Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Douchevloer wordt gekit tegen de douchewand in een badkamer

Badkamer kitten Schiedam

Heeft u net een nieuwe badkamer laten installeren of inrichten en moet u deze nog laten kitten? Loodgieterscollectief staat voor u klaar. Neem telefonisch contact op.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Erkend kitbedrijf Schiedam

Sanitairmeubel wordt gekit tegen muur

Loodgieterscollectief is als erkend kitbedrijf in Schiedam en omstreken de aangewezen professional voor het kitten van uw badkamer. Onze experts zijn bedreven in het verwijderen van oude kit en het plaatsen van een nieuwe, waterdichte kitlaag. Hierdoor is uw badkamer beter bestand tegen lekken en schimmels en ziet de ruimte er verzorgd uit. Wilt u uw badkamer op professionele wijze laten kitten? Neem telefonisch contact met ons op.

Spoed kitbedrijf Rotterdam

Als u merkt dat de huidige kit in uw badkamer of sanitaire voorzieningen verouderd, beschadigd of gescheurd is, vertrouw dan op de aanpak van Loodgieterscollectief. Onze specialisten zijn snel ter plaatse en verwijderen de oude kitlaag, waarna ze meteen een nieuwe plaatsen. Zo voorkomt u verdere schade en lekken. Bel nu en maak meteen een afspraak bij Loodgieterscollectief.

Kosten badkamer kitten

We tonen geen vaste tarieven, omdat de prijs altijd specifiek is. We kijken naar de voorrijkosten, omvang van de dienst en andere zaken. We bespreken de mogelijkheden graag telefonisch met u zodat weet wat u financieel van ons kunt verwachten.

Wat kunnen onze experts voor u kitten?

Sanitairmeubel wordt gekit tegen muur

Sanitair kitten

Sanitair kitten is van essentieel belang als u wilt dat uw badkamer het best mogelijke comfort biedt en blijft bieden. Vertrouw op de expertise van Loodgieterscollectief om de sanitaire voorzieningen in uw badkamer te laten kitten, voor een duurzaam en mooi resultaat.

Douchevloer wordt gekit tegen de douchewand in een badkamer

Douche kitten

Vocht in uw douche is onvermijdelijk, maar juist daarom is een professioneel aangebrachte kitlaag zo belangrijk. Onze specialisten gebruiken enkel de beste materialen en waterdichte kit om de douche in uw badkamer verzorgd en duurzaam af te werken.

Kit wordt aangebracht tussen sanitair en de muur

Wastafel kitten

Een goede, stevige kitlaag aan uw wastafel vermindert het risico op lekken en schimmels, wat de hygiëne en uitstraling van uw badkamer alleen maar ten goede komt. Loodgieterscollectief gebruikt altijd de beste gereedschappen en technieken om het werk tot een goed einde te brengen.

Specialist een toilet aan het kitten

Toilet kitten

Een goed gekit toilet heeft een veel lager risico op lekken en schimmels. Onze professionals maken gebruik van betrouwbare, waterdichte kit en professionele technieken. Maak snel een afspraak.

Onze werkwijze

Lekkage
1. U belt ons op

U zoekt een loodgieter in Schiedam om uw badkamer te laten kitten en belt Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
2. Het probleem bespreken

Samen bespreken we het probleem, zodat we de beste oplossing kunnen bieden.

Rapportage
3. Offerte opstellen en afspraak maken

We stellen een duidelijke, op maat gemaakte offerte op en leggen een afspraak vast voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Verhelpen
4. We komen bij u langs

Onze experts staan op het afgesproken tijdstip bij u aan de deur.

Waarom vertrouwen op Loodgieterscollectief?

Kiest u voor Loodgieterscollectief? Dan geniet u van interessante voordelen, zoals:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Het beste kitbedrijf in Schiedam

Loodgieterscollectief is als erkend kitbedrijf werkzaam in heel Schiedam, zoals:

 • Schiedam Centrum
 • Schiedam Oost
 • Schiedam West
 • Schiedam Zuid
 • Schiedam Nieuwland
 • Schiedam Groenoord
 • Schiedam Kethel
 • Schiedam Woudhoek
 • Schiedam Spaland/Sveaparken

Veelgestelde vragen

Wat doet een kitbedrijf eigenlijk?
Loodgieterscollectief houdt zich als professioneel kitbedrijf bezig met het onderhouden, vervangen en plaatsen van kit(voegen) in de badkamer. Op die manier beschermen we sanitaire voorzieningen in de ruimte, waaronder wastafel en douche, tegen schimmels en vocht.
Waarom moet ik een kitbedrijf inschakelen?
Onze kitspecialisten hebben alle nodige kennis en kunde om kitwerkzaamheden in uw badkamer tot een goed einde te brengen. Ook maken ze enkel gebruik van de beste materialen en waterdichte kit om een duurzaam en verzorgd resultaat neer te zetten.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Neem contact op

  Wilt u graag meer info over onze kitdienst of wilt u een afspraak maken met een van onze professionals? Bel ons op of vraag een offerte aan en we helpen u graag.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks