Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Ontstoppingsdienst Laren

Krijgt u te maken met een verstopte riolering of leiding in uw woning of bedrijfspand? Schakel de experts van Loodgieterscollectief in en we helpen u graag om het probleem op te lossen.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Erkend ontstoppingsbedrijf Laren

Loodgieterscollectief is als erkend ontstoppingsbedrijf actief in heel Laren en omstreken. We helpen u bij het oplossen van verstopte rioleringen en leidingen, 24/7. Neem telefonisch contact met ons op voor een afspraak.

Spoed ontstoppingsdienst Laren

Bepaalde problemen, zoals een verstopt toilet of douchewater dat niet meer wegloopt, vereisen een snelle en grondige aanpak. Loodgieterscollectief helpt u ook in die gevallen, met een spoeddienst die 24/7 voor u klaar staat. Voor u het weet staan onze experts aan uw deur, waarna ze het problemen identificeren, analyseren en oplossen. Gaat het om een spoedgeval? Contacteer ons telefonisch en we leggen meteen een afspraak vast.

Kosten

Omdat de kosten per opdracht van elkaar verschillen, tonen we geen vaste prijzen op onze website. Graag bespreken we telefonisch uw opdracht.

Welke verstoppingen lossen we voor u op?

Man is bezig met riool ontstoppen van uit de keuken.

Riool ontstoppen

Een verstopt riool verhelpen, dat kunt u vaak niet alleen. Een riolering die verstopt zit, leidt al snel tot geuroverlast, overstromingen en zelfs gezondheidsrisico’s. Schakel onze ervaren loodgieters in om het probleem snel op te lossen.

Gootsteen wordt ontstopt door een professionele loodgieter.

Gootsteen ontstoppen

Uw wooncomfort krijgt meteen een deuk wanneer uw gootsteen verstopt zit en u daarbij niet over een vaatwasser beschikt. Als gewone huis-tuin-en-keukenmiddeltjes niet helpen, vertrouw dan op de aanpak van Loodgieterscollectief.

WC wordt ontstopt met leiding.

Wc ontstoppen

Of het nu komt door een prop toiletpapier of een vreemd object, een verstopping in de wc bent u liever kwijt dan rijk. Doe een beroep op de specialisten van Loodgieterscollectief voor een snelle oplossing.

Verstopte afvoer in een wasbak wordt ontstopt.

Afvoer ontstoppen

Vet, vuiligheid en oliën zijn slechts enkele van de vele mogelijke oorzaken van een verstopte afvoer. Om verdere problemen en schade te voorkomen, schakelt u het beste een loodgieter in.

Loodgieter is douche aan het ontstoppen.

Douche ontstoppen

Zeepresten, samengeklitte haren en andere obstructies kunnen uw doucheafvoer verstoppen, met nare gevolgen. Wanneer u de verstopping niet kunt oplossen met gewone methodes, vertrouw dan op Loodgieterscollectief.

Loodgieter is bezig met vaatwasser ontstoppen

Vaatwasser ontstoppen

Heeft u last van een verstopte vaatwasser? De kans is groot dat er etensresten in de leiding zitten, waardoor het water niet meer wegstroomt. Neem geen risico’s en schakel Loodgieterscollectief in.

Loodgieter ontstopt wasbak bij de leiding

Wasbak ontstoppen

Gewone huis-tuin-en-keukenmiddeltjes zijn niet altijd toereikend om een verstopte wasbak te verhelpen. De oplossing? Kies voor de professionele service van Loodgieterscollectief en uw wasbak loopt snel weer door.

Overig

Schakel Loodgieterscollectief ook in bij verstoppingen op andere locaties. Neem bij spoed telefonisch contact met onze medewerkers op.

Onze werkwijze

Lekkage
1. U belt ons

U zoekt online een ontstoppingsdienst om uw wasbak te ontstoppen en neemt telefonisch contact op met Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
2. Het probleem bespreken

We analyseren het probleem samen en bespreken de mogelijke oplossingen.

Rapportage
3. Offerte en afspraak maken

We stellen een op maat gemaakte offerte op, zodat u weet wat u kunt verwachten. Vervolgens plannen we een afspraak in voor de uitvoering van de werken.

Verhelpen
4. We komen bij u langs

Onze experts komen op de afgesproken dag en tijdstip bij u langs om het probleem op te lossen.

Waarom moet u kiezen voor Loodgieterscollectief?

Bij Loodgieterscollectief profiteert u van enkele interessante voordelen, waaronder:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Ontstoppingsbedrijf in Laren

Loodgieterscollectief helpt u met verstoppingen in heel Laren:

 • Laren-Centrum
 • Laren-Zwarte Berg
 • Laren-Omloop
 • Laren-Postiljon
 • Laren-Rijksweg Noord
 • Laren-Rijksweg Zuid
 • Laren-Zevenend
 • Laren-Steenbergen

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf een verstopte riolering of afvoer ontstoppen?
U kunt een verstopte afvoer of riolering zelf ontstoppen met bepaalde huis-tuin-en-keukenmiddeltjes. Belangrijk hierbij is dat u altijd de instructies leest om verdere problemen en schade aan de leidingen te voorkomen. Is het probleem nog niet verholpen? Schakel dan de professionals van Loodgieterscollectief in.
Wanneer moet ik een ontstoppingsdienst bellen?
Het is aangeraden om een ontstoppingsbedrijf te contacteren wanneer u problemen ondervindt met een toilet, douche, gootsteen of wasbak, bijvoorbeeld als het water niet meer doorloopt. Ook bij andere problemen, zoals water- en geuroverlast, is het beter om een ontstoppingsdienst in te schakelen.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Contact opnemen

  Wilt u antwoorden op dringende vragen in verband met een verstopping of onze ontstoppingsdienst? Contacteer ons telefonisch of vraag een offerte aan. We helpen u graag verder.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks