Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Loodgieter Rotterdam

Erkende loodgieter in Rotterdam

Loodgieterscollectief is een erkende loodgieter in Rotterdam en dé expert wanneer het aankomt op loodgieterswerk. Of u nu last heeft van een verstopte afvoer, een lekkende kraan of een kapotte Cv-ketel, de vakmensen van Loodgieterscollectief staat 24/7 voor u klaar om het probleem snel en efficiënt op te lossen. Bel voor het maken van een afspraak of vraag een offerte aan.

Betrouwbaar
100% vakmanschap
Eerlijke prijzen
What you see is what you get

Spoed loodgieter Rotterdam

Heeft u met spoed een loodgieter in Rotterdam nodig? Schakel dan de experts van Loodgieterscollectief in. Met onze snelle en betrouwbare service staan we dag en nacht voor u klaar om uw probleem op te lossen. Of het nu gaat om een lekkage, verstopping of Cv-ketelprobleem, de vakmensen van Loodgieterscollectief zijn binnen een mum van tijd ter plaatse om het probleem te verhelpen. Neem telefonisch contact met ons op en plan direct een afspraak in.

Kosten

Omdat de kosten per klus van elkaar verschillen, stellen we graag een op maat gemaakte offerte voor u op. Neem telefonisch contact met ons op om uw probleem te bespreken.

Waar kunnen onze loodgieters in Rotterdam u mee helpen?

Riolering aanleggen

Gaat u een extra keuken, badkamer of toilet toevoegen aan uw woning en dient de riolering daarvoor aangelegd te worden? Schakel dan de experts van Loodgieterscollectief in. We ontwerpen en installeren de juiste rioleringssystemen en controleren de werking naderhand. Zo zorgen we ervoor dat de afvoer van afvalwater voldoet aan de lokale normen en voorschriften.

Riolering vervangen

Is uw huidige riolering aan vervanging toe? Ook dan belt u onze ervaren loodgieters. We vervangen uw riolering vakkundig en snel en zorgen ervoor dat alles weer naar behoren werkt. We zorgen ervoor dat uw nieuwe riolering weer voldoet aan de vereiste normen en voorschriften.

Riool reparatie

Is er een lek aanwezig in uw riolering, maar is het niet nodig de volledige riolering te vervangen? Dan repareren onze experts uw riool vakkundig en snel. Schakel onze experts altijd zo snel mogelijk in en voorkom ergere schade door lekkage.

Riool onderhoud

Uw riool met enige regelmaat onderhouden is essentieel om een goede werking te kunnen garanderen. Onze experts reinigen uw leidingen, controleren op eventuele schades en voeren indien nodig reparaties uit.

Rioolinspectie

Met geavanceerde technologieën, zoals een camera-inspectie, bekijken we de binnenkant van uw leiding en detecteren we eventuele schade of verstoppingen. Hiermee sporen we problemen efficiënt op, zodat we deze tijdig kunnen repareren.

Rioollucht in huis verwijderen

Ruikt u een rioollucht in uw woning? Dan is de kans groot dat u een probleem heeft met uw rioleringssysteem. Voordat we het probleem kunnen oplossen, moeten we weten waar het probleem zich precies bevindt. Als we de oorzaak hebben gevonden, gaan we aan de slag met het verhelpen van het probleem.

Rioolreiniging

Door uw riool te laten reinigen voorkomt u vervelende problemen, zoals verstoppingen. Onze experts reinigen uw riool met geavanceerde apparatuur en speciale technieken, om zo het vuil en andere afzettingen vakkundig te verwijderen.

Onze werkwijze

Lekkage
1. U belt

U bent op zoek naar een loodgieter en belt Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
2. Probleem bespreken

We bespreken de situatie, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat er moet gebeuren.

Rapportage
3. Offerte + afspraak maken

We maken een op maat gemaakte offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Daarna maken we de afspraak om de werkzaamheden uit te voeren.

Verhelpen
4. Wij komen langs

Op de dag van de afspraak staan onze loodgieters op het afgesproken tijdstip bij u op de stoep

Waarom kiezen voor Loodgieterscollectief?

Als u kiest voor Loodgieterscollectief profiteert u van onderstaande voordelen:

  • Altijd een eerlijke prijs
  • Betrouwbare loodgieters
  • Professionele werkwijze

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Veelgestelde vragen

Wat doet een loodgieter precies?
Onze loodgieters houden zich onder andere bezig met leidingen installeren, lekkages repareren en afvoerbuizen ontstoppen.
Waarom moet ik Loodgieterscollectief inhuren?
Loodgieterscollectief heeft professionele loodgieters in dienst die u helpen bij het oplossen van allerlei problemen, zoals lekkages, verstoppingen en kapotte rioleringen. Bovendien beschikken ze over de nodige ervaring en expertise om u te adviseren over de beste oplossingen voor uw specifieke situatie.
Kan ik Loodgieterscollectief 24/7 bellen voor noodgevallen?
Ja, bij Loodgieterscollectief zijn we 24/7 bereikbaar. Zo zorgen we ervoor dat u snel geholpen bent bij noodgevallen, zoals lekkages en verstoppingen.
Wat kost een loodgieter?
De kosten voor een loodgieter zijn afhankelijk van de werkzaamheden die verricht worden. Neem voor een duidelijke kostenindicatie contact met ons op, zodat we uw situatie goed kunnen inschatten.

Overige diensten

Loodgieter
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Badkamer kitten

    Contact opnemen

    Heeft u vragen over een van onze diensten of heeft u met spoed een loodgieter nodig in Rotterdam? Neem dan telefonisch contact met ons op of vraag een offerte aan. We helpen u graag verder.

    © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks