Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Gootsteen wordt ontstopt door een professionele loodgieter.

Wasmachine ontstoppen

Zit de afvoer van uw wasmachine verstopt en blijft er vies water in de trommel staan? Dat is vervelend! Gelukkig hebben we enkele handige tips om zelf uw wasmachine te ontstoppen. Wil u liever direct hulp van een professional? Loodgieterscollectief staat voor u klaar om u snel en vakkundig te helpen.

Symbool voor garantie door middel van een offerte en schuddende handen
Altijd garantie
Symbool van eerlijke prijzen, euroteken met hand.
Geen verborgen kosten
Symbool voor loodgieter, man met veiligheidshelm
Binnen 30 minuten op locatie
Symbool van een professional met ervaring
Meer dan 25 jaar ervaring
Verstopte afvoer in een wasbak wordt ontstopt.

Signalen van een verstopte wasmachine

Als u merkt dat het water niet meer wegloopt uit de wasmachine, uw wasgoed drijfnat uit de machine komt, de afvoer van de wasmachine overloopt of er een onaangename rioolgeur uit de wasmachine komt, zijn dit allemaal duidelijke signalen van een verstopte wasmachineafvoer. Deze problemen kunnen het was proces verstoren en leiden tot ongewenste gevolgen, zoals slecht gereinigde kleding en een onaangename geur. Het is belangrijk om deze signalen serieus te nemen en, indien nodig, een professional in te schakelen om de verstopte afvoer te verhelpen.

Wij helpen u bij ontstopping van uw wasmachine

Niemand kan lang zonder wasmachine. Wij begrijpen dat loodgietersproblemen vaak dringend en stressvol kunnen zijn, daarom staan wij klaar om u snel en vakkundig te helpen. Wanneer uw wasmachineafvoer verstopt is, kan het ontstoppen ervan een complexe en tijdrovende klus zijn, die bovendien schade aan de afvoer kan veroorzaken. Zelf proberen de wasmachineafvoer te ontstoppen wordt niet aangeraden, vooral als u niet over de juiste middelen en ervaring beschikt. Met meer dan 25 jaar ervaring biedt Loodgieterscollectief een professionele aanpak om snel een oplossing te bieden voor uw wasmachineafvoerproblemen.

Kosten indicatie

Hoeveel het kost om uw wasmachine te laten ontstoppen, is lastig in te schatten. Elke ontstopping is anders, dus daarom zijn de kosten niet vast. Wij komen langs voor een offerte op maat en bekijken uw situatie zorgvuldig. Loodgieterscollectief houdt rekening met deze punten:

 • Waar precies is uw wasmachine verstopt?
 • Met welke methode kan uw wasmachine worden ontstopt?
 • Is er naast een verstopte afvoer van de wasmachine ook ergens een lek?
 • Hoeveel tijd besteedt de rioolspecialist aan het ontstoppen van uw wasmachine?
 • Wat is het uurtarief van uw lokale rioolspecialist?

Als u een inschatting wilt van de kosten kunt u contact opnemen met onze specialisten.

Hoe kan een wasmachine verstopt raken?

Een verstopte afvoer in uw wasmachine kan eenvoudig worden voorkomen met enkele eenvoudige stappen. Houd rekening met de volgende tips, en u zult in de toekomst minder last hebben van afvoerproblemen:

 1. Zorg ervoor dat u de juiste hoeveelheid en het geschikte type wasmiddel gebruikt voor zowel uw wasmachine als uw wasgoed. Volg nauwkeurig de instructies op de verpakking en het waslabel om optimale resultaten te behalen.
 2. Maak het filter van uw wasmachine regelmatig schoon, bijvoorbeeld elke maand of elke twee maanden.
 3. Voer maandelijks een kort wasprogramma uit met een lege wasmachine, gebruikmakend van baking soda in plaats van wasmiddel. Dit voorkomt ophoping van vet- en zeepresten in de afvoer.
 4. Voeg tijdens uw normale wasbeurten een kopje azijn toe. Dit reinigt uw was effectief en voorkomt kalkvorming in de afvoerslang, wat de levensduur van uw wasmachine verlengt.
 5. Controleer altijd uw kleding voordat u deze in de wasmachine plaatst. Leeg broekzakken en klop kleding uit om te voorkomen dat zand, munten, elastiekjes of papiertjes in de wasmachine terechtkomen en de afvoer verstoppen.
Loodgieter ontstopt wasbak bij de leiding

Werkgebied

Loodgieterscollectief is werkzaam in Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant:

Contact opnemen

Neem telefonisch contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

  ADRESGEGEVENS

  Loodgieterscollectief
  Leyweg 809Y
  2545GS Den Haag

  Telefoon: 06 34 39 29 29
  E-mailadres: klantenservice@loodgieterscollectief.nl

  Reviews

  Romy Lobee
  Romy Lobee
  2023-11-28
  Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
  Tim Burghoorn
  Tim Burghoorn
  2023-11-28
  Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
  Menno Black gmail
  Menno Black gmail
  2023-11-27
  Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
  Semih Sönmezdag
  Semih Sönmezdag
  2023-11-12
  In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
  Richard de Brabander
  Richard de Brabander
  2023-07-20
  Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.
  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks