Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Badkamer kitten Gorinchem

Op zoek naar een professional om uw badkamer te laten kitten in Gorinchem? Vertrouw op de ervaring en aanpak van Loodgieterscollectief. Neem snel contact op.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Erkend kitbedrijf Gorinchem

Sanitairmeubel wordt gekit tegen muur

Loodgieterscollectief is als erkend kitbedrijf actief in heel Gorinchem en omstreken. We verwijderen in een mum van tijd oude kit uit uw badkamer en plaatsen een nieuwe, waterdichte kitlaag. Het resultaat? Uw badkamer oogt niet alleen frisser en verzorgder, maar is ook nog eens beter bestand tegen lekken. Op zoek naar een professionele service voor het kitten van uw badkamer? Contacteer Loodgieterscollectief telefonisch en maak een afspraak.

Kitdienst met spoed in Rotterdam

Een lek in uw badkamer ontstaat vaak doordat u te lang heeft gewacht met het vervangen van de kitlaag van sanitaire voorzieningen. Schakel in dat geval zo snel mogelijk een professional in. De specialisten van Loodgieterscollectief verwijderen oude kit op vakkundige wijze en brengen vervolgens een nieuwe, waterdichte kitlaag aan. Contacteer ons telefonisch en maak meteen een afspraak.

Badkamer kitten kosten

De kostprijs voor het kitten van een badkamer varieert van project tot project. Daarom vindt u op onze website geen vaste prijzen. We bespreken graag met u telefonisch uw situatie en stellen vervolgens een op maat gemaakt voorstel op.

Wat kunnen de experts van Loodgieterscollectief voor u kitten?

Sanitairmeubel wordt gekit tegen muur

Sanitair kitten

Regelmatig de kitlaag van uw sanitaire voorzieningen vervangen is van groot belang om lekken en andere problemen te voorkomen. Nieuwe kit draagt trouwens ook bij aan de uitstraling van de badkamer zelf. Onze experts maken enkel gebruik van betrouwbare materialen en technieken, waaronder elastische kit.

Douchevloer wordt gekit tegen de douchewand in een badkamer

Douche kitten

Vocht is onvermijdelijk in uw douche en dat maakt een duurzame kitlaag des te belangrijker. Controleer uw kit regelmatig op scheuren en schimmels en kies voor de professionele aanpak van Loodgieterscollectief om hem tijdig te laten vervangen.

Kit wordt aangebracht tussen sanitair en de muur

Wastafel kitten

Uw wastafel (opnieuw) laten kitten is een goede manier om lekkages te vorkomen en de uitstraling van uw badkamer te verbeteren. Laat het vervangen van oude, gescheurde of beschimmelde kit over aan onze experts voor een mooi en duurzaam resultaat.

Specialist een toilet aan het kitten

Toilet kitten

De professionals van Loodgieterscollectief gebruiken enkel de beste materialen en kit om uw toilet af te kitten. Zo voorkomt u lekken en schimmelvorming. Maak snel een afspraak met uw kitspecialist.

Onze werkwijze

Lekkage
1. U belt ons

U bent op zoek naar een ervaren kitspecialist om uw badkamer (opnieuw) te laten kitten en belt Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
2. We bespreken het probleem

We analyseren de situatie, zodat we mogelijke oplossingen kunnen bieden.

Rapportage
3. Offerte opstellen en afspraak maken

We stellen een op maat gemaakte offerte op. Zo vermijdt u onaangename financiële verrassingen. Vervolgens leggen we een datum en tijdstip vast voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Verhelpen
4. We komen bij u langs

Onze experts staan op het afgesproken moment bij u op de stoep.

Waarom moet u kiezen voor Loodgieterscollectief?

Door te kiezen voor Loodgieterscollectief, geniet u van enkele interessante voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Hét kitbedrijf in Gorinchem

Loodgieterscollectief is als erkend kitbedrijf werkzaam in Gorinchem, waaronder:

 • Gorinchem Binnenstad
 • Gorinchem Wijdschild
 • Gorinchem Lingewijk
 • Gorinchem Haarwijk
 • Gorinchem Stalkaarsen
 • Gorinchem Gildenwijk
 • Gorinchem Schelluinstraat
 • Gorinchem Avellingen Oost
 • Gorinchem Avellingen West
 • Gorinchem Molenvliet
 • Gorinchem Laag-Dalem

Veelgestelde vragen

Is het aangeraden om zelf kit aan te brengen?
Het aanbrengen van (nieuwe) kit lijkt op zich eenvoudig, maar toch zijn er heel wat kennis en specifieke vaardigheden voor nodig. Als u de verkeerde methodes of materialen gebruikt, is de kans op lekkages en andere problemen, zoals schimmelvorming, erg groot. Vertrouw dus altijd op de hulp van een erkend kitbedrijf als u uw badkamer wilt laten kitten.
Wat doet een kitbedrijf precies?
Als kitbedrijf specialiseren we ons in het aanbrengen, onderhouden en vervangen van kitvoegen in badkamers. Zo beschermen we sanitaire voorzieningen, zoals wastafels en douches, tegen lekken en ziet uw badkamer er verzorgder uit.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Neem contact op

  Wilt u graag meer informatie over onze diensten of wilt u een afspraak maken om uw badkamer te laten kitten? Bel ons op en vraag een offerte aan. We helpen u dan graag verder.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks