Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Lekkage Gorinchem

Heeft u last van lekkage in het toilet, de badkamer of de keuken? Schakel dan de professionele hulp in van een van onze ervaren loodgieters in Gorinchem.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Lekdetectie Gorinchem

Overal waar leidingen zijn, kunnen lekkages optreden. U wilt uw lekkage in Gorinchem laten oplossen door een expert? Neem dan contact op met onze ervaren loodgieters. Onze vakmannen verhelpen uw lekkage binnen no-time en garanderen een duurzame oplossing. We zijn expert in de regio Gorinchem. Voor alle werkzaamheden op het gebied van lekkages bent u bij ons aan het goede adres. Bel ons direct voor een afspraak.

Spoedservice in Gorinchem

Als er sprake is van spoed, dan kunt u ons altijd bellen. Dag en nacht zijn er mensen bereikbaar om u te helpen. Soms is er bij een lekkage haast geboden om verdere schade te voorkomen. Heeft u hiermee te maken? Aarzel niet, maar bel ons direct.

Kosten lekkage opsporen en verhelpen

We hebben geen vaste tarieven op onze website, want elke dienst is anders qua omvang. Om die reden bespreken we graag telefonisch met u door wat de mogelijkheden zijn.

Waar heeft u lekkage?

Lekkage dak

Misschien is uw dak inmiddels al wat ouder en er was nog geen gelegenheid voor onderhoud geweest. Dit kan resulteren in een lekkage. Is dat bij u het geval, schakel dan meteen de loodgieter in.

Lekkage plafond

Lekkages aan het plafond geven vaak schade aan onder meer vloeren en muren. Laat onze professional het lek snel voor u verhelpen.

Lekkage aan een leiding in de badkamer

Lekkage badkamer

Er is een lek in een leiding van uw badkamer ontstaan? Als de leiding echt gesprongen is, heeft u te maken met een spoedsituatie. Bel ons dan direct.

Waterleiding dakkapel

Neem contact op met Loodgieterscollectief voor het aanleggen van een waterleiding op de dakkapel. Onze vakmensen beschikken over de nodige expertise.

Lekkende radiator met water op de vloer.

Radiator lekt

Natuurlijk zit u niet te wachten op waterschade door een lekkende radiator. We hebben alles in huis om het lek te detecteren en te verhelpen.

Dakgoot lekkage

Of er nu naadje loszit of dat er een andere oorzaak is van de dakgoot lekkage, bel ons. We repareren de lekkage snel en vakkundig.

Keuken lekkage

In een keuken lopen heel veel leidingen. Daar kan een keer een lek ontstaan. Laat deze lekkage vakkundig verhelpen door de specialist.

Overig

Merkt u dat u ergens anders lekkage heeft? Ook dan schakelt u onze experts in. Neem telefonisch contact met ons op of vraag een offerte aan.

Onze werkwijze

Lekkage
1. Lekkage

U constateert de lekkage en neemt contact op met Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
2. Lekdetectie

Onze loodgieters sporen het lek op door middel van lekdetectie.

Rapportage
3. Rapport

We stellen het uiteindelijke rapport op, waarin we beschrijven wat het probleem is en hoe we het willen oplossen.

Verhelpen
4. Lekkage verhelpen

We verhelpen de lekkage snel en vakkundig.

Waarom kiezen voor Loodgieterscollectief?

Als u kiest voor Loodgieterscollectief, geniet u van de volgende voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Lekdetectie in Gorinchem

Loodgieterscollectief is werkzaam in heel Gorinchem, bijvoorbeeld in:

 • Gorinchem binnenstad
 • Wijdschild
 • Lingewijk
 • Haarwijk
 • Papland
 • Landelijk gebied West

Veelgestelde vragen

Hoe ontstaan de meeste lekkages?
De oorzaak van een lekkage vinden we meestal in een leiding. Is er een verbindingsstuk kapot, dan ontstaat er een klein lek. Springt een leiding, dan is de kans op wateroverlast heel aanzienlijk. Sluit in dit geval de watertoevoer zo snel mogelijk.
Mag ik altijd midden in de nacht bellen?
We staan midden in de nacht klaar voor elke spoedklus. Uiteraard is een klein lek geen reden om de loodgieter ’s nachts in te schakelen. Heeft u echter een grote lekkage, dan komen we zeker bij u langs.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Contact opnemen

  Wilt u meer weten over een van onze diensten of heeft u met spoed een loodgieter nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op of vraag een offerte aan. We helpen u graag.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks