Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Ontstoppingsdienst Leiden

Problemen met een verstopt toilet in uw woning of bedrijfspand? Vertrouw vandaag nog op de ervaren loodgieters van Loodgieterscollectief voor een snelle oplossing.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Erkend ontstoppingsbedrijf Leiden

Als erkend ontstoppingsbedrijf helpt Loodgieterscollectief u ook in Leiden in omstreken bij het verhelpen van verstopte rioleringen en leidingen. Onze experts staan 24/7 voor u klaar. Neem telefonisch contact op voor een afspraak.

Ontstoppingsdienst Leiden voor spoedgevallen

Niets vervelender dan douchewater dat blijft staan of een toilet dat verstopt zit. Met dergelijke problemen maakt u het beste zo snel mogelijk komaf. Vertrouw op de betrouwbare en vlotte 24/7-service van Loodgieterscollectief en onze experts staan bij u aan de deur voor u het weet. Na een analyse van het probleem volgt een snelle, grondige aanpak. Contacteer ons telefonisch in het geval van spoed en we maken samen een afspraak.

Kosten

Omdat de kosten per opdracht van elkaar verschillen, tonen we geen vaste prijzen op onze website. Graag bespreken we telefonisch uw opdracht.

Op welke plekken lossen we een verstopping op?

Man is bezig met riool ontstoppen van uit de keuken.

Riool ontstoppen

Last van een verstopt riool? In dat geval is het risico op onaangename geurtjes in huis, overstromingen en zelfs gezondheidsproblemen groot. Vertrouw op onze ervaren loodgieters om het probleem op te lossen.

Gootsteen wordt ontstopt door een professionele loodgieter.

Gootsteen ontstoppen

Een gootsteen die verstopt zit is vervelend, zeker als u geen vaatwasser heeft. Naast huismiddeltjes om dit probleem te verhelpen, waaronder een ontstoppingsveer of het gebruik van kokend water, is ook de aanpak van een expert van Loodgieterscollectief een goede oplossing.

WC wordt ontstopt met leiding.

Toilet ontstoppen

Niets vervelender dan een verstopt toilet, of het nu komt door een teveel aan toiletpapier of een object dat vastzit in de afvoer. Als u er niet in slaagt de verstopping zelf op te lossen, schakel dan een expert van Loodgieterscollectief in.

Verstopte afvoer in een wasbak wordt ontstopt.

Afvoer ontstoppen

Een afvoer kan verstopt raken door voedselresten, maar ook vet, oliën of haren. Een professionele aanpak is van belang om schade en verdere problemen te vermijden, dus schakel zeker een loodgieter in.

Loodgieter is douche aan het ontstoppen.

Douche ontstoppen

In de meeste gevallen raakt een douche verstopt door haren, zeepresten en andere soorten vuiligheid in de afvoerleidingen. Hoewel er ook voor dit probleem heel wat huis-tuin-en-keukenmiddeltjes bestaan, kan geen enkel alternatief op tegen de aanpak van een ervaren loodgieter.

Loodgieter is bezig met vaatwasser ontstoppen

Vaatwasser ontstoppen

De meest voorkomende oorzaak van een verstopte vaatwasser zijn etensresten in de afvoer, waardoor water niet meer wegstroomt en overlast veroorzaakt. Schakel in dat geval een loodgieter in om het probleem snel te verhelpen.

Loodgieter ontstopt wasbak bij de leiding

Wasbak ontstoppen

Door een verstopte wasbak heeft u niet enkel wateroverlast, maar ook vaak geuroverlast. De meeste huismiddeltjeshelpen in dit geval echter niet, waardoor de aanpak van een loodgieter nog belangrijker is. Schakel Loodgieterscollectief in voor professionele hulp.

Overig

Schakel Loodgieterscollectief ook in bij verstoppingen op andere locaties. Neem bij spoed telefonisch contact met onze medewerkers op.

Onze werkwijze

Lekkage
1. U belt

U zoekt een ontstoppingsdienst en belt Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
2. Samen het probleem bespreken

We bespreken en analyseren de verstopping en zoeken samen naar een oplossing.

Rapportage
3. Offerte + afspraak maken

U krijgt van ons een op maat gemaakte offerte, zonder verrassingen. Daarna maken we een afspraak voor de uitvoering van de werken.

Verhelpen
4. We komen bij u langs

Onze experts komen op het afgesproken tijdstip bij u langs en maken komaf met het probleem.

Waarom kiezen voor Loodgieterscollectief?

Bij Loodgieterscollectief geniet u van onderstaande voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Ontstoppingsdienst in Leiden

Loodgieterscollectief is actief en Leiden en omstreken, waaronder:

 • Leiden Binnenstad Zuid
 • Leiden Binnenstad Noord
 • Leiden Stationsdistrict
 • Leiden-Noord
 • Leiden Roodenburgerdistrict
 • Leiden Bos- en gasthuisdistrict
 • Leiden Morsdistrict
 • Leiden Boerhaavedistrict
 • Leiden Merenwijkdistrict
 • Leiden Stevenshofdistrict

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het om een afvoer of riolering te ontstoppen?
Het is moeilijk om op voorhand te bepalen hoelang het ontstoppen van een afvoer of riolering duurt. Dit hangt af van onder andere de ernst van de verstopping, maar ook de locatie. Contacteer ons altijd telefonisch voor meer info over de prijs en de duur van de werken.
Kan ik zelf een verstopte afvoer of riolering ontstoppen?
Het is wel degelijk mogelijk om zelf een verstopte riolering of afvoer te verhelpen, door middel van verschillende huis-tuin-en-keukenmiddeltjes. Houd u zich hierbij wel altijd aan de instructies om verdere problemen of schade te voorkomen. Als dat niet helpt, schakel dan een expert van Loodgieterscollectief in.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Contact opnemen

  Zit u met vragen over de ontstoppingsdienst van Loodgieterscollectief of gaat het om een spoedgeval in Leiden? Contacteer ons telefonisch om een afspraak te maken of vraag een offerte aan. We helpen u graag!

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks