een verstopt riool kan leiden tot vervelende problemen, zoals overstromingen, onaangename geuren en zelfs gezondheidsrisico’s. Het is daarom belangrijk zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen. Onze ervaren loodgieters hebben altijd de juiste gereedschappen bij zich, waarmee ze het probleem opsporen en verhelpen.

Gootsteen wordt ontstopt door een professionele loodgieter.

Gootsteen ontstoppen

Een verstopte gootsteen is erg vervelend, zeker als u niet beschikt over een vaatwasser en de afwas nu niet gedaan kan worden. Er zijn verschillende methoden om een gootsteen te ontstoppen, zoals het gebruik van een ontstoppingsveer, kokend water, azijn en baking soda, of speciale ontstoppingsmiddelen. Helaas bieden deze middeltjes niet altijd de oplossing. Schakel in dat geval altijd de specialisten van Loodgieterscollectief in. Ze verhelpen de verstopping snel en efficiënt.

WC wordt ontstopt met leiding.

Wc ontstoppen

Een verstopt toilet is natuurlijk erg vervelend. De oorzaken van een verstopt toilet variëren van overtollig toiletpapier tot vreemde voorwerpen of een probleem met de riolering. Lukt het u niet de wc zelf te ontstoppen met bijvoorbeeld het gebruik van een ontstopper, ontstoppingsveer of speciale ontstoppingsmiddelen? Dan is het tijd de professionals van Loodgieterscollectief in te schakelen.

Verstopte afvoer in een wasbak wordt ontstopt.

Afvoer ontstoppen

Een verstopte afvoer wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van vet, voedselresten, haren en andere vuildeeltjes in de leidingen. Er zijn verschillende middeltjes op de markt om een verstopte afvoer te verhelpen, maar het is belangrijk om voorzichtig te zijn om verdere schade te voorkomen. Is de verstopping na het toepassen van de middeltjes niet verholpen? Schakel dan altijd een erkende loodgieter van Loodgieterscollectief in.

Loodgieter is douche aan het ontstoppen.

Douche ontstoppen

Een verstopte doucheafvoer wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een ophoping van haren, zeepresten, en andere vuildeeltjes in de afvoerleidingen. Ook voor dit probleem zijn verschillende huis-tuin-en-keukenmiddeltjes op de mark. Ook hierbij geldt dat u voorzichtig moet zijn en de instructies goed moet lezen. Schakel een expert in als de verstopping niet verholpen is.

Loodgieter is bezig met vaatwasser ontstoppen

Vaatwasser ontstoppen

Is uw vaatwasser verstopt? Dan zitten er hoogstwaarschijnlijk etensresten verstopt in de afvoerleiding. Het gevolg hiervan is dat het water niet meer wegstroomt en dit veroorzaakt wateroverlast. We raden altijd aan direct een loodgieter in te schakelen, omdat u snel het risico loopt uw vaatwasser te beschadigen.

Loodgieter ontstopt wasbak bij de leiding

Wasbak ontstoppen

Een verstopte wasbak zorgt voor water- en stankoverlast. Om zelf u wasbak te ontstoppen kunt u diverse methodes gebruiken. Helaas zien we vaak dat deze methodes niet voldoende helpen en de wasbak verstopt blijft. Heeft u alle huis-tuin-en-keukenmiddeltjes inmiddels geprobeerd, maar is de verstopping niet verholpen? Schakel dan Loodgieterscollectief in.

Overig

Ook voor overige verstoppingen zijn we 24/7 bereikbaar. Bij spoed adviseren we u telefonisch contact met ons op te nemen. Heeft uw situatie geen spoed? Vraag dan een offerte aan.

Waarom kiezen voor Loodgieterscollectief?

Met Loodgieterscollectief profiteert u van de volgende voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Onze werkwijze

Lekkage
U belt

U bent op zoek naar een ontstoppingsdienst om uw badkamer te kitten en belt Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
Probleem bespreken

We bespreken de situatie, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat er moet gebeuren.

Rapportage
Offerte + afspraak maken

We maken een op maat gemaakte offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Daarna maken we de afspraak om de werkzaamheden uit te voeren.

Verhelpen
Wij komen langs

Op de dag van de afspraak staan onze loodgieters op het afgesproken tijdstip bij u op de stoep.

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Werkgebied

Loodgieterscollectief is werkzaam in heel Zuid-Holland en omgeving, bijvoorbeeld in:

Veelgestelde vragen

Wanneer moet ik een ontstoppingsdienst bellen?
Het is raadzaam om een ontstoppingsdienst te bellen als u problemen ervaart met het doorspoelen van water in bijvoorbeeld uw toilet, gootsteen, douche of wasbak. Ook als u last heeft van wateroverlast en stankoverlast is het verstandig een ontstoppingsdienst in te schakelen.
Hoelang duurt het om een afvoer of riolering te ontstoppen?
Het is niet met zekerheid te zeggen hoelang het duurt voordat we uw afvoer of riolering ontstopt hebben. Dit heeft namelijk te maken met de ernst van de verstopping en de locatie van het probleem. Neem altijd telefonisch contact met ons op voor een duidelijke prijsopgave en tijdsindicatie.
Wat kost het ontstoppen van een afvoer of riolering?
De kosten van het ontstoppen van een afvoer of riolering zijn afhankelijk van de ernst van de verstopping, de locatie en de benodigde reparaties. Om vervelende verrassingen te voorkomen, adviseren we u altijd eerst een offerte aan te vragen.
Kan ik zelf mijn afvoer of riolering ontstoppen?
Ja, het is mogelijk om zelf uw afvoer of riolering te ontstoppen met behulp van verschillende huis-tuin-en-keukenmiddelen. Het is daarbij wel van belang dat u de instructies duidelijk leest, omdat u anders de verstopping verergert of schade toebrengt aan de leidingen. Mocht de verstopping niet verholpen zijn, dan schakelt u een van de professionals van Loodgieterscollectief in.

Overige diensten

Een loodgieter aan het werk onder een wasbak

Loodgieter

Lekkage wordt verholpen door loodgieterscollectief

Lekkage

Kit wordt aangebracht tussen sanitair en de muur

Badkamer kitten

Neemt contact op

Heeft u vragen over een van onze diensten of heeft u met spoed een loodgieter nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op of vraag een offerte aan. We helpen u graag verder.

  ADRESGEGEVENS

  Loodgieterscollectief
  Leyweg 809Y
  2545GS Den Haag

  Telefoon: 06 34 39 29 29
  E-mailadres: klantenservice@loodgieterscollectief.nl

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks