Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Loodgieter Gouda

Op zoek naar een professionele loodgieter met ervaring in Gouda? Loodgieterscollectief biedt vakkundige hulp bij problemen met leidingen, rioleringen en meer.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Erkende loodgieter in Gouda

Loodgieterscollectief is een erkend loodgietersbedrijf dat ook in Gouda en omstreken actief is. We helpen u bij allerhande problemen met sanitair, leidingen en rioleringen. Van een lekkende kraan tot een verstopt toilet en een Cv-ketel die het niet meer doet, onze gespecialiseerde loodgieters lossen elk probleem voor u op. Contacteer ons telefonisch voor een afspraak.

Spoed loodgieter Gouda

Zoekt u met spoed een loodgieter in Gouda? Dan staan de specialisten van Loodgieterscollectief voor u klaar. Wij verhelpen elk probleem met sanitair of leidingen, dag en nacht. Kies bij een lekkage, verstopping of kapotte Cv-ketel voor de aanpak van Loodgieterscollectief en maak snel komaf met het probleem. Contacteer ons telefonisch en maak meteen een afspraak.

Kosten

De kosten van ons loodgieterswerk zijn onder andere afhankelijk van de aard en omvang van de diensten. Ook de voorrijkosten spelen een rol. Om die reden kunnen we geen exacte prijzen geven, graag bespreken we de verschillende mogelijkheden telefonisch.

Waarmee kunnen onze loodgieters in Gouda u helpen?

Riool aanleggen in een badkamer die aangelegd wordt.

Riolering aanleggen

Bij een nieuwe keuken, badkamer of toilet hoort natuurlijk een rioleringssysteem. Loodgieterscollectief helpt u bij deze werkzaamheden, zodat ze aan de lokale voorschriften en normen voldoen.

Leidingen vervangen in de badkamer met een waterpomptang

Riolering vervangen

Is uw riolering aan vervanging toe door veroudering of schade? Schakel dan Loodgieterscollectief in. We brengen de werken conform de richtlijnen tot een goed einde.

PVC buis in riool die gerepareerd moet worden.

Rioolreparatie

Als er een lek aanwezig is in uw riolering, is een nieuwe installatie niet per se nodig. Vertrouw op de kennis en kunde van een ervaren loodgieter om kleine schade aan uw riolering te herstellen.

Riool onderhoud

Rioolonderhoud

Regelmatig onderhoud is van groot belang om de kwaliteit van uw riolering te garanderen. Onze specialisten maken uw leidingen schoon, controleren ze en herstellen eventuele schade meteen.

Man inspecteert riolering in een badkamer.

Rioolinspectie

De ervaren loodgieters van Loodgieterscollectief gebruiken innovatieve technologieën, zoals camera-inspectie, om problemen met uw leidingen op te sporen. Zo herstellen we ze tijdig.

Buizen om rioollucht te verwijderen.

Rioollucht in huis verwijderen

Ruikt u rioollucht in uw woonst of bedrijfspand? De kans bestaat dat er problemen zijn met uw riolering. Loodgieterscollectief spoort de locatie van het probleem op en biedt meteen een goede oplossing.

Rioolreiniging

Rioolreiniging

Een grondige reiniging van uw riolering is belangrijk om verstoppingen en andere problemen op te lossen. Onze loodgieters gebruiken geavanceerde apparatuur om komaf te maken met vuiligheid en andere obstructies.

Onze werkwijze

Lekkage
1. U belt ons

U zoekt een loodgieter in Gouda en belt Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
2. Probleem bespreken

We bespreken het probleem en bieden op basis daarvan mogelijke oplossingen.

Rapportage
3. Offerte en afspraak maken

We stellen een op maat gemaakt offerte op om misverstanden en onduidelijkheid te voorkomen. Daarna leggen we een tijdstip vast voor de werkzaamheden.

Verhelpen
4. We komen bij u langs

Onze loodgieters komen op de afgesproken datum bij u langs.

Waarom moet u kiezen voor Loodgieterscollectief?

Kiest u voor Loodgieterscollectief? Dan geniet u onder andere van deze voordelen:

  • Altijd garantie op onze diensten
  • Geen verborgen kosten
  • Binnen 30 minuten op locatie
  • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik Loodgieterscollectief inschakelen?
Bij Loodgieterscollectief vindt u professionele loodgieters die eender welk probleem met afvoerleidingen en rioleringen oplossen. Denk aan lekkages, verstoppingen of verouderde en kapotte rioleringen. Daarbij beschikken onze experts over alle nodige ervaring en expertise om u gedegen advies te geven voor mogelijke oplossingen.
Hoeveel kost een loodgieter?
De kostprijs van een loodgieter hangt af van de (complexiteit van de) werkzaamheden in kwestie. Neem telefonisch contact met ons op voor een inschatting van uw situatie en een duidelijke prijsindicatie.

Overige diensten

Loodgieter
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Badkamer kitten

    Contact opnemen

    Wilt u vragen op antwoorden in verband met onze loodgietersdiensten in Gouda of zoekt u met spoed een loodgieter? Bel ons of vraag een offerte aan. We helpen u graag verder.

    © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks