Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Douchevloer wordt gekit tegen de douchewand in een badkamer

Badkamer kitten Vlaardingen

Uw nieuwe badkamer is pas compleet als u deze op professionele wijze laat kitten. Schakel Loodgieterscollectief in voor een vakkundige aanpak in Vlaardingen.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Erkend kitbedrijf Vlaardingen

Sanitairmeubel wordt gekit tegen muur

Loodgieterscollectief is een erkend kitbedrijf in Vlaardingen en regio. Onze experts helpen u op professionele wijze met het verwijderen van oude kit, het schoonmaken van uw badkamer en het plaatsen van een nieuwe, waterdichte kitlaag. Zo is de kans op lekken en schimmels kleiner en oogt uw badkamer verzorgder. Bel ons op en maak een afspraak.

Kitbedrijf met spoed in Vlaardingen

Heeft u te lang gewacht met het vervangen of onderhouden van de kit in uw badkamer? Dan is de kans op lekkages, schade en schimmels meteen groter. Schakel in dat geval Loodgieterscollectief in en geniet van de professionele aanpak van een ervaren expert. We zijn meteen ter plaatse en vervangen oude kit in een handomdraai, zodat de hygiëne en uitstraling van uw badkamer verbeteren. Bel ons op en maak een afspraak bij Loodgieterscollectief.

Kosten badkamer kitten

We tonen geen vaste tarieven, omdat de prijs altijd specifiek is. We kijken naar de voorrijkosten, omvang van de dienst en andere zaken. We bespreken de mogelijkheden graag telefonisch met u zodat weet wat u financieel van ons kunt verwachten.

Wat kunnen onze experts voor u kitten?

Sanitairmeubel wordt gekit tegen muur

Sanitair kitten

Uw badkamer is niet compleet zonder de nodige sanitaire voorzieningen, die op professionele wijze zijn gekit. Vertrouw op de kennis en kunde van Loodgieterscollectief om uw sanitair te laten kitten en het risico op schimmels en lekken te minimaliseren.

Douchevloer wordt gekit tegen de douchewand in een badkamer

Douche kitten

De douche is een onderdeel van de badkamer waar vocht onvermijdelijk is en juist om die reden is een professioneel aangebrachte kitlaag belangrijk. Schakel de hulp van Loodgieterscollectief in om risico’s als lekken, schimmels en gezondheidsproblemen te voorkomen.

Kit wordt aangebracht tussen sanitair en de muur

Wastafel kitten

Onze ervaren professionals gebruiken enkel de beste kit en gereedschappen om ook de wastafel in uw badkamer te kitten. Ons advies is om de kitlaag op uw wastafel elke zes maand te laten controleren en indien nodig te vervangen.

Specialist een toilet aan het kitten

Toilet kitten

Een goed gekit toilet heeft een veel lager risico op lekken, dus de aanpak van een professional is ook hierbij onmisbaar. Maak een afspraak met Loodgieterscollectief en onze experts helpen u snel en op professionele wijze bij het kitten van uw toilet.

Onze werkwijze

Lekkage
1. U belt ons op

U bent op zoek naar een kitspecialist in Vlaardingen en belt Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
2. Probleem bespreken

We bespreken uw situatie en bieden op basis daarvan mogelijke oplossingen.

Rapportage
3. Offerte opstellen en afspraak vastleggen

We stellen een op maat gemaakte offerte op, zonder financiële en andere verrassingen. Daarbij leggen we een datum en tijdstip vast voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Verhelpen
4. We komen langs

Onze experts staan op de afgesproken datum en tijdstip bij u op de stoep.

Waarom moet u kiezen voor Loodgieterscollectief?

Door te kiezen voor Loodgieterscollectief geniet u van talloze voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Hét kitbedrijf in Vlaardingen

Loodgieterscollectief is als erkend kitbedrijf actief in heel Vlaardingen, waaronder:

 • Vlaardingen Centrum
 • Vlaardingen Westwijk
 • Vlaardingen Vettenoordse Polder
 • Vlaardingen Oostwijk
 • Vlaardingen Ambacht
 • Vlaardingen Holy-Zuid
 • Vlaardingen Holy-Noord
 • Blaardingen Broekpolder

Veelgestelde vragen

Wat doet een erkend kitbedrijf?
Loodgieterscollectief houdt zich als erkend kitbedrijf bezig met het aanbrengen en vervangen van kit, maar ook het onderhouden van bestaande kitvoegen in de badkamer. Zo verbeteren we de uitstraling van de ruimte en voorkomen we lekken en schimmels.
Wat zijn de voordelen van de aanpak van een erkend kitbedrijf?
Een erkend kitbedrijf als Loodgieterscollectief beschikt over de nodige ervaring, kennis en materialen om alle kitwerkzaamheden in uw badkamer tot een goed einde te brengen. Ook bent u hierdoor zeker van een duurzaam, visueel aantrekkelijk resultaat en een lager risico op lekken, schimmels en (water)schade.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Contact opnemen

  Heeft u vragen in verband met onze diensten of zoekt u (dringend) een specialist in Vlaardingen om uw badkamer te laten kitten? Contacteer ons telefonisch of vraag een offerte aan. We helpen u graag.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks