Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Badkamer kitten Katwijk

Zoekt u een ervaren loodgieter voor het kitten van uw badkamer? Loodgieterscollectief staat voor u klaar in Katwijk en omstreken. Neem snel contact op.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Erkend kitbedrijf Katwijk

Sanitairmeubel wordt gekit tegen muur

Loodgieterscollectief helpt u als erkend kitbedrijf bij het uitvoeren van alle kitwerkzaamheden in uw badkamer. Zo verwijderen we oude kit, maken uw badkamer eerst schoon en plaatsen vervolgens een nieuwe, waterdichte kitlaag. Het resultaat? Uw badkamer en sanitaire voorzieningen zijn niet alleen beter bestand tegen lekken en schimmels, maar zien er ook verzorgder uit. Neem telefonisch contact met ons op.

Kitbedrijf Katwijk met spoed

Bepaalde problemen met sanitaire voorzieningen, zoals schimmels of lekken, kunnen niet op zich laten wachten. Merkt u dat de huidige kit in uw badkamer scheurtjes of andere vormen van schade vertoont? Vertrouw dan op de ervaren professionals van Loodgieterscollectief. We verwijderen oude of beschadigde kit en plaatsen meteen een nieuwe, waterdichte kitlaag om verdere problemen te voorkomen. Bel ons op en maak een afspraak.

Badkamer kitten kostprijs

Op de website van Loodgieterscollectief krijgt u geen vaste prijzen te zien voor kitwerkzaamheden. We bespreken graag met u telefonisch de opdracht, zodat we een correcte prijsindicatie voor u kunnen maken.

Wat kan Loodgieterscollectief voor u kitten?

Sanitairmeubel wordt gekit tegen muur

Sanitair kitten

Sanitaire voorzieningen zijn een belangrijk onderdeel van elke badkamer en ze op professionele wijze laten kitten is dan ook essentieel. Onze experts maken bij het verwijderen van oude kit en het aanbrengen van een nieuwe kitlaag enkel gebruik van de beste materialen, met een mooi en duurzaam resultaat.

Douchevloer wordt gekit tegen de douchewand in een badkamer

Douche kitten

Vocht rond en in uw douche kunt u natuurlijk niet vermijden en dat maakt een zorgvuldig aangebrachte kitlaag nog belangrijker. Laat het werk over aan de specialisten van Loodgieterscollectief en de kans op lekken, schade en schimmels is meteen een stuk kleiner.

Wastafel kitten

Als u de wastafel in uw badkamer laat kitten, is het risico op lekken en andere problemen veel kleiner. De ervaren specialisten van Loodgieterscollectief gebruiken altijd kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat de nieuwe kit verzorgd oogt en lang meegaat.

Specialist een toilet aan het kitten

Toilet kitten

Ook het toilet in uw badkamer dient op vakkundige wijze gekit te worden om lekken en schimmels te voorkomen. Schakel onze experts in en we brengen in een mum van tijd een stevige en duurzame kitlaag aan.

Onze werkwijze

Lekkage
1. U belt ons op

U zoekt een specialist voor het kitten van uw badkamer in Katwijk en belt Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
2. Het probleem bespreken

We analyseren en bespreken uw situatie en bieden mogelijke oplossingen aan.

Rapportage
3. Offerte + afspraak maken

We stellen een op maat gemaakte offerte op, zodat u weet wat u kunt verwachten. Vervolgens maken we een afspraak voor de uitvoering van de kitwerkzaamheden.

Verhelpen
4. We komen langs

Onze kitspecialisten komen op het afgesproken tijdstip bij u langs.

Waarom kiest u voor Loodgieterscollectief?

Kiezen voor Loodgieterscollectief brengt enkele voordelen met zich mee, waaronder:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Erkend kitbedrijf in Katwijk

Loodgieterscollectief is werkzaam in heel Katwijk en omstreken, zoals:

 • Katwijk-Noord
 • Katwijk ‘t Heen
 • Katwijk aan den Rijn
 • Katwijk Midden
 • Katwijk aan Zee
 • Katwijk Landelijk gebied Katwijk
 • Katwijk Rijnsburg
 • Katwijk Valkenburg

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een professioneel kitbedrijf?
Bij Loodgieterscollectief vindt u enkel experts met de nodige kennis, ervaring en gereedschappen om elk project tot een goed einde te brengen. Het resultaat is dat uw badkamer en sanitaire voorzieningen beter beschermd zijn tegen lekken en schimmels, maar ook meteen verzorgder ogen.
Wat doet een kitbedrijf als Loodgieterscollectief?
Loodgieterscollectief is gespecialiseerd in het aanbrengen, onderhouden en vervangen van kitvoegen in badkamers. Ook kitten we sanitaire voorzieningen in de badkamer, zoals een toilet of wastafel, waardoor het risico op lekken en schimmels veel kleiner is.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Contact opnemen

  Wilt u graag meer info over onze diensten of bent u op zoek naar een expert om uw badkamer te laten kitten? Contacteer ons telefonisch en vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen u graag verder.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks