Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Lekkage Weesp

Heb je last van lekkage in je toilet, badkamer, keuken of kantoor? Schakel dan de professionele hulp in van een van onze ervaren loodgieters in Weesp.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Lekkage verhelpen in Weesp

Loodgieterscollectief is 24/7 in te schakelen bij een lekkage in Weesp. Onze specialisten komen graag langs om het probleem op te lossen.

Spoedservice in Weesp

Een lekkage kan altijd voorkomen. Misschien is er bij het klussen iets kapot gegaan, of is er door achterstallig onderhoud een lekkage ontstaan. Wij komen dan snel in actie om verdere schade te helpen voorkomen.

Kosten bij een lekkage

We hebben geen vaste tarieven op onze website, want elke dienst is anders qua omvang. Om die reden bespreken we graag telefonisch met u door wat de mogelijkheden zijn.

Waar bevindt de lekkage zich?

Lekkage dak

Bij een lekkage aan het dak kan dit voor flinke kosten zorgen. Als hier niet snel iets aan wordt gedaan loopt de schade snel op. Wij gaan graag bij u het dak op om verdere kosten te voorkomen.

Lekkage plafond

Ook een lekkage aan het plafond moet u zo snel mogelijk laten verhelpen. Zo voorkomt u verdere waterschade aan uw plafond, muren of vloer. Onze ervaren loodgieters komen snel bij u langs om een einde te maken aan de problemen.

Lekkage aan een leiding in de badkamer

Lekkage badkamer

Een lekkage in de badkamer komt vaker voor dan u misschien denkt. Over het algemeen is een probleem met de waterleiding, de afvoer of het kitwerk hier de oorzaak van. Wij zullen de oorzaak van de lekkage snel achterhalen, zodat verdere schade wordt voorkomen.

Waterleiding dakkapel

Ook bij een waterleiding die naar een dakkapel doorloopt kan schade ontstaan. Wij verhelpen deze graag voor u. Overigens… Indien u nog geen waterleiding heeft naar uw dakkapel, dan leggen wij deze graag voor u aan. Onze professionals weten als geen ander wat hier allemaal bij komt kijken!

Lekkende radiator met water op de vloer.

Radiator lekt

U zit niet te wachten op een radiator die gaat lekken. Over het algemeen is dit te wijten aan een klein probleem, dat wij graag voor u komen oplossen.

Dakgoot lekkage

Zelfs een kleine beschadiging aan de dakgoot kan er al voor zorgen dat hier lekkage ontstaat. Het is dan ook belangrijk de oorzaak hiervan snel op te sporen en te repareren.

Keuken lekkage

Een lekkage in de keuken? Vervelend! Onze loodgieters komen snel bij u kijken wat hier de oorzaak van is. Of het nu ligt aan de waterleiding, de afvoer, of de kitranden om de gootsteen, wij zorgen ervoor dat het probleem snel is opgelost.

Overig

Onze specialisten staan 24/7 klaar om alle mogelijke lekkages snel en grondig op te lossen.

Onze werkwijze

Lekkage
1. Lekkage

U heeft last van een lekkage? Neem dan snel contact met ons op.

Rioolinspectie
2. Lekdetectie

Wij sporen door middel van lekdetectie de oorzaak op.

Rapportage
3. Rapport

We maken een rapport waarin we vermelden wat er aan gedaan kan worden.

Verhelpen
4. Lekkage verhelpen

We zorgen dat de lekkage snel is verholpen!

Waarom kiezen voor Loodgieterscollectief?

Uw opdracht uitbesteden aan het Loodgieterscollectief brengt meerdere voordelen mee.

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Lekdetectie in Weesp

Loodgieterscollectief is werkzaam in Weesp en omstreken, bijvoorbeeld in:

 • Weesp
 • Muiden
 • Diemen
 • Amsterdam
 • Abcoude
 • Almere
 • Muiderberg
 • Naarden
 • Ankeveen
 • Nigtevegt
 • Bussum
 • Hilversum
 • Muiderberg
 • Huizen

Veelgestelde vragen

Waardoor ontstaat een lekkage?
Dit kan meerdere oorzaken hebben, denk bijvoorbeeld aan corrosie, extreme weersomstandigheden of een ongelukje bij het klussen. Ook achterstallig onderhoud kan de reden zijn.
Wat moet ik doen bij een lekkage?
Neem bij een lekkage meteen contact op met de specialisten van Loodgieterscollectief. Onze mensen komen dan zo snel mogelijk bij u langs om de lekkage te verhelpen en verdere schade te voorkomen.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Contact opnemen

  Indien u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, dan mag u hier altijd even contact over opnemen met ons. Ook voor het maken van een afspraak, al dat niet met spoed, zijn wij 24/7 bereikbaar.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks