Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Ontstoppingsdienst Blaricum

Niets vervelender dan een verstopping in uw woning of kantoorpand. Neem snel contact op met de ervaren professionals van Loodgieterscollectief en we verhelpen het probleem vandaag nog.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Erkende ontstoppingsdienst in Blaricum

Loodgieterscollectief, een erkend ontstoppingsbedrijf, is ook in Blaricum en omstreken actief. Onze experts helpen u bij het oplossen van eender welke verstopping, 24/7. Neem telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken of vraag een offerte aan. We helpen u snel en op professionele wijze.

Ontstoppingsdienst Blaricum met spoed

Sommige problemen met een leiding of afvoer, zoals een verstopte douche of toilet, kunnen niet op zich laten wachten. In dat geval belt u best onze spoed ontstoppingsdienst, die 24/7 voor u klaar staat. Onze experts staan snel aan de deur, waarna ze het problemen analyseren en mogelijke oplossingen aanbieden. Contacteer ons telefonisch bij spoed en maak direct een afspraak.

Kosten

Hoeveel betaalt u voor een ontstoppingsdienst? Op onze website zijn geen vaste prijzen te zien en dat heeft een goede reden. De kostprijs hangt immers af van de omvang van het werk, maar ook de locatie. Contacteer ons telefonisch en we stellen graag een op maat gemaakte offerte op.

Welke verstoppingen verhelpen we voor u?

Man is bezig met riool ontstoppen van uit de keuken.

Riool ontstoppen

Een verstopt riool brengt heel wat nare gevolgen met zich mee, zoals overstromingen en geuroverlast. Schakel onze experts in om het probleem op te sporen en te verhelpen.

Gootsteen wordt ontstopt door een professionele loodgieter.

Gootsteen ontstoppen

Zonder gootsteen is het onmogelijk om uw huishouden te doen, zeker als u geen vaatwasser heeft. Werken huis-tuin-en-keukenmiddeltjes niet zoals verwacht? Vertrouw dan op de aanpak van Loodgieterscollectief.

WC wordt ontstopt met leiding.

Wc ontstoppen

Of het nu komt door een teveel aan toiletpapier of een vreemd object, een verstopt toilet is altijd vervelend. Maak snel komaf met het probleem en doe een beroep op de experts van Loodgieterscollectief.

Verstopte afvoer in een wasbak wordt ontstopt.

Afvoer ontstoppen

Een afvoer raakt meestal verstopt door etensresten of vetophoping. Veel doe-het-zelfmethodes kunnen helpen, maar als dat niet het geval is, vertrouwt u het beste op de aanpak van een loodgieter.

Loodgieter is douche aan het ontstoppen.

Douche ontstoppen

De afvoer van uw douche kan verstopt raken door zeeprestjes, samengeklitte haren en andere vuiligheid. Laat het probleem niet aanslepen en schakel meteen Loodgieterscollectief in voor een oplossing.

Loodgieter is bezig met vaatwasser ontstoppen

Vaatwasser ontstoppen

Etensresten in de afvoerleiding zijn de meest voorkomende oorzaak van een verstopte vaatwasser, waardoor het water niet meer wegstroomt. In dit geval is een professionele ingreep onmisbaar, dus schakel zeker Loodgieterscollectief in.

Loodgieter ontstopt wasbak bij de leiding

Wasbak ontstoppen

Een wasbak die verstopt zit, veroorzaakt niet alleen wateroverlast maar ook geuroverlast. Wanneer gewone middeltjes niet helpen, vertrouw dan op Loodgieterscollectief om het probleem op te lossen.

Overig

Bij Loodgieterscollectief helpen we u ten slotte ook met andere verstoppingen. Neem bij spoedgevallen telefonisch contact met ons op. Geen haast? Vraag dan een offerte aan.

Onze werkwijze

Lekkage
U belt

U zoekt een ontstoppingsdienst in Blaricum om uw vaatwasser te ontstoppen.

Rioolinspectie
Het probleem bespreken

Samen bespreken we het probleem en de mogelijke oplossingen.

Rapportage
Offerte + afspraak maken

We maken een offerte op maat om (financiële) verrassingen te vermijden. Vervolgens spreken we een tijdstip af voor de uitvoering van de werken.

Verhelpen
Wij komen bij u langs

Onze experts komen bij u langs op de afgesproken datum en tijdstip en lossen het probleem op.

Waarom kiezen voor Loodgieterscollectief?

Bij Loodgieterscollectief profiteert u van enkele interessante voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Ontstoppingsdienst in Blaricum

Loodgieterscollectief is werkzaam in Blaricum, waaronder:

 • Blaricum-Dorp
 • Blaricum Bijvanck
 • Blaricummermeent
 • Blaricum Stichtseburg
 • Blaricummer Heide
 • Blaricum Crailo
 • Blaricum De Kampen
 • Blaricum Warandepark-De Eng
 • Blaricum Eemmeer-Blaricum

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het ontstoppen van een riolering of afvoer?
De prijs die u betaalt voor het ontstoppen van een riolering of afvoer hangt vooral af van de ernst van de situatie, de noodzakelijke herstellingen en de plaats waar het probleem zich voordoet. Vraag een offerte bij ons aan om onaangename financiële verrassingen te vermijden.
Wanneer bel ik een ontstoppingsdienst?
We raden u aan om een ontstoppingsdienst in te schakelen als u problemen ondervindt met het doorspoelen van een toilet, douche, wasbak of gootsteen. Daarbij vertrouwt u ook het beste op een professionele loodgieter bij water- of geuroverlast.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Contact opnemen

  Zoekt u duidelijke antwoorden op vragen in verband met onze ontstoppingsdienst in Blaricum of gaat het om een spoedgeval? Contacteer ons telefonisch of vraag een offerte aan. We staan u graag bij.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks