Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Loodgieter Hoorn

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter in Hoorn? Loodgieterscollectief helpt u met al uw loodgietersprojecten. Neem direct contact met ons op.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Deskundige loodgieter in Hoorn

Voor een specialistische loodgieter in Hoorn bent u bij Loodgieterscollectief aan het juiste adres. Van een verstopte waterleiding tot een defecte CV-ketel, onze experts ondersteunen u 24/7 om uw kwestie op te lossen. Neem direct telefonisch contact met ons op voor een afspraak.

Spoed loodgieter Hoorn

Heeft u een noodgeval waarvoor u met spoed een loodgieter in Hoorn nodig heft? De experts van Loodgieterscollectief staan dag en nacht voor u klaar om uw lekkage, kwestie met de CV-ketel en verstopping te verhelpen. Bel direct voor een afspraak zodat wij uw probleem kunnen verhelpen.

Kosten loodgieter Hoorn

De kosten van ons loodgieterswerk zijn onder andere afhankelijk van de aard en omvang van de diensten. Ook de voorrijkosten spelen een rol. Om die reden kunnen we geen exacte prijzen geven, graag bespreken we de verschillende mogelijkheden telefonisch.

Waar kunnen onze loodgieters in Hoorn u mee helpen?

Riool aanleggen in een badkamer die aangelegd wordt.

Aanleggen rioleringssysteem

Heeft u een nieuw huis aangeschaft of laat u een extra keuken of badkamer aanbouwen? Onze loodgieters van Loodgieterscollectief ontwerpen en leggen een nieuw rioleringssysteem voor u aan dat aan de geldende eisen voldoet.

Leidingen vervangen in de badkamer met een waterpomptang

Vervangen rioleringssysteem

Bevat uw woning een oude riolering die vernieuwd moet worden? Onze experts leggen snel en effectief een nieuw rioleringssysteem neer zodat alles uitstekend functioneert.

PVC buis in riool die gerepareerd moet worden.

Repareren riolering

Bevindt er zich een lek in de leiding, maar hoeft niet direct het complete rioleringssysteem vervangen te worden? De loodgieters van Loodgieterscollectief sporen de bron van de lekkage op en beperken de schade.

Riool onderhoud

Onderhouden riolering

Door geregeld uw riolering te laten onderhouden door onze professionals bent u ervan verzekerd dat het systeem goed functioneert. Onze loodgieters controleren op schade en verzorgen herstelwerkzaamheden waar nodig.

Man inspecteert riolering in een badkamer.

Inspecteren rioleringssysteem

Dankzij innovatieve oplossingen als een camera-inspectie analyseren onze getrainde loodgieters de binnenzijde van het rioleringssysteem zodat defecten direct gevonden worden. Onze experts voorkomen hiermee dat de schade van kwaad tot erger wordt.

Buizen om rioollucht te verwijderen.

Verwijderen rioollucht in huis

Heeft u te maken met een nare lucht die afkomstig is uit de riolering? Onze loodgieters sporen de bron op en werken snel en effectief aan een oplossing.

Rioolreiniging

Reinigen rioleringssysteem

Uw riolering laten schoonmaken zorgt ervoor dat verstoppingen geen kans krijgen. Met de beste apparatuur gaan de loodgieters van Loodgieterscollectief aan het werk om zelfs het meest hardnekkige vuil te verwijderen.

Onze werkwijze

Lekkage
1. U belt naar Loodgieterscollectief

U heeft een kwestie waarvoor u een loodgieter in Hoorn zoekt. Daarom neemt u direct telefonisch contact op met de loodgieters van Loodgieterscollectief

Rioolinspectie
2. U bespreekt uw probleem met ons

Aan de hand van uw probleem schetsen wij een beeld van wat er moet gebeuren om het probleem te verhelpen

Rapportage
3. U ontvangt een offerte en maakt een afspraak

U krijgt van ons een offerte op maat met duidelijke en eerlijke tarieven. Vervolgens maakt u met ons een afspraak voor het uitvoeren van de plannen.

Verhelpen
4. Wij komen langs

Op het door u aangegeven tijdstip en datum bellen wij bij u aan om uw loodgieterskarwei op te lossen.

Waarom kiezen voor Loodgieterscollectief?

Als u gebruik maakt van Loodgieterscollectief geniet u onder meer van de volgende voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Loodgietersdiensten in Hoorn

Loodgieterscollectief is actief in heel Hoorn, bijvoorbeeld in:

 • Hoorn Binnenstad
 • Hoorn Grote Waal
 • Hoorn Kersenboogerd Noord
 • Hoorn Kersenboogerd Zuid
 • Hoorn Risdam Noord
 • Hoorn Risdam Zuid
 • Hoorn Blokker
 • Hoorn Venelaankwartier

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een loodgieter?
De tarieven van een loodgieter hangen onder meer af van het soort werk dat verricht moet worden, hoe lang de loodgieter hiermee bezig is en of er spoed vereist is. Loodgieterscollectief hanteert scherpe en eerlijke prijzen, zodat uw probleem effectief en snel opgelost wordt. Neem voor een transparante indicatie van de kosten vrijblijvend contact met ons op, zodat wij uw kwestie kunnen inschatten.
Waarom schakel ik Loodgieterscollectief in?
Waarom schakel ik Loodgieterscollectief in? Loodgieterscollectief werkt uitsluitend met ervaren loodgieters die over de juiste opleiding beschikken. Onze experts zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en apparatuur om lekkages, verstoppingen en kapotte CV-ketels direct te verhelpen. Daarnaast zijn onze loodgieters dag en nacht voor u bereikbaar, zodat het probleem direct aangepakt wordt.

Overige diensten

Lekkage
loodgieter
Rioolinspectie
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Verhelpen
Badkamer kitten

  Neem direct contact met ons op

  Wilt u meer weten over onze dienstverlening als Loodgieterscollectief, of heeft u met spoed hulp nodig van een ervaren loodgieter in Hoorn? Aarzel dan niet en neem direct telefonisch contact op via onderstaand telefoonnummer. Niet direct een spoedgeval, maar toch benieuwd naar de kosten van onze diensten? Vul dan het contactformulier in voor een offerte op maat.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks