Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Lekkage Hillegom

Het is belangrijk dat een lekkage in Hillegom snel wordt opgelost. Neem voor een snel en professioneel herstel contact op met Loodgieterscollectief.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Lekdetectie en reparatie in Hillegom

Het is zeer vervelend als u kampt met een lekkage in uw leiding of afvoer. Soms ontstaat een lekkage geleidelijk en soms acuut. Een snelle reparatie is noodzakelijk om ernstige schade te voorkomen. Schakel Loodgieterscollectief in, wij hebben de kennis in huis voor het traceren van een lek en zorgen voor een snelle en deskundige reparatie. Bel ons of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Is er spoed?

Bij enkele soorten lekkages, -zoals een breuk in de leiding- heeft u met spoed een loodgieter nodig. Dergelijke lekkages kunnen in korte tijd grote schade veroorzaken. Neem voor spoedklussen telefonisch contact op met Loodgieterscollectief. Binnen een half uur tot een uur zijn we ter plekke om u van uw lekkage af te helpen.

Kosten loodgieter in Hillegom

We hebben geen vaste tarieven op onze website, want elke dienst is anders qua omvang. Om die reden bespreken we graag telefonisch met u door wat de mogelijkheden zijn.

Op welke plekken herstellen wij een lekkage?

Daklekkage

Een daklekkage kan zeer grote schade in uw woning veroorzaken. Loodgieterscollectief herstelt een lekkage van ieder soort dak.

Plafondlekkage

Als water vanuit het plafond lekt, dan zorgt dit voor schade aan muren en vloeren. Laat desnoods met spoed de loodgieters van Loodgieterscollectief langskomen voor herstel.

Lekkage aan een leiding in de badkamer

Lekkage badkamer

Een lekkage in de badkamer kan soms lastig te vinden zijn. De loodgieter heeft middelen om een lek te detecteren en kan deze ook repareren.

Dakkapel waterleiding

Een waterleiding in de dakkapel is erg handig als u water op zolder wilt. Loodgieterscollectief zorgt voor een deskundige aansluiting, zodat er geen lekkage ontstaat.

Lekkende radiator met water op de vloer.

Radiatorlekkage

Als de radiator lekt, dan doet deze het nauwelijks meer of helemaal niet en er lekt water uit dat schade veroorzaakt. De loodgieter zorgt voor een vakkundige dichting van het lek.

Lekkage aan de dakgoot

Een lekkage aan de dakgoot kan meer gevolgen hebben dan u denkt. Laat een dakgoot daarom altijd repareren door een erkende loodgieter van Loodgieterscollectief.

Lekkage in de keuken

Een lekkende kraan, vaatwasser, afvoer of sifon in de keuken? Schakel hiervoor Loodgieterscollectief in, zodat u snel weer verder kunt in de keuken.

Overig

Lekkages kunnen op verschillende plekken in uw woning plaatsvinden. Heeft u een vermoeden van een lekkage? Vraag een offerte aan bij Loodgieterscollectief voor zowel lekdetectie als reparatie.

Onze werkwijze

Lekkage
1. Constatering van een (vermoedelijk) lek.

Contact opnemen met Loodgieterscollectief

Rioolinspectie
2. Soms is lekdetectie nodig om de lekkage te lokaliseren.

Achterhalen van lek

Rapportage
3. Als de locatie en ernst van het lek duidelijk is, stellen we een rapportage op.

Rapportage

Verhelpen
4. Bent u het eens met de rapportage? We herstellen de lekkage zo snel mogelijk.

Herstel van lekkage

Waarom Loodgieterscollectief?

Als u voor een lekkage Loodgieterscollectief inschakelt, krijgt u de volgende zekerheden:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Bereikbaarheid in Hillegom

Loodgieterscollectief is actief in heel Hillegom:

 • Oosteinde
 • Meer en Dorp
 • Elsbroekerpolder
 • Treslong
 • Industrieterrein

Veelgestelde vragen

Wat doen als ik het vermoeden van een lekkage heb?
Vermoedt u een lekkage in Hillegom? Om een lekkage uit te sluiten of juist om te traceren, neemt u het beste altijd contact op met Loodgieterscollectief.
Hoe voorkom ik lekkages?
Een lekkage is lang altijd niet te voorkomen. Toch komt u ver, door periodiek onderhoud aan uw leidingen te laten uitvoeren en door de professionele loodgieters van Loodgieterscollectief in te schakelen.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Contact met Loodgieterscollectief

  Het herstellen van lekkage kan niet wachten. De schade zal alleen maar groter worden. Neem daarom contact met ons op, zowel bij acute lekkages als bij een vermoeden van een lekkage. Wij zijn telefonisch te bereiken, maar u mag ook ons contactformulier invullen om een offerte aan te vragen

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks