Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Riolering aanleggen

Riolering aanleggen

Moet er een riolering aangelegd of vervangen worden bij uw woning? Dit is een klus die om kennis en ervaring vraagt. Schakel daarvoor Loodgieterscollectief in.

Symbool voor garantie door middel van een offerte en schuddende handen
Altijd garantie
Symbool van eerlijke prijzen, euroteken met hand.
Geen verborgen kosten
Symbool voor loodgieter, man met veiligheidshelm
Binnen 30 minuten op locatie
Symbool van een professional met ervaring
Meer dan 25 jaar ervaring

Op korte termijn uw riolering laten aanleggen

Riolering aanleggen

Heeft u dringend behoefte aan een efficiënt werkend rioleringssysteem? Bij Loodgieterscollectief begrijpen we dat een goed functionerende riolering van essentieel belang is voor uw huis of bedrijf. Daarom bieden we onze expertise en toewijding aan om u op korte termijn te voorzien van een hoogwaardig rioleringssysteem dat aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Vakkundig uw riolering laten aanleggen

Een loodgieter schakelt u op verschillende momenten in. Bijvoorbeeld voor het aanleggen van een riolering bij een nieuwbouwhuis. Bij een verbouwing verplaatst de loodgieter uw riolering vakkundig of breidt deze uit voor een probleemloze afvoering.

Verschillende rioolsystemen

Het rioolsysteem voert uw afvalwater vanuit uw huis af naar het hoofdriool. Een systeem dat vaak gebruikt wordt, is het vrijvervalsysteem. Hierbij zorgt de zwaartekracht ervoor dat het vervuilde water afgevoerd wordt. Hiervoor moet vaak diep gegraven worden, omdat er voldoende afschot (helling) moet zijn.

Een andere optie is een gemengd stelsel. Vervuild water wordt tegelijkertijd met regenwater afgevoerd. Bij dit systeem moeten beide soorten water gezuiverd worden. Dit brengt hoge kosten met zich mee. Dit voorkomt u met een IBA-systeem. Hiermee wordt het afvalwater individueel behandeld. Dat geldt zowel voor het toiletwater, het douchewater als het regenwater. Met dit systeem worden de kosten tijdens het zuiveren beperkt en is de belasting op het milieu minimaal.

Wat zijn de kosten voor riool aanleggen?

Het aanleggen van een riool kost tijd en het is een vrij ingewikkelde klus. Het uurloon voor het aanleggen van een riool ligt dan ook hoger dan het uurloon van andere loodgieterswerkzaamheden. De kosten voor het aanleggen van het riool bestaan uit arbeidsloon en materiaalkosten. Het arbeidsloon wordt per uur berekend, de materiaalkosten worden per meter berekend.

Kunt u zelf een riool aanleggen?

Het is mogelijk om zelf een riool aan te leggen, maar het is niet eenvoudig. Er is kennis voor nodig. Bovendien is het een vies karwei. Voor het aanleggen heeft u bepaalde apparatuur nodig die u hoogstwaarschijnlijk niet standaard in huis heeft. Door het uit te besteden, bespaart u zichzelf een hoop tijd, moeite en smerigheid.

Voordelen van het uitbesteden van de aanleg van riolering

PVC buis in riool die gerepareerd moet worden.

De professionals die uw riool aanleggen, weten precies wat ze doen. De aanleg wordt volgens een gestructureerd schema uitgevoerd. U weet daarnaast zeker dat het riool goed wordt aangelegd met een vloeiende afvoer. Een ander voordeel van het uitbesteden van het aanleggen van het riool is dat de kans op het ontstaan van lekkages of andere problemen heel klein is.

Onze werkwijze

Lekkage
Neem telefonisch contact op

U belt Loodgieterscollectief als u uw riool wilt laten aanleggen.

Rioolinspectie
Geef aan wat de situatie is

U omschrijft wat u nodig heeft en waar u de riolering wenst.

Rapportage
Ontvang een offerte op maat

Op basis van de bekende informatie krijgt u een offerte op maat. Als u daarmee akkoord gaat, plannen we een afspraak in.

Verhelpen
De riolering wordt op tijd aangelegd

Conform afspraak wordt uw riool tijdig aangelegd.

Waarom kiest u voor Loodgieterscollectief?

Laat u uw riolering via Loodgieterscollectief aanleggen, dan heeft u de volgende voordelen:

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Werkgebied

Loodgieterscollectief is werkzaam in Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant:

Contact opnemen

Laat uw riolering vakkundig aanleggen en schakel daarvoor Loodgieterscollectief in. Neem telefonisch contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

  ADRESGEGEVENS

  Loodgieterscollectief
  Leyweg 809Y
  2545GS Den Haag

  Telefoon: 06 34 39 29 29
  E-mailadres: klantenservice@loodgieterscollectief.nl

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks