Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Lekkage Capelle aan den IJssel

Zorgt een lekkage in de keuken, badkamer of het toilet voor overlast? De deskundige loodgieter uit Capelle aan den IJssel lost dit graag voor u op.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Lekreparatie in Capelle aan den IJssel

Een lekkage kan grote schade veroorzaken. Vaak ontstaat een lekkage geleidelijk, doordat deze maar lastig in een leiding te traceren is. De loodgieter van Loodgieterscollectief heeft alle middelen om een lek op te sporen en te repareren. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

Met spoed een lekkage repareren in Capelle aan den IJssel?

Een lekkage kan acuut ontstaan door bijvoorbeeld een breuk in de leiding. Hierdoor is er het risico dat ruimtes blank komen te staan of dat gebruik van het sanitair niet meer mogelijk is. U heeft dan met spoed een loodgieter nodig. Loodgieterscollectief is 24 uur per dag bereikbaar en kan binnen een uur ter plekke zijn om de lekkage te repareren. U hoeft ons alleen maar even te bellen.

Wat zijn de kosten voor lekdetectie en reparatie?

Iedere lekkage is anders. Loodgieterscollectief geeft daarom nooit vaste prijzen. De prijzen zijn onder andere afhankelijk van de aard en de grootte van het lek. Neem contact met ons op.

Welke soorten lekkages kunnen we verhelpen?

Lekkage dak

Een lekkage aan het dak is ernstig en kan aanzienlijke schade veroorzaken. De loodgieters van Loodgieterscollectief hebben ervaring met het repareren van lekkages aan verschillende daksoorten.

Lekkage plafond

Een lekkage aan het plafond kan erg snel overgaan op de wanden en kan zelfs de vloeren beschadigen. Neem voor het opsporen en reparatie contact op met Loodgieterscollectief.

Lekkage aan een leiding in de badkamer

Lekkage badkamer

Met zoveel leidingen en sanitair in de badkamer, is het soms lastig om een lekkage op te sporen. Loodgieterscollectief spoort voor u snel het lek op en draagt zorg voor een vakkundige reparatie.

Waterleiding dakkapel

Legt u een waterleiding aan naar de dakkapel om ook op zolder van water gebruik te maken? Onze loodgieter legt professioneel een waterleiding aan, zodat u hieraan in de toekomst geen lekkage krijgt.

Lekkende radiator met water op de vloer.

Lekkende radiator

Een lekkende radiator kan naast waterschade, van invloed zijn op de werking van het gehele centrale verwarmingssysteem. Laat de loodgieter van Loodgieterscollectief langskomen voor een snelle reparatie.

Dakgoot lekkage

Een dakgoot lekkage kan als er geen reparatie plaatsvindt, uitlopen in water insijpeling in het dak. We komen graag het lek detecteren en repareren, zodat hemelwater weer zonder lekkage wegloopt.

Keuken lekkage

Met een lekkage in de keuken, loopt u het risico dat de keuken onbruikbaar wordt. Laat de Loodgieter in Capelle aan den IJssel snel langskomen voor een professionele en snelle reparatie.

Overig lekkages

Er kunnen op vele manieren lekkages ontstaan en Loodgieterscollectief is de expert voor lekdetectie en reparatie. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Onze werkwijze

Lekkage
1. Constatering van lekkage

Neem snel contact op met Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
2. Detectie van het lek

De loodgieter beschikt over alle apparatuur voor lekdetectie.

Rapportage
3. Uitgebreide rapportage

Na ontdekking van het lek beschrijven we het probleem in een rapport met een passende oplossing.

Verhelpen
4. Reparatie lekkage

U mag van Loodgieterscollectief een snelle en vakkundige reparatie verwachten.

Waarom Loodgieterscollectief inschakelen?

Maak gebruik van de diensten van Loodgieterscollectief en profiteer van de volgende voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Bereikbaar in Capelle aan den IJssel

Loodgieterscollectief is actief in heel Capelle aan den IJssel:

 • Puccini buurt
 • Dichtersbuurt
 • Merelbuurt
 • Valeriusbuurt
 • Hovenbuurt
 • Kievitslaan
 • Dalenbuurt
 • Schermerhoek
 • Bergenbuurt
 • Bloemenbuurt
 • Burgenbuurt
 • Schildersvormenbuurt
 • Fascinatio

Veelgestelde vragen

Hoe komt u erachter dat u een lekkage heeft?
Een lekkage herkent u meestal doordat er vocht- en schimmelplekken op de muur of aan het plafond verschijnen, een muffe geur of water op plekken waar het niet hoort.
Hoe wordt lekkage veroorzaakt?
Lekkage kan door verschillende redenen ontstaan. Denk aan een scheur in de leiding, een verstopping, slechte installatie of slijtage.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Neem contact op met Loodgieterscollectief

  Heeft u last van een lekkage? Het is belangrijk om snel in te grijpen, om ernstige schade te voorkomen. Neem daarom contact op met Loodgieterscollectief. Dit kan telefonisch of vul het contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks