Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Lekkage Teylingen

Op zoek naar een ervaren loodgieter om een lek in uw woning of kantoor te verhelpen? Bij Loodgieterscollectief staan we voor u klaar. Neem snel contact op.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Lek oplossen Teylingen

Een lek brengt heel wat nare gevolgen met zich mee, vooral als u niet tijdig ingrijpt. Heeft u waarschijnlijk last van een lek? Aarzel dan niet en kies voor de professionele aanpak van Loodgieterscollectief. Onze experts bieden altijd de beste oplossing. Contacteer ons telefonisch voor een afspraak.

Lekdetectie met spoed in Teylingen

Heeft u last van een verstopt toilet of heeft u een afvoer beschadigd tijdens het klussen? Loodgieterscollectief helpt u meteen. Onze experts staan binnen de 30 tot 60 minuten aan uw deur om het probleem op te lossen. Neem telefonisch contact met ons op en we staan u meteen bij.

Kosten lekdetectie en lekken oplossen

We hebben geen vaste tarieven op onze website, want elke dienst is anders qua omvang. Om die reden bespreken we graag telefonisch met u door wat de mogelijkheden zijn.

Waar kunt u last hebben van lekken?

Lekkage dak

Een lek in uw dak vereist een snelle aanpak om ernstige problemen te voorkomen. Schakel meteen een professional in om problemen ten gevolge van beschadigde dakpannen, een kapotte afvoer of een versleten dakgoot snel op te lossen.

Lekkage plafond

Ook een lek in het plafond van uw woning brengt heel wat risico’s met zich mee, zoals vocht in de muren, de vloer of het plafond zelf. Vertrouw altijd op de kennis en kunde van een ervaren loodgieter om het probleem op te lossen.

Lekkage aan een leiding in de badkamer

Lekkage badkamer

De meest voorkomende oorzaken van een lek in de badkamer zijn problemen met een waterleiding, afvoer of de kitlaag van uw sanitaire voorzieningen. Onze experts achterhalen de oorzaak van het probleem snel en voeren de nodige herstellingen uit.

Waterleiding dakkapel

Met een waterleiding naar uw dakkapel gebruikt u gemakkelijker water op de zolderverdieping van de woning. Schakel hiervoor altijd een ervaren loodgieter in, zodat u zeker bent van een duurzaam en veilig resultaat.

Lekkende radiator met water op de vloer.

Lekkende radiator

Een van de meest voorkomende oorzaken van een lekkende radiator is een beschadigd onderdeel, zoals een aansluiting of ventiel. De ervaren experts van Loodgieterscollectief zorgen voor de nodige herstellingen en vervanging.

Lekkage dakgoot

Een beschadigde dakgoot, zoals een scheur, gat of loszittende naden, leidt al snel tot een lek. De professionals van Loodgieterscollectief beschikken over alle nodige kennis en gereedschappen om dergelijke problemen snel op te lossen.

Lek in de keuken

Lekken in de keuken zijn vaak het gevolg van een probleem met de waterleiding, kit of de afvoer onder de gootsteen. Voorkom vochtproblemen en schakel meteen Loodgieterscollectief in voor een snelle reparatie.

Overig

Heeft u ergens anders in de woning last van een lek? Ook in dat geval helpen we u graag. Contacteer ons telefonisch of vraag vrijblijvend een offerte aan als het niet dringend is.

Onze werkwijze

Lekkage
1. Lekkage

U merkt dat u last heeft van een lek en contacteert Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
2. Lekdetectie

Onze experts achterhalen de locatie van het lek door middel van geavanceerde technieken.

Rapportage
3. Rapport

We maken een rapport op met een beschrijving van het probleem en bieden de beste oplossing.

Verhelpen
4. Lekkage verhelpen

We herstellen het lek snel en op professionele wijze.

Waarom kiezen voor Loodgieterscollectief?

Vertrouwt u op Loodgieterscollectief? Dan geniet u van deze en meer voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Lekkage opsporen in Teylingen

Loodgieterscollectief is als erkend lekdetectiebedrijf werkzaam in heel Teylingen, zoals:

 • Teylingen Voorhout
 • Teylingen Sassenheim
 • Teylingen Voorhout Oude Dorp
 • Teylingen De Rodes
 • Teylingen De Knip
 • Teylingen Everlasting
 • Teylingen Over de Brug
 • Teylingen Toegangsweg
 • Teylingen Oosthout
 • Teylingen ‘s-Gravendamseweg
 • Teylingen Warmond

Veelgestelde vragen

Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van lekken?
De mogelijke oorzaken van een lek zijn divers. Enkele van de meest voorkomende zijn een slecht afgedichte leiding, schade aan leidingen, een verstopping, een incorrecte installatie, corrosie of het gebruik van materialen van slechte kwaliteit.
Kan ik een lek zelf herstellen?
In de meeste gevallen zijn er voor het repareren van een lek specifieke kennis en gereedschappen nodig. Het is dus niet aangeraden om het probleem zelf op te lossen. Dit verhoogt immers het risico op verdere schade en hogere herstellingskosten.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Contact opnemen

  Wilt u graag meer info over onze diensten of zoekt u met spoed een loodgieter in Teylingen om een lek te verhelpen? Contacteer ons telefonisch of vraag meteen een offerte aan. We helpen u graag verder.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks