Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Lekkage Sliedrecht

Ervaart u overlast door een lekkage in Sliedrecht? Loodgieterscollectief is ervaren in het opsporen en verhelpen van alle soorten lekkages.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Lekdetectie & reparatie in Sliedrecht

Een lekkage moet zo snel mogelijk worden aangepakt. Het risico bestaat anders, dat de schade alleen maar groter wordt. Bij Loodgieterscollectief beschikken we over de middelen voor lekdetectie en reparatie van het lek. Neem hiervoor contact met ons op.

Lekkage met spoed in Sliedrecht

Een lekkage kan erg vervelende gevolgen hebben. U kunt bijvoorbeeld geen gebruik meer maken van het sanitair of de keuken of u krijgt acute wateroverlast. Neem voor spoedopdrachten contact op met Loodgieterscollectief. Wij zijn binnen 30 tot 60 minuten bij u ter plaatse om het lek te dichten.

Kosten loodgieter

We hebben geen vaste tarieven op onze website, want elke dienst is anders qua omvang. Om die reden bespreken we graag telefonisch met u door wat de mogelijkheden zijn.

Welke lekkages worden hersteld?

Lekkage dak

Wilt u er droog bijzitten? Het maakt niet uit of u het een lekkage is in een plat of hellend dak, Loodgieterscollectief repareert lekkages in alle soorten daken.

Lekkage plafond

Lekt een leiding in het plafond? Om verdere schade te voorkomen, neemt u het beste contact op met de Loodgieter in Sliedrecht.

Lekkage aan een leiding in de badkamer

Lekkage badkamer

Kunt u door een lekkage in de badkamer geen gebruik meer van het sanitair maken? Bel Loodgieterscollectief, we sporen het lek op en repareren deze vakkundig.

Dakkapel waterleiding

Lekt de waterleiding in een dakkapel? De loodgieter repareert en installeert de waterleiding correct, zodat nieuwe lekkages voorkomen worden.

Lekkende radiator met water op de vloer.

Lekkage radiator

Een lekkage in een radiator moet professioneel aangepakt worden. Dit zal zeker lukken als u de loodgieter van Loodgieterscollectief laat komen.

Lekkage dakgoot

Als een dakgoot lekt, dan kan dit tot lekkage in het dak leiden. Loodgieterscollectief komt graag langs om een lekkende dakgoot te repareren.

Lekkage keuken

Kunt u door een lekkage in de keuken maar lastig koken of afwassen? Loodgieterscollectief kan met spoed een lekkage in de keuken herstellen.

Overig

Er zijn veel plekken waar een lekkage kan ontstaan. Wanneer u een vermoeden van een lekkage heeft, schakel dan de deskundige loodgieters van Loodgieterscollectief in.

Onze werkwijze

Lekkage
1. Constatering van lekkage

Neem contact op met Loodgieterscollectief

Rioolinspectie
2. Detectie van het lek

Het is belangrijk om de locatie van het lek te lokaliseren.

Rapportage
3. Rapport opmaken

We noteren onze bevindingen in een rapportage en maken een afspraak.

Verhelpen
4. Reparatie

Onze vakkundige loodgieter komt lang om het lek te repareren.

Waarom Loodgieterscollectief?

Voor welk soort lekkage u ons ook inschakelt, u geniet van diverse voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Werkzaam in heel Sliedrecht

Loodgieterscollectief is actief in alle delen van Sliedrecht:

 • Sliedrecht-West
 • Baanhoek-West
 • Baanhoek-Oost
 • De Weren
 • De Hoven
 • Molendijk
 • Prickwaert en Weresteijn

Veelgestelde vragen

Wat is de oorzaak van een lekkages?
Er zijn diverse oorzaken te noemen voor lekkage. Een verstopping, slijtage, rioolproblemen of niet goed geïnstalleerde leidingen en afvoeren.
Hoe wordt een lekkage voorkomen?
De beste methode om een lekkage te voorkomen, is door goed onderhoud te plegen. Laat leidingen en afvoeren periodiek door Loodgieterscollectief controleren en onderhouden.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Contact met loodgieter Sliedrecht

  Wilt u al dan niet met spoed een lekkage laten repareren? Vraag een offerte op om een transparante prijsopgave te krijgen of bel ons als er spoed is, dan komen we direct in Sliedrecht langs. Natuurlijk mag u ook altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks