Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Douchevloer wordt gekit tegen de douchewand in een badkamer

Badkamer kitten Maassluis

Heeft u onlangs een nieuwe badkamer laten plaatsen en moet u deze nog laten kitten? Vertrouw op de hulp van een specialist via Loodgieterscollectief.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Erkende kitdienst Maassluis

Sanitairmeubel wordt gekit tegen muur

Loodgieterscollectief is als erkend kitbedrijf werkzaam in Maassluis en omgeving. We zijn gespecialiseerd in het verwijderen van oude kit uit uw badkamer en het plaatsen van een nieuwe kitlaag. Het resultaat? Uw badkamer ziet er niet alleen verzorgder uit, maar u voorkomt daarbij vervelende en gevaarlijke lekkages. Schakel voor professionele hulp Loodgieterscollectief in en neem telefonisch contact met ons op.

Spoed kitbedrijf Maassluis

Als u merkt dat u iets te lang heeft gewacht met het verwijderen van oude kit en deze snel wilt laten vervangen, schakel dan de spoeddienst in van Loodgieterscollectief. Onze specialisten staan meteen aan uw deur en maken komaf met het probleem, zodat u bestaande lekken oplost en toekomstige problemen vermijdt. Vervolgens brengen onze experts een nieuwe, waterdichte kitlaag aan. Neem telefonisch contact op en we maken snel een afspraak.

Badkamer kitten kosten

We tonen geen vaste tarieven, omdat de prijs altijd specifiek is. We kijken naar de voorrijkosten, omvang van de dienst en andere zaken. We bespreken de mogelijkheden graag telefonisch met u zodat weet wat u financieel van ons kunt verwachten.

Wat kunnen onze experts voor u kitten?

Sanitairmeubel wordt gekit tegen muur

Sanitair kitten

Sanitair kitten is van essentieel belang om uw badkamer proper en verzorgd te houden. Ook voorkomt u op die manier vervelende problemen als lekkages en oogt uw badkamer een stuk frisser. Onze professionals maken enkel gebruikt van de beste gereedschappen en materialen, zoals elastische kit, waardoor uw nieuwe kitlaag lang goed blijft.

Douchevloer wordt gekit tegen de douchewand in een badkamer

Douche kitten

Het is aangeraden om de kit rond uw douche elke zes maanden te controleren op scheuren en schimmels. Anders is het risico op gezondheidsproblemen en lekken immers een stuk groter. Vertrouw op de aanpak van Loodgieterscollectief om oude kit te verwijderen en nieuwe te plaatsen.

Kit wordt aangebracht tussen sanitair en de muur

Wastafel kitten

Door uw wastafel te laten kitten, voorkomt u schade, maar krijgt uw badkamer ook een verzorgde uitstraling.  Onze specialisten maken enkel gebruik van betrouwbare en professionele materialen om uw wastafel indien nodig van een nieuwe kitlaag te voorzien.

Specialist een toilet aan het kitten

Toilet kitten

Ook het toilet in uw badkamer moet professioneel gekit worden om lekken en schimmels te voorkomen. Maak snel een afspraak bij Loodgieterscollectief om uw toilet opnieuw te laten kitten.

Onze werkwijze

Lekkage
1. U belt ons op

U zoekt een specialist om uw badkamer te kitten en neemt telefonisch contact op met Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
2. Probleem bespreken

We bespreken uw situatie, zodat we de beste oplossingen kunnen bieden.

Rapportage
3. Offerte opstellen en afspraak maken

We stellen een op maat gemaakte offerte voor u op, zonder onaangename verrassingen. Vervolgens maken we een afspraak voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Verhelpen
4. We komen bij u langs

Onze experts staan op het afgesproken tijdstip bij u aan de deur.

Waarom moet u kiezen voor Loodgieterscollectief?

Als u kiest voor Loodgieterscollectief geniet u van enkele interessante voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Het kitbedrijf bij uitstek in Maassluis

Loodgieterscollectief is werkzaam in heel Maassluis, waaronder:

 • Maassluis Taanschuurpolder
 • Maassluis Dijkpolder
 • Maassluis Vertobuurt
 • Maassluis Bloemenbuurt
 • Maassluis Bomendal
 • Maassluis Sluispolder

Veelgestelde vragen

Wat doet een kitbedrijf precies?
Loodgieterscollectief is als kitbedrijf gespecialiseerd in het vervangen, onderhouden en aanbrengen van kitvoegen in uw badkamer. Hierbij richten we ons op sanitaire voorzieningen, zoals douche, bad en wasbak.
Waarom zou ik een kitbedrijf moeten inschakelen?
Bij een erkend kitbedrijf als Loodgieterscollectief vindt u enkel specialisten met de nodige ervaring, kennis en materialen om kit op professionele wijze aan te brengen of te vervangen. Hierdoor bieden we keer op keer mooie en duurzame resultaten en voorkomen we lekkages en andere problemen.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Contact opnemen

  Zoekt u antwoorden op vragen in verband met onze diensten of wilt een afspraak maken? Contacteer ons dan telefonisch of vraag een offerte aan. We helpen u graag verder.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks