Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Douchevloer wordt gekit tegen de douchewand in een badkamer

Badkamer kitten Rijswijk

Heeft u een nieuwe badkamer laten installeren in Rijswijk en moet u deze nog laten kitten? Loodgieterscollectief staat voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Erkend kitbedrijf Rijswijk

Sanitairmeubel wordt gekit tegen muur

Loodgieterscollectief is een erkend en professioneel kitbedrijf werkzaam in Rijswijk en omstreken. Onze experts verwijderen oude of beschadigde kit in een handomdraai en plaatsen een nieuwe, waterdichte kitlaag. Zo is uw badkamer beter beschermd tegen lekken en schimmels en ziet de ruimte er verzorgder uit. Op zoek naar een ervaren kitspecialist? Neem telefonisch contact op met Loodgieterscollectief.

Spoed kitbedrijf Rijswijk

Als u merkt dat de oude kitlaag in uw badkamer beschadigd is of last heeft van schimmels en lekken, dan is een snelle aanpak nog belangrijker. Onze experts verwijderen oude kit snel en vakkundig en plaatsen meteen een nieuwe, waterdichte kitlaag. Op die manier voorkomt u lekken en ziet uw badkamer er weer als nieuw uit. Bel ons meteen en maak een afspraak bij Loodgieterscollectief.

Kosten badkamer kitten

We tonen geen vaste tarieven, omdat de prijs altijd specifiek is. We kijken naar de voorrijkosten, omvang van de dienst en andere zaken. We bespreken de mogelijkheden graag telefonisch met u zodat weet wat u financieel van ons kunt verwachten.

Wat moet er gekit worden?

Sanitairmeubel wordt gekit tegen muur

Sanitair kitten

Het sanitair van uw badkamer kitten is van essentieel belang om de ruimte verzorgd te doen ogen en problemen als lekken en schimmels te voorkomen. Schakel een expert van Loodgieterscollectief in voor een vakkundige aanpak. Wij gebruiken enkel hoogwaardige kit en de beste materialen.

Douchevloer wordt gekit tegen de douchewand in een badkamer

Douche kitten

Het risico op vocht- en schimmelproblemen in uw douche is erg groot, zeker als de huidige kitlaag niet sterk genoeg of beschadigd is. Ondervindt u problemen met de kit rond uw douche? Schakel dan de professionals van Loodgieterscollectief in, voor een vakkundige aanpak.

Kit wordt aangebracht tussen sanitair en de muur

Wastafel kitten

Door uw wastafel te laten kitten, voorkomt u problemen als lekken en schimmels, maar ziet uw badkamer er ook gewoon verzorgder uit. Vertrouw op Loodgieterscollectief voor een professionele oplossing met de beste materialen en dus een duurzaam resultaat.

Specialist een toilet aan het kitten

Toilet kitten

Ook het toilet in uw badkamer moet mooi gekit worden om de kans op lekken en andere problemen te verminderen. Onze kitspecialisten gebruiken kwalitatief hoogwaardige gereedschappen om een nieuwe, waterdichte kitlaag aan te brengen en uw badkamercomfort te verbeteren.

Onze werkwijze

Lekkage
1. U belt

U bent op zoek naar een professional om uw badkamer te laten kitten in Rijswijk

Rioolinspectie
2. We bespreken het probleem

We bespreken samen uw situatie en bieden op basis daarvan mogelijke oplossingen.

Rapportage
3. Offerte opstellen en afspraak maken

We stellen een op maat gemaakte offerte op, zodat u weet wat u kunt verwachten. Daarna leggen we een tijdstip vast voor de werkzaamheden.

Verhelpen
4. We komen bij u langs

Onze experts staan op de afgesproken datum en tijdstip bij u aan de deur.

Waarom moet u kiezen voor Loodgieterscollectief?

Door te kiezen voor Loodgieterscollectief geniet u van onderstaande en meer voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Kitbedrijf in Rijswijk

Loodgieterscollectief is een erkend kitbedrijf dat werkzaam is in Rijswijk, waaronder:

 • Rijswijk Cromvliet
 • Rijswijk Leeuwendaal
 • Rijswijk Oud-Rijswijk
 • Rijswijk Welgelegen
 • Rijswijk Rembrandtkwartier
 • Rijswijk Havenkwartier
 • Rijswijk Julianapark
 • Rijswijk Huis te Lande
 • Rijswijk Stationskwartier
 • Rijswijk Te Werve
 • Rijswijk Spoorzicht

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van en erkend kitbedrijf?
Onze experts beschikken over alle nodige kennis, ervaring en materialen om de kit in uw badkamer te onderhouden, te vervangen of te herstellen. Keer op keer geniet u van een duurzaam en visueel aantrekkelijk resultaat. Ook is de kans op lekken en schimmels in uw badkamer hierdoor een stuk kleiner.
Wat doet een kitbedrijf eigenlijk?
Loodgieterscollectief houdt zich als erkend kitbedrijf bezig met het vervangen, plaatsen en onderhouden van kit in uw badkamer. Zo is de kans op lekken en schimmels bij sanitaire voorzieningen als de wastafel, de douche en het toilet een stuk kleiner.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Neem contact op

  Heeft u vragen in verband met onze kitdienst of wilt u een afspraak maken met een van onze experts? Contacteer ons telefonisch of vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen u graag verder.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks