Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Loodgieter Dordrecht

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Dordrecht en omstreken? Schakel Loodgieterscollectief in en vertrouw op professionele hulp.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Erkend loodgietersbedrijf in Dordrecht

Loodgieterscollectief helpt u bij alle problemen met leidingen en afvoeren, dankzij een team van ervaren loodgieters. Heeft u last van een lekkende kraan, een toilet dat niet meer doorspoelt of een verouderde Cv-ketel? Bel ons snel op en maak een afspraak. We staan 24/7 paraat om u met elk probleem te helpen.

Spoed loodgieter in Dordrecht

Problemen met sanitair, rioleringen of afvoerleidingen kunnen niet altijd wachten. Heeft u met spoed een loodgieter nodig in Dordrecht en omstreken? Dan staat Loodgieterscollectief voor u klaar. We lossen elk probleem snel en grondig op, dag en nacht. Of het nu gaat om een klein lek in uw afvoer, een ernstige verstopping of schade aan het rioleringssysteem in uw bedrijfspand, onze specialisten lossen het op. Contacteer ons telefonisch en maak een afspraak.

Kosten

De kosten van ons loodgieterswerk zijn onder andere afhankelijk van de aard en omvang van de diensten. Ook de voorrijkosten spelen een rol. Om die reden kunnen we geen exacte prijzen geven, graag bespreken we de verschillende mogelijkheden telefonisch.

Waar helpen onze loodgieters in Dordrecht u mee?

Riool aanleggen in een badkamer die aangelegd wordt.

Riolering aanleggen

Bent u van plan om een badkamer, toilet of keuken aan uw woning toe te voegen? Dan is een nieuw rioleringssysteem onmisbaar. Schakel Loodgieterscollectief in om het werk tot een goed einde te brengen, helemaal in overeenstemming met de geldende voorschriften.

Leidingen vervangen in de badkamer met een waterpomptang

Riolering vervangen

Ook als uw huidige riolering dringend aan vervanging toe is, helpen we u graag. Zo zorgen we ervoor dat uw rioleringssysteem en voorzieningen weer naar behoren werken en voldoen aan de lokale wettelijke normen.

PVC buis in riool die gerepareerd moet worden.

Rioolherstelling

Bij bepaalde problemen met uw riolering, zoals een klein lek, is een complete vervanging niet nodig. Onze experts herstellen kleine schade aan uw riolering snel en voorkomen zo verdere problemen.

Riool onderhoud

Rioolonderhoud

Een regelmatig onderhoud van uw rioleringssysteem is een must als u wilt dat het naar behoren blijft werken. De professionals van Loodgieterscollectief onderhouden uw leidingen, sporen eventuele schade op en voeren indien nodig herstellingen uit.

Man inspecteert riolering in een badkamer.

Rioolinspectie

Loodgieterscollectief maakt gebruik van geavanceerde technieken en apparaten, waaronder camera-inspectie, om de staat van uw rioleringssysteem te controleren. Zo detecteren we eventuele problemen, waarna we die snel oplossen.

Buizen om rioollucht te verwijderen.

Rioollucht in huis verwijderen

Heeft u plots last van een onaangename rioolgeur in uw huis of bedrijfspand? Dan is de kans groot dat er een probleem is met uw rioleringssysteem. De ervaren loodgieters van Loodgieterscollectief sporen het meteen op en maken er komaf mee.

Rioolreiniging

Rioolreiniging

Een grondige rioolreiniging is belangrijk om verstoppingen te voorkomen. Schakel Loodgieterscollectief in voor een professionele reiniging met het beste apparatuur.

Onze werkwijze

Lekkage
1. U belt ons op

U zoekt online een loodgieter en neemt telefonisch contact op met Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
2. Het probleem bespreken

We bespreken het probleem om een duidelijk beeld te krijgen van mogelijke oplossingen.

Rapportage
3. Offerte + afspraak maken

We stellen een op maat gemaakte offerte op, zodat u weet wat u kunt verwachten. Vervolgens leggen we een afspraak vast voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Verhelpen
4. We komen langs

Onze ervaren loodgieters staan op het afgesproken moment bij u op de stoep.

Waarom moet u kiezen voor Loodgieterscollectief?

Wanneer u vertrouwt op Loodgieterscollectief, Geniet u van een aantal interessante voordelen:

  • Altijd garantie op onze diensten
  • Geen verborgen kosten
  • Binnen 30 minuten op locatie
  • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik Loodgieterscollectief inhuren?
Bij Loodgieterscollectief vindt u enkel ervaren en professionele loodgieters, die u graag helpen bij het oplossen van problemen met afvoerleidingen, riolering en meer. Van lekkages tot verstoppingen en een kapotte Cv-ketel, onze experts hebben alle nodige kennis en inzichten om de beste oplossing te bieden voor uw situatie.
Kan ik Loodgieterscollectief dag en nacht bellen voor spoedgevallen?
Ja, Loodgieterscollectief is 24/7 bereikbaar. Op die manier helpen we u snel en vlot bij noodgevallen, zoals ernstige verstoppingen en lekkages in uw woning of bedrijfspand.

Overige diensten

Loodgieter
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Badkamer kitten

    Neem contact op

    Wilt u antwoorden op vragen in verband met onze diensten of heeft u met spoed een loodgieter nodig in Dordrecht? Bel ons en maak een afspraak of vraag een offerte aan. We helpen u graag.

    © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks