Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

PVC buis in riool die gerepareerd moet worden.

Riolering vervangen

Uw riolering vervangt u niet vaak. Maar als het moet gebeuren, laat u dat door een professional doen. Deze vindt u via Loodgieterscollectief.

Symbool van eerlijke prijzen, euroteken met hand.
Concurrerende prijzen
Symbool voor loodgieter, man met veiligheidshelm
Betrouwbare vakmensen
Symbool van een professional met ervaring
Professionele werkwijze
Symbool voor garantie door middel van een offerte en schuddende handen
Gemaakte afspraken worden uitgevoerd

Laat een vakman uw riool vervangen

PVC buis in riool die gerepareerd moet worden.

Uw riolering heeft in principe een lange levensduur, maar er kan altijd slijtage optreden, waardoor vervangen uiteindelijk noodzakelijk is. Een vakkundige loodgieter doet dit efficiënt en zorgt daarbij dat uw riolering voldoet aan de gestelde voorschriften.

Wanneer moet u uw riolering laten vervangen?

Door slijtage kan een rioolsysteem na 30 jaar of zelfs pas na 60 jaar aan vervanging toe zijn. Het laten vervangen van uw riolering is dus vaak een eenmalige situatie. Soms is reparatie nog mogelijk, maar als dat niet het geval is, is vervanging noodzakelijk. Gaat u uw bestaande woning verbouwen en heeft u een versleten rioolsysteem? Dan is dat het aangewezen moment om uw riolering te laten vervangen.

Kan het riolering vervangen zonder breekwerk?

Bij het vervangen van de riolering moet u rekening houden met hak- en breekwerk. Dit is niet alleen van toepassing rond uw woning, maar ook in uw woning. Als een standleiding moet worden vervangen, kan de loodgieter hier alleen bijkomen door de vloer open te breken. Maar u mag ervan uitgaan dat er niet gebroken wordt als dat niet nodig is. Heeft u een kruipruimte, dan is de kans groot dat er niet gebroken hoeft te worden. Er kan ook een zandzuigwagen ingezet worden die het oude rioleringssysteem zonder breekwerk blootlegt.

Wat kost het vervangen van de riolering?

Hoeveel het vervangen van uw riolering totaal kost, wordt per situatie bepaald. Dat wil zeggen dat u van Loodgieterscollectief een offerte op maat krijgt, die toegespitst is op de noodzakelijke werkzaamheden. De factoren die een rol spelen bij de vaststelling van de kosten zijn:

Wat is uw voordeel bij rioolvervanging?

Door uw rioleringssysteem te vervangen, verlengt u de levensduur en heeft u weer tientallen jaren een solide riolering die aan alle moderne eisen voldoet. Dankzij nieuwe verdeeltechnieken wordt uw afvalwater duurzamer gezuiverd.

Zijn er nadelen bij het vervangen van het riool?

Het is niet altijd goedkoop om het rioleringssysteem te vervangen. Maar het is soms wel noodzakelijk, omdat renovatie of reparatie technisch geen optie meer is. De werkzaamheden nemen enige tijd is beslag. Omdat uw sanitair dan ontkoppeld is, kunt u dat in deze periode niet gebruiken. Daarnaast bestaat de kans dat hak- en breekwerkzaamheden nodig zijn.

Onze werkwijze

Lekkage
Bel ons op

U legt telefonisch contact met Loodgieterscollectief voor het vervangen van uw riool.

Rioolinspectie
Bespreek de omvang van de werkzaamheden

U legt uit wat er moet gebeuren en u omschrijft de status van het rioleringssysteem van uw woning.

Rapportage
Ontvang een offerte en maak een afspraak

Na inventarisatie van de werkzaamheden krijgt u een offerte op maat en na uw akkoord plannen we met u een aanvangsdatum.

Verhelpen
Uw riolering wordt vervangen

Op de afgesproken datum staat de vakman bij uw woning om uw rioleringssysteem te vervangen.

Kies voor de voordelen van Loodgieterscollectief

De voordelen die u heeft als u uw riolering via Loodgieterscollectief laat vervangen, zijn tevens uw zekerheden:

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Werkgebied

Woont u in Zuid-Holland, Utrecht of Noord-Brabant? Dan staan de specialisten bij Loodgieterscollectief voor u klaar. Ons werkgebied beslaat onder meer:

Contact opnemen

Laat uw riolering vakkundig aanleggen en schakel daarvoor Loodgieterscollectief in. Neem telefonisch contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

  ADRESGEGEVENS

  Loodgieterscollectief
  Leyweg 809Y
  2545GS Den Haag

  Telefoon: 06 34 39 29 29
  E-mailadres: klantenservice@loodgieterscollectief.nl

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks