Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Lekkage Hendrik-Ido-Ambacht

Heeft u last van lekkage in het toilet, de badkamer of de keuken? Schakel dan de professionele hulp in van een van onze ervaren loodgieters in Hendrik-Ido-Ambacht.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Lekdetectie Hendrik-Ido-Ambacht

Lekkages veroorzaken grote problemen als ze niet op tijd opgespoord worden. Vermoedt u een lekkage in uw woning? Schakel dan de loodgieters van Loodgieterscollectief in. We detecteren het lek en zorgen voor een passende oplossing. Maak telefonisch een afspraak of vraag een offerte aan voor een duidelijke prijsindicatie.

Spoedservice in Hendrik-Ido-Ambacht

Heeft u een leiding geraakt tijdens het klussen of spoelt uw toilet niet meer door? Schakel dan de ervaren loodgieters bij Loodgieterscollectief in. Bij spoedsituaties zijn we binnen 60 minuten bij u aanwezig om uw probleem vakkundig te verhelpen. Neem telefonisch contact met ons op, zodat we snel voor u aan de slag kunnen.

Kosten lekkage opsporen en verhelpen

We hebben geen vaste tarieven op onze website, want elke dienst is anders qua omvang. Om die reden bespreken we graag telefonisch met u door wat de mogelijkheden zijn.

Waar heeft u lekkage?

Lekkage dak

Misschien veroorzaakte een kapotte dakpan het lek op uw dak. Voorkom schade en grote problemen en bel naar Loodgieterscollectief.

Lekkage plafond

Lekkages aan het plafond geven vaak schade aan onder meer vloeren en muren. Laat onze professional het lek snel voor u verhelpen.

Lekkage aan een leiding in de badkamer

Lekkage badkamer

Zeker bij verouderd kitwerk, ontstaat er een kans op lekkage in de badkamer. Heeft u al te maken met een lekkage, schakel dan de loodgieter in.

Waterleiding dakkapel

Neem contact op met Loodgieterscollectief voor het aanleggen van een waterleiding op de dakkapel. Onze vakmensen beschikken over de nodige expertise.

Lekkende radiator met water op de vloer.

Radiator lekt

Natuurlijk zit u niet te wachten op waterschade door een lekkende radiator. We hebben alles in huis om het lek te detecteren en te verhelpen.

Dakgoot lekkage

Of er nu naadje loszit of dat er een andere oorzaak is van de dakgoot lekkage, bel ons. We repareren de lekkage snel en vakkundig.

Keuken lekkage

Een lekkage in uw keuken is uiterst vervelend. De loodgieters van Loodgieterscollectief zorgen voor een goede oplossing.

Overig

Merkt u dat u ergens anders lekkage heeft? Ook dan schakelt u onze experts in. Neem telefonisch contact met ons op of vraag een offerte aan.

Onze werkwijze

Lekkage
1. Lekkage

U constateert de lekkage en neemt contact op met Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
2. Lekdetectie

Onze loodgieters sporen het lek op door middel van lekdetectie.

Rapportage
3. Rapport

We stellen het uiteindelijke rapport op, waarin we beschrijven wat het probleem is en hoe we het willen oplossen.

Verhelpen
4. Lekkage verhelpen

We verhelpen de lekkage snel en vakkundig.

Waarom kiezen voor Loodgieterscollectief?

Als u kiest voor Loodgieterscollectief, geniet u van de volgende voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Lekdetectie in Hendrik-Ido-Ambacht

Loodgieterscollectief is werkzaam in heel Hendrik-Ido-Ambacht, bijvoorbeeld in:

 • Dorp
 • Oostendam
 • Kruiswiel
 • Krommeweg
 • Ambachtszone
 • De Sandeling
 • De Oevers

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen als ik een lekkage vermoed?
Als u vermoed dat er ergens een lekkage is, bel dan direct een van onze ervaren loodgieters. Ze komen snel langs om het lek te detecteren en te repareren.
Hoe voorkom ik een lekkage?
Een lekkage is in veel gevallen te voorkomen. Belangrijk is een regelmatig onderhoud van de leidingen en rioleringen. Ook is het van belang dat er bij werkzaamheden altijd gekozen wordt voor materialen van goede kwaliteit.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Contact opnemen

  Wilt u meer weten over een van onze diensten of heeft u met spoed een loodgieter nodig in Hendrik-Ido-Ambacht? Neem dan telefonisch contact met ons op of vraag een offerte aan. We helpen u graag.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks