Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Lekkage Zoeterwoude

Een loodgieter nodig voor het verhelpen van een lekkage in de badkamer of keuken? Schakel onze loodgieters in Zoeterwoude in voor betrouwbare service.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Lekdetectie Zoeterwoude

Als een lekkage niet gelijk wordt verholpen, bestaat er een grote kans op flinke waterschade in uw woning of bedrijfspand. Kampt u met een lekkage in Zoeterwoude? Neem dan direct contact op met de loodgieters van Loodgieterscollectief. Wij detecteren het lek en bieden een passende oplossing. Neem gelijk telefonisch contact op.

Spoedservice in Zoeterwoude

Is er plotseling een waterleiding gesprongen of werkt het toilet niet goed? Onze spoedservice in Zoeterwoude staat direct voor u klaar om de herstelwerkzaamheden uit te voeren. Neem telefonisch contact met ons op, zodat wij binnen 30-60 minuten op locatie kunnen zijn.

Prijzen lekkage opsporen en verhelpen

We hebben geen vaste tarieven op onze website, want elke dienst is anders qua omvang. Om die reden bespreken we graag telefonisch met u door wat de mogelijkheden zijn.

Waar heeft u lekkage?

Dak lekkage

Een verstopte dakgoot, dakpannen met beschadigingen of een afvoer met schade? De professionele loodgieters van Loodgieterscollectief verhelpen direct de kern van het probleem.

Plafond lekkage

Voorkom ernstige wateroverlast door een lekkage aan het plafond snel te verhelpen. De loodgieters van Loodgieterscollectief komen meteen in actie om uw lekkage aan te pakken.

Lekkage aan een leiding in de badkamer

Badkamer lekkage

Het water loopt niet meer weg in de badkuip, de kraan blijft lekken of er is een gebrek aan kitwerk. De loodgieters van Loodgieterscollectief gaan meteen aan de slag met de badkamer lekkage.

Waterleiding aanleggen bij dakkapel

Laat gespecialiseerde loodgieters direct een waterlegging aanleggen via uw dakkapel, zodat u eenvoudig over water beschikt op de bovenverdieping.

Lekkende radiator met water op de vloer.

Lekkage aan radiator

Een verouderde radiator die lekt vanwege een versleten of beschadigd onderdeel? De loodgieters van Loodgieterscollectief repareren meteen uw lekkende radiator.

Lekkage dakgoot

Een scheur, gat of loszittende dakgoot kan een enorme lekkage veroorzaken. Onze loodgieters detecteren de beschadiging en herstellen de defecte dakgoot met precisie.

Keuken lekkage

Stroomt het water niet weg door de gootsteen of lekt de waterleiding? De loodgieters van Loodgieterscollectief herstellen wij direct, zodat verdere vochtschade beperkt wordt.

Overig

Heeft u een loodgieter nodig voor lekkage op een andere plaats? Neem telefonisch contact op of vraag een persoonlijke offerte aan.

Onze werkwijze

Lekkage
1. Lekkage

U ziet een lekkage en belt direct met het Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
2. Lekdetectie

Onze loodgieters komen langs om de schade te bekijken.

Rapportage
3. Rapport en offerte

We maken een rapport met daarin de oorzaak van de lekkage en de wijze waarop we het probleem gaan aanpakken.

Verhelpen
4. Lekkage verhelpen

We verhelpen de lekkage zorgvuldig en snel.

Waarom kiezen voor Loodgieterscollectief?

Wanneer u Loodgieterscollectief inschakelt, geniet u van de volgende voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Lekdetectie in Zoeterwoude

Loodgietercollectief is werkzaam in heel Zoeterwoude, bijvoorbeeld in:

 • Zoeterwoude Westeinde
 • Zoeterwoude Dorp
 • Zoeterwoude Zuidbuurt
 • Zoeterwoude Weipoort
 • Zoeterwoude Gelderswoude
 • Zoeterwoude Hoge Rijndijk

Veelgestelde vragen

Hoe zie ik of het om een lekkage gaat?
Bij een lekkage hoort u water druppelen of ruikt u een geur die niet prettig ruikt. Ook zijn er schimmel- of vochtplekken aanwezig.
Kan ik zelf een lekkage verhelpen?
Het oplossen van een lekkage is vaak een specialistische klus waarvoor u over kennis en ervaring moet beschikken. We raden u dan ook aan om een expert in te schakelen, zodat u zo min mogelijk kosten hoeft te maken voor het herstellen van de waterschade.

Overige diensten

Loodgieter
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Badkamer kitten

Contactformulier

  Contact opnemen

  Wilt u meer informatie over onze service of heeft u met spoed een loodgieter voor een lekkage in Zoeterwoude nodig? Bel direct met onderstaand telefoonnummer of vraag een persoonlijke offerte aan.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks