Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Ontstoppingsdienst Utrecht

Heeft u te maken met een vervelende verstopping thuis of in uw bedrijfspand? Aarzel niet en laat u helpen door de ervaren loodgieters van Loodgieterscollectief. Neem snel contact op.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Erkende ontstoppingsdienst Utrecht

Loodgieterscollectief helpt u als erkend ontstoppingsbedrijf ook in Utrecht en omstreken. We zijn de aangewezen specialist voor het verhelpen van verstopte rioleringen en afvoeren en staan 24/7 voor u klaar. Contacteer ons telefonisch voor een afspraak.

Spoed ontstoppingsdienst Utrecht

Loopt het water van uw toilet niet meer door of ondervindt u problemen met de afvoer van uw douche? Stuk voor stuk vervelende problemen die een snelle aanpak vereisen. We staan 24/7 voor u klaar om dergelijke verstoppingen op te lossen, door middel van een betrouwbare en professionele service. Na een grondige analyse pakken onze ervaren loodgieters de verstopping vakkundig aan. Gaat het om een spoedgeval? Bel ons op en we maken meteen een afspraak.

Kosten

Omdat de kosten per opdracht van elkaar verschillen, tonen we geen vaste prijzen op onze website. Graag bespreken we telefonisch uw opdracht.

Welke ontstoppingen lossen we voor u op?

Man is bezig met riool ontstoppen van uit de keuken.

Riolering ontstoppen

Een riool dat verstopt zit, leidt al snel tot problemen als water- en geuroverlast. Wacht niet af en neem snel contact op met Loodgieterscollectief om de verstopping te verhelpen.

Gootsteen wordt ontstopt door een professionele loodgieter.

Ontstoppen gootsteen

Niets vervelender dan een gootsteen die verstopt is, vooral als u geen vaatwasser heeft. Wanneer huis-tuin-en-keukenmiddeltjes niet werken, vertrouw dan op Loodgieterscollectief voor een snelle en grondige aanpak.

WC wordt ontstopt met leiding.

Wc ontstoppen

Uw wc kan verstopt raken door toiletpapier, maar ook bijvoorbeeld een hard object in de leiding. Slaagt u er niet om de verstopping zelf op te lossen? Schakel dan gewoon Loodgieterscollectief in.

Verstopte afvoer in een wasbak wordt ontstopt.

Afvoeren ontstoppen

Meestal raakt een afvoer verstopt door etensresten, vet of oliën. Hoewel bepaalde huismiddeltjes kunnen helpen, is de aanpak van een ervaren loodgieter aangewezen om verdere problemen en schade te vermijden.

Loodgieter is douche aan het ontstoppen.

Ontstoppen douche

Haren, zeepresten en andere vuiligheid kunnen de afvoer van uw douche verstoppen, met geur- en wateroverlast tot gevolg. Maak er snel komaf mee en bel Loodgieterscollectief voor een professionele oplossing.

Loodgieter is bezig met vaatwasser ontstoppen

Ontstoppen vaatwasser

Een verstopte vaatwasser is vervelend, maar vaak ook moeilijk op te lossen. Vertrouw in dit geval altijd op een expert, zodat u geen verdere problemen of schade ondervindt.

Loodgieter ontstopt wasbak bij de leiding

Wasbak ontstoppen

Gewone methodes om een wasbak te ontstoppen zijn vaak niet voldoende, zeker als het probleem ernstig is. Neem het zekere voor het onzekere en kies voor Loodgieterscollectief.

Overig

Schakel Loodgieterscollectief ook in bij verstoppingen op andere locaties. Neem bij spoed telefonisch contact met onze medewerkers op.

Onze werkwijze

Lekkage
1. U belt ons

U zoekt een ontstoppingsdienst voor een verstopte wasbak en contacteer ons telefonisch.

Rioolinspectie
2. Het probleem bespreken

We analyseren en bespreken de situatie, zodat we weten wat er moet gebeuren.

Rapportage
3. Offerte opstellen en afspraak maken

We stellen een op maat gemaakte offerte voor u op, zonder financiële en andere verrassingen. Vervolgens leggen we een tijdstip vast voor de werkzaamheden.

Verhelpen
4. We komen bij u langs

Onze ervaren loodgieters staan op de afgesproken datum en uur op uw stoep.

Waarom moet u kiezen voor Loodgieterscollectief?

Bij Loodgieterscollectief krijgt u enkele belangrijke voordelen:

 • Altijd garantie op onze diensten
 • Geen verborgen kosten
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Ontstoppingsbedrijf in Utrecht

Loodgieterscollectief is actief in Utrecht en omstreken, zoals:

 • Utrecht West
 • Utrecht Noordwest
 • Utrecht Overvecht
 • Utrecht Noordoost
 • Utrecht Oost
 • Utrecht Binnenstad
 • Utrecht Zuid
 • Utrecht Zuidwest
 • Utrecht Leidsche Rijn
 • Utrecht Vleuten-De Meern

Veelgestelde vragen

Wanneer bel ik het beste een ontstoppingsdienst op?
We raden aan om een ontstoppingsdienst te contacteren wanneer u problemen ondervindt met een verstopt toilet, wasbak, gootsteen of douche. Daarbij is de aanpak van een ontstoppingsdienst aangewezen als er sprake is van water- en/of geuroverlast.
Hoeveel kost het ontstoppen van een riolering of afvoer?
De kostprijs van een ontstopping hangt af van onder andere de ernst van het probleem, de locatie en de nodige herstellingen. Laat een op maat gemaakte offerte opstellen om ongewenste financiële verrassingen te voorkomen.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

  Contact opnemen

  Wilt u een antwoord op vragen in verband met onze ontstoppingsdienst of heeft u met spoed een ervaren loodgieter nodig? Contacteer ons telefonisch of vraag een offerte aan en we helpen u graag verder.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks