Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Lekkage Hardinxveld-Giessendam

Heb je last van een lekkage in je keuken, toilet of badkamer? Schakel dan meteen de hulp van onze ervaren loodgieters in. We zijn overal in Hardinxveld-Giessendam bereikbaar.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Lekdetectie Hardinxveld-Giessendam

Heeft u het vermoeden dat er sprake is van een lekkage in uw woning of kantoor? Schakel dan de loodgieters van Loodgieterscollectief in. We komen snel bij u langs en detecteren het lek. Uiteraard zijn we er ook voor een goede oplossing. Bel ons voor een afspraak.

Spoedservice in Hardinxveld-Giessendam

Uw toilet spoelt niet meer door? Dan heeft u snel een ervaren loodgieter nodig. Is er sprake van een lekkage? Ook dan wilt u zo spoedig mogelijk een vakman in huis hebben. De ervaren loodgieters van Loodgieterscollectief staan voor u klaar. Is er sprake van een spoedklus, dan staan we binnen 60 minuten bij u voor de deur. Bel ons en we komen zo snel mogelijk langs.

Kosten lekkage opsporen en verhelpen

We hebben geen vaste tarieven op onze website, want elke dienst is anders qua omvang. Om die reden bespreken we graag telefonisch met u door wat de mogelijkheden zijn.

Waar heeft u lekkage?

Lekkage dak

Heeft u een lekkage aan uw dak, schakel dan meteen een professional in. Langer wachten, vergroot de schade. Onze betrouwbare loodgieters komen snel langs voor een reparatie.

Lekkage plafond

Een lekkage in het plafond is ontzettend vervelend en zorgt vaak voor veel schade in huis. Bel direct een ervaren loodgieter van Loodgieterscollectief en wij verhelpen de lekkage aan uw plafond.

Lekkage aan een leiding in de badkamer

Lekkage badkamer

Een lekkage in de badkamer kan veel oorzaken hebben. Snel handelen is cruciaal, dus belt u meteen een van onze professionele loodgieters.

Waterleiding dakkapel

Voor het aanleggen van een waterleiding naar uw dakkapel heeft u een ervaren en betrouwbare loodgieter nodig. Onze vakmensen beschikken over voldoende kennis en goede materialen, zodat deze klus op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Lekkende radiator met water op de vloer.

Radiator lekt

De oorzaak van een lekkende radiator is meestal een defect of versleten onderdeel. Omdat een lekkende radiator veel ongemak geeft, heeft u zo snel mogelijk een ervaren loodgieter nodig.

Dakgoot lekkage

Een dakgoot lekkage komt vaak door beschadigingen aan de dakgoot. Onze loodgieters detecteren snel de oorzaak en zorgen voor een vakkundige reparatie.

Keuken lekkage

Een keuken lekkage veroorzaakt veel ongemak. De oorzaak ligt vaak in problemen met de waterleiding. Uiteraard wilt u vochtproblemen voorkomen en daarom belt u zo snel mogelijk de loodgieter van Loodgieterscollectief.

Overig

Heeft u op een andere plek last van lekkage? Schakel ook dan zo snel mogelijk onze vakmensen in. Bel ons en we maken direct een afspraak. Of we stellen eerst een op maat gemaakte offerte voor u op.

Onze werkwijze

Lekkage
1. Lekkage

U ontdekt de lekkage en neemt contact op met Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
2. Lekdetectie

Onze loodgieters detecteren de lekkage.

Rapportage
3. Rapport

We maken een rapport voor u op. Hierin beschrijven we het probleem en tevens de oplossing.

Verhelpen
4. Lekkage verhelpen

We verhelpen de lekkage snel en vakkundig.

Waarom kiezen voor Loodgieterscollectief?

Als u kiest voor Loodgieterscollectief, profiteert u van de volgende voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Lekdetectie in Hardinxveld-Giessendam

Onze loodgieters zijn actief in alle wijken en gebieden van Alblasserdam.

 • Alblasserdam
 • Alblasserdam Kortland

Veelgestelde vragen

Wat zijn de oorzaken van een lekkage?
Een lekkage kan diverse oorzaken hebben. We komen in de praktijk vaak beschadigingen aan leidingen tegen. Ook verstoppingen en corrosie zijn vaak een oorzaak.
Hoe herken ik een lekkage?
U herkent een lekkage aan vochtplekken of het plafond, op de vloer of op de muur. Ook schimmelvorming of vieze geuren duiden soms op een lekkage.
Kan ik een lekkage zelf repareren?
We raden het u ten zeerste af om zelf een lekkage te repareren. U loopt daardoor namelijk het risico op grotere problemen en hogere kosten voor een reparatie. Het repareren van een lekkage vraagt om kennis en ervaring.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Contact opnemen

  Heeft u met spoed een loodgieter in Hardinxveld-Giessendam nodig? Wilt u dat een van onze loodgieters even meekijkt omdat u een lekkage vermoedt? Neem dan telefonisch contact met ons op. Ook kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks