Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Ontstoppingsdienst Amstelveen

Last van een verstopte afvoer, wasbak of toilet in uw privéwoning of bedrijfspand? Vertrouw op Loodgieterscollectief en schakel de hulp van een ervaren loodgieter in.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Erkend ontstoppingsbedrijf Amstelveen

Loodgieterscollectief is als erkend ontstoppingsbedrijf actief in heel Amstelveen en omstreken. Onze ervaren loodgieters helpen u snel en op professionele wijze met alle soorten verstoppingen en dat 24/7. Neem telefonisch contact met ons op voor een afspraak of vraag een offerte aan.

Ontstoppingsdienst Amstelveen met spoed

Sommige problemen met een afvoer of waterleiding kunnen niet op zich laten wachten, zoals een verstopt toilet of stilstaand water in de douche. In dergelijke gevallen biedt de spoeddienst van Loodgieterscollectief een uitkomst. Onze bedreven loodgieters staan 24/7 voor u klaar om problemen snel te analyseren en op te lossen. Bel ons in geval van spoed en maak meteen een afspraak.

Kosten

Omdat de kosten per opdracht van elkaar verschillen, tonen we geen vaste prijzen op onze website. Graag bespreken we telefonisch uw opdracht.

Welke verstoppingen lossen we zoal op?

Man is bezig met riool ontstoppen van uit de keuken.

Riool ontstoppen

Zelf een riool ontstoppen is een moeilijk en vervelend werk, dus de aanpak van een professional is onmisbaar. Schakel nu Loodgieterscollectief in en voorkom ernstige problemen met uw riolering.

Gootsteen wordt ontstopt door een professionele loodgieter.

Gootsteen ontstoppen

Beschikt u niet over een vaatwasser en zit uw gootsteen verstopt? Een vervelende situatie, waar Loodgieterscollectief u gelukkig snel bij helpt.

WC wordt ontstopt met leiding.

Wc ontstoppen

Uw wc kan verstopt raken door toiletpapier, maar ook een vreemd, hard object in de afvoer. Vertrouw op de kennis en kunde van een ervaren loodgieter om snel komaf te maken met het probleem.

Verstopte afvoer in een wasbak wordt ontstopt.

Afvoer ontstoppen

De mogelijke oorzaken van een verstopte afvoer zijn divers: van opgehoopt vet tot etensresten en meer. Kies voor de snelle aanpak van Loodgieterscollectief als gewone huis-tuin-en-keukenmiddeltjes niet helpen.

Loodgieter is douche aan het ontstoppen.

Douche ontstoppen

Niets vervelender dan water dat in de douche blijft staan, wat de oorzaak ook mag zijn. Bij Loodgieterscollectief helpen we u snel, waardoor zeepresten, samengeklitte haren en andere vuiligheid geen obstakel meer vormen voor uw doucheafvoer.

Loodgieter is bezig met vaatwasser ontstoppen

Vaatwasser ontstoppen

De meest voorkomende oorzaak van een verstopte vaatwasser zijn etensresten in de afvoer, waardoor het water blijft staan. Ook in dit geval is het aangeraden om een professionele loodgieter in te schakelen, zodat u schade aan uw vaatwasser voorkomt.

Loodgieter ontstopt wasbak bij de leiding

Wasbak ontstoppen

Een verstopte wasbak is niet enkel vervelend, maar brengt vaak ook geur- en wateroverlast met zich mee. In de meeste gevallen zijn huis-tuin-en-keukenmiddeltjes daarbij ontoereikend. Vertrouw dus altijd op de aanpak van een ervaren loodgieter.

Overig

Loodgieterscollectief helpt u bij deze, maar ook andere verstoppingen in uw woning of bedrijfspand. Voor spoedgevallen contacteert u ons het beste telefonisch. Is er geen haast bij? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Onze werkwijze

Lekkage
U belt ons op

U zoekt een ontstoppingsdienst in Amstelveen om een verstopt toilet te verhelpen.

Rioolinspectie
Het probleem bespreken

We analyseren het probleem en geven meer info over de mogelijke oplossingen.

Rapportage
Offerte opstellen en afspraak maken

We stellen een duidelijke maatwerk offerte op, zonder onaangename verrassingen. Vervolgens leggen we een tijdstip vast voor de ontstoppingswerkzaamheden.

Verhelpen
Wij komen langs

Onze loodgieters komen op het afgesproken tijdstip bij u langs en maken snel komaf met het probleem.

Waarom kiezen voor Loodgieterscollectief?

Loodgieterscollectief biedt u enkele interessante voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Ontstoppingsdienst in Amstelveen

Loodgieterscollectief is werkzaam in heel Amstelveen en omstreken, waaronder:

 • Amstelveen Bankras/Kostverloren
 • Amstelveen Bovenkerk
 • Amstelveen Groenelaan
 • Amstelveen Elsrijk
 • Amstelveen Oude Dorp
 • Amstelveen Randwijck
 • Amstelveen Stadshart
 • Amstelveen Westwijk
 • Amstelveen Waardhuizen/Middelhoven

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het ontstoppen van een riolering of afvoer?
We kunnen niet op voorhand bepalen hoelang het ontstoppen van een afvoer of riolering duurt, aangezien dit afhangt van de complexiteit van het probleem en de locatie. Contacteer ons telefonisch voor meer duidelijkheid over de prijzen en een tijdsindicatie.
Hoeveel kost het ontstoppen van een afvoer of riolering?
De prijs die u betaalt voor het verhelpen van een verstopte afvoer of riolering hangt vooral af van de ernst van het probleem, de benodigde herstellingen en de locatie. Voorkom onaangename financiële verrassingen en vraag op voorhand een offerte aan.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Neem contact op

  Neem voor duidelijke antwoorden op dringende vragen en onze spoeddienst telefonisch contact op met Loodgieterscollectief, of vraag een offerte aan. We helpen u dan graag verder.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks