Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Lekkage Voorschoten

Heeft u een lekkage in uw keuken, badkamer of op een andere plek? Voorkom dan verdere schade en bel meteen met een van onze ervaren loodgieters in Voorschoten.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Lekdetectie Voorschoten

Lekkages in huis zijn ontzettend vervelend. Dit is een probleem dat u direct moet aanpakken. Schakel de loodgieters van Loodgieterscollectief in en we detecteren het lek. Uiteraard zorgen we daarnaast voor een passende oplossing.

Spoedservice in Voorschoten

Een lekkage komt altijd op een onhandig moment. Uiteraard zit u niet te wachten op waterschade in uw woning. Heeft u last van een lekkage, neem dan meteen contact op met de ervaren loodgieters van Loodgieterscollectief. Is het een spoedsituatie, dan zijn we gegarandeerd binnen 60 minuten ter plaatse. Bel ons en we maken een afspraak.

Kosten lekkage opsporen en verhelpen

We hebben geen vaste tarieven op onze website, want elke dienst is anders qua omvang. Om die reden bespreken we graag telefonisch met u door wat de mogelijkheden zijn.

Waar heeft u lekkage?

Lekkage dak

Tot uw schrik ontdekt u een lekkage aan uw dak? Wacht dan niet met het inschakelen van een professional. Bel ons en onze ervaren loodgieters repareren uw dak.

Lekkage plafond

Een lekkage in het plafond van uw huiskamer, badkamer of keuken is erg vervelend. De kans op waterschade aan het plafond, de muren of de vloer is aanzienlijk. Bel daarom de ervaren loodgieters van Loodgieterscollectief en we komen direct bij u langs.

Lekkage aan een leiding in de badkamer

Lekkage badkamer

Wanneer u een lekkage in uw badkamer heeft, belt u direct een expert. Deze achterhaalt de oorzaak van de lekkage en zorgt voor een vakkundige reparatie.

Waterleiding dakkapel

Het aanleggen van een waterleiding op een dakkapel vraagt om vakmanschap. Schakel een professionele loodgieter in en geniet van de waterleiding op uw zolderverdieping.

Lekkende radiator met water op de vloer.

Radiator lekt

Is er bijvoorbeeld een radiatorventiel versleten, dan ontstaat er soms een lekkende radiator. Schakel onze ervaren loodgieters in om het lek te detecteren en het kapotte onderdeel te vervangen.

Dakgoot lekkage

Heeft u lekkage aan uw dakgoot, neem dan contact op met een erkende loodgieter. We sporen de oorzaak van het lek op en we repareren het meteen.

Keuken lekkage

Uiteraard zit u niet te wachten op een lekkage in uw keuken. Voorkom vochtproblemen en schakel direct de loodgieters van Loodgieterscollectief in.

Overig

Waar u ook lekkage heeft, onze ervaren loodgieters staan voor u klaar. Heeft de klus geen haast, vraag dan een offerte aan. Is er een spoedreparatie nodig, bel dan meteen.

Onze werkwijze

Lekkage
1. Lekkage

U signaleert een lekkage en belt naar Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
2. Lekdetectie

Door middel van een lekdetectie ontdekken onze loodgieters waar het lek zich bevindt.

Rapportage
3. Rapport

In het rapport beschrijven we het probleem en tevens de manier waarop we het voor u oplossen.

Verhelpen
4. Lekkage verhelpen

We verhelpen de lekkage op het afgesproken tijdstip.

Waarom kiezen voor Loodgieterscollectief?

Als u kiest voor Loodgieterscollectief, profiteert u vande volgende voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Lekdetectie in Voorschoten

Loodgieterscollectief is werkzaam in heel Voorschoten, bijvoorbeeld in:

 • Blijdorp
 • Bloemenwijk
 • Centrum
 • Starrenburg
 • Krimwijk
 • Dobbewijk

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen als ik een lekkage vermoed?
Denkt u een lekkage in uw woning te hebben, schakel dan meteen de professionals van Loodgieterscollectief in. Onze vakmensen bekijken waar het lek zich bevindt en repareren dit vakkundig.
Kan ik een lekkage zelf repareren?
We raden het u ten zeerste af om een lekkage zelf te repareren. De kans op schade is hierdoor namelijk aanzienlijk. Kies altijd voor een ervaren en betrouwbare loodgieter.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Contact opnemen

  Heeft u met spoed een loodgieter nodig in Voorschoten? Bel ons dan meteen. Wilt u meer weten over onze diensten of bent u benieuwd naar een prijsindicatie? Vraag gerust een offerte aan.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks