Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Lekkage Kaag en Braassem

Heeft u te maken met een lek in uw toilet, badkamer, bedrijfsruimte of keuken? Aarzel geen moment en schakel de hulp van onze experts in. Neem snel contact op.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Lekkage opsporen Kaag en Braassem

Een lek is een vervelend probleem met nog vervelendere gevolgen voor uw wooncomfort. Denkt u een lek te hebben in uw woning of bedrijfspand? Dan staan onze experts voor u klaar en zorgen voor een snelle oplossing. Neem telefonisch contact met ons op.

Lekdetectie met spoed in Kaag en Braassem

De kans bestaat altijd dat u tijdens het klussen een leiding of afvoer raakt, met een lek als gevolg. Schakel in dat geval de professionals van Loodgieterscollectief in voor een snelle service. We staan binnen de 30 tot 60 minuten aan uw deur en helpen u op vakkundige wijze. Bel ons en we gaan meteen voor u aan de slag.

Kosten lekkage opsporen en oplossen

We hebben geen vaste tarieven op onze website, want elke dienst is anders qua omvang. Om die reden bespreken we graag telefonisch met u door wat de mogelijkheden zijn.

Waar heeft u een lek?

Lekkage dak

Een lekkend dak brengt vaak heel wat vervelende gevolgen met zich mee en heeft als oorzaak beschadigde afvoeren, dakpannen of dakgoten. Vertrouw op Loodgieterscollectief voor een snelle en professionele aanpak.

Lekkage plafond

Als u last heeft van een lek in het plafond, is de kans op waterschade erg groot. Onze experts maken snel komaf met het probleem, zodat uw wooncomfort er niet onder lijdt.

Lekkage aan een leiding in de badkamer

Lekkage badkamer

De meest voorkomende oorzaak van een lek in de badkamer is een probleem met de waterleiding, het kitwerk rond de douche of het bad of een kapotte afvoer. Loodgieterscollectief spoort de locatie van het lek op en biedt een professionele oplossing.

Waterleiding aanleggen dakkapel

Als u op de zolderverdieping van uw woning gemakkelijker gebruik wilt kunnen maken van water is een betrouwbare waterleiding naar uw dakkapel erg belangrijk. Onze experts brengen deze moeilijke klus tot een goed einde dankzij de beste gereedschappen en technieken.

Lekkende radiator met water op de vloer.

Lek radiator

Een versleten onderdeel, zoals een ventiel of aansluiting, veroorzaakt in veel gevallen een lek in uw radiator. Bij Loodgieterscollectief bent u zeker van een professionele aanpak met de beste vervangonderdelen.

Lekkage dakgoot

Scheurtjes, loszittende naden en andere vormen van schade zijn de meest voorkomende oorzaken van een lek in uw dakgoot. Vertrouw op de kennis en ervaring van Loodgieterscollectief om komaf te maken met het probleem.

Keuken lekkage

Een lek in uw keuken is vervelend en meestal het gevolg van een kapotte waterleiding of afvoer, of versleten kitranden rond de gootsteen. Schakel onze experts in en we helpen u vakkundig en snel.

Overig

Heeft u ergens anders in uw woning of kantoor last van een lek? Ook dan staan onze experts voor u klaar. Contacteer ons telefonisch als het dringend is of vraag een offerte aan als het niet gaat om een noodsituatie.

Onze werkwijze

Lekkage
1. Lekkage

U denkt last te hebben van een lek in huis of op kantoor en belt Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
2. Lek opsporen

Onze experts detecteren het lek door middel van speciale technieken.

Rapportage
3. Rapport

We maken een uiteindelijk rapport op met een duidelijke beschrijving van het probleem. Op basis daarvan bieden we een oplossing.

Verhelpen
4. Lek verhelpen

Onze experts verhelpen het lek snel en op professionele wijze.

Waarom vertrouwen op Loodgieterscollectief?

Als u kiest voor Loodgieterscollectief, profiteert u van onderstaande en meer voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Lekdetectie in Kaag en Braassem

Loodgieterscollectief is een erkend lekdetectiebedrijf, werkzaam in heel Kaag en Braassem:

 • Kaag en Braassem Roelofarendsveen
 • Kaag en Braassem Oude Wetering
 • Kaag en Braassem Nieuwe Wetering
 • Kaag en Braassem Tuinbouwgebied
 • Kaag en Braassem Rijpwetering
 • Kaag en Braassem Oude Ade en Zevenhuizen
 • Kaag en Braassem Woubrugge
 • Kaag en Braassem Hoogmade
 • Kaag en Braassem Rijnsaterwoude
 • Kaag en Braassem Bilderdam

Veelgestelde vragen

Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van een lekkage?
Een lek in uw woning of kantoor is meestal het gevolg van een slechte afdichting van een leiding, beschadigde leidingen, corrosie, verstopping, een incorrecte installatie van leidingen of het gebruik van materialen van slechte kwaliteit.
Kan ik een lek zelf oplossen?
Meestal vereist het opsporen en oplossen van een lek specifieke kennis en de juiste gereedschappen. Ons advies is daarom om altijd te vertrouwen op de aanpak van een erkend bedrijf als Loodgieterscollectief. Zo voorkomt u verdere schade en andere problemen.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Neem contact op

  Wilt u meer informatie over lekdetectie bij Loodgieterscollectief u zoekt u dringend een expert om een lek te dichten in Kaag en Braassem? Bel ons op of vraag een offerte aan. We helpen u graag verder.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks