Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Lekkage Oegstgeest

Heeft u last van een lekkage in uw woning of kantoor? Schakel dan de ervaren hulp in van onze betrouwbare loodgieters in Oegstgeest.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Lekdetectie Oegstgeest

Vermoedt u dat er een lekkage aanwezig is in uw kantoor of woning? Aarzel dan niet langer, maar schakel snel de loodgieters van Loodgieterscollectief in. De problemen verergeren namelijk alleen maar als u niet snel handelt. Onze expert detecteert het lek en zorgt voor een passende oplossing. Neem telefonisch contact met ons op.

Spoedservice in Oegstgeest

Loopt uw toilet nauwelijks of helemaal niet meer door? Raakte u tot uw schrik een leiding tijdens het klussen? Dan heeft u waarschijnlijk met spoed een ervaren loodgieter nodig. Bel Loodgieterscollectief en we komen snel bij u langs. Bij spoedsituaties zijn we er binnen 60 minuten. Onze loodgieters verhelpen het probleem snel en vakkundig. Bel ons om een afspraak te maken.

Kosten lekkage opsporen en verhelpen

We hebben geen vaste tarieven op onze website, want elke dienst is anders qua omvang. Om die reden bespreken we graag telefonisch met u door wat de mogelijkheden zijn.

Waar heeft u lekkage?

Lekkage dak

Heeft u een lekkage aan uw dak? Schakel dan meteen een vakkundige loodgieter in. Langer wachten geeft enkel schade. Onze ervaren vakmensen stellen snel een diagnose en voeren een doeltreffende reparatie uit.

Lekkage plafond

Wacht niet met hulp inschakelen als u een lekkend plafond heeft. De kans op waterschade is namelijk groot. De loodgieters van Loodgieterscollectief verhelpen uw probleem op een professionele wijze.

Lekkage aan een leiding in de badkamer

Lekkage badkamer

Problemen met de waterleiding of issues met het kitwerk veroorzaken regelmatig lekkages in een badkamer. Schakel meteen een ervaren loodgieter in om de oorzaak van de lekkage op te sporen.

Waterleiding dakkapel

Wilt u water gebruiken op de zolderverdieping? Schakel dan een ervaren loodgieter in om de waterleiding aan te leggen. Bij deze klus is vakmanschap absoluut een vereiste.

Lekkende radiator met water op de vloer.

Radiator lekt

Wanneer uw radiator lekt, is er waarschijnlijk een bepaald onderdeel defect. Neem contact met ons op en onze ervaren loodgieters detecteren de oorzaak van deze lekkage en vervangen zo nodig het kapotte onderdeel.

Dakgoot lekkage

Scheurtjes of beschadigingen aan de dakgoot veroorzaken soms een dakgoot lekkage. Is dit bij u het geval, neem dan contact op met de erkende loodgieter.

Keuken lekkage

Zeker bij een oudere keuken neemt de kans op een lekkage toe. Voorkom vochtproblemen in uw keuken en schakel op tijd de loodgieters van Loodgieterscollectief in.

Overig

Heeft u op een andere plek last van een lekkage? Neem ook dan contact op met onze experts. Is er geen haast geboden, vraag dan gerust een offerte bij ons aan.

Onze werkwijze

Lekkage
1. Lekkage

U ontdekt de lekkage en schakelt Loodgieterscollectief in.

Rioolinspectie
2. Lekdetectie

Door middel van een lekdetectie van onze loodgieters ontdekken we de oorzaak van het probleem.

Rapportage
3. Rapport

In het rapport beschrijven wij wat er aan de hand is en ook hoe onze loodgieters de lekkage kunnen verhelpen.

Verhelpen
4. Lekkage verhelpen

We verhelpen de lekkage snel en professioneel.

Waarom kiezen voor Loodgieterscollectief?

Als u kiest voor Loodgieterscollectief, ontvangt u de volgende voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Lekdetectie in Oegstgeest

Loodgieterscollectief is werkzaam in heel Oegstgeest, bijvoorbeeld in:

 • Rhijngeest
 • Oudenhof
 • Bloemenbuurt
 • Buitenlust
 • Poelgeest

Veelgestelde vragen

Kan ik een lekkage zelf verhelpen?
Meestal is het niet verstandig om een lekkage zelf op te lossen. Vrijwel altijd is er bij de reparatie vakmanschap nodig. Gaat u zelf aan de slag, dan is de kans op verdere schade en hogere reparatiekosten zeker aanwezig.
Hoe voorkom ik een lekkage?
Voorkomen is altijd beter dan genezen. Laat de leidingen en de riolering daarom regelmatig reinigen en controleren. Is er een probleem, ga dan niet zelf aan het werk, maar schakel een expert in.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Contact opnemen

  Heeft u met spoed een loodgieter in Oegstgeest nodig? Bel ons dan meteen. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem zeker contact met ons op.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks