Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Badkamer kitten Delft

Als u een nieuwe badkamer heeft laten installeren, is het belangrijk dat u deze op professionele wijze laat kitten. Vertrouw hiervoor op de experts van Loodgieterscollectief.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Erkend kitbedrijf Delft

Sanitairmeubel wordt gekit tegen muur

Loodgieterscollectief is een erkend kitbedrijf in Delft en omstreken en helpt u met het verwijderen, vervangen en onderhouden van kit in uw badkamer. Onze experts zorgen op die manier dat de ruimte beter beschermd is tegen lekkages en schimmels. Daarbij ziet uw badkamer er na afloop van de werkzaamheden een stuk verzorgder uit. Op zoek naar een kitspecialist voor uw badkamer? Bel ons op voor een afspraak.

Kitbedrijf Delft met spoed

Merkt u dat de kitlaag in uw badkamer dringend aan vervanging of onderhoud toe is? Aarzel dan niet en schakel meteen Loodgieterscollectief in. Zo voorkomt u verdere problemen, zoals schade of schimmels, en ziet uw badkamer er weer als nieuw uit. Onze experts verwijderen oude kit en plaatsen meteen een nieuwe, waterdichte kitlaag. Bel snel en maak een afspraak bij Loodgieterscollectief.

Badkamer kitten kosten

Op de website van Loodgieterscollectief krijgt u geen vaste prijzen te zien voor kitwerkzaamheden. We bespreken graag met u telefonisch de opdracht, zodat we een correcte prijsindicatie voor u kunnen maken.

Wat kunnen onze experts voor u kitten?

Sanitairmeubel wordt gekit tegen muur

Sanitair kitten

Het kitten van de sanitaire voorzieningen in uw badkamer is erg belangrijk. Als u kit tijdig vervangt, voorkomt u heel wat problemen, zoals lekken of schimmels. Schakel Loodgieterscollectief in voor een professionele aanpak met het beste materiaal.

Douchevloer wordt gekit tegen de douchewand in een badkamer

Douche kitten

Het spreekt voor zich dat u vocht in uw douche niet kunt vermijden en een duurzame, waterdichte kitlaag is dan ook essentieel. Onze experts kitten uw douche zorgvuldig en professioneel af, zodat schimmels en lekken geen kans krijgen.

Kit wordt aangebracht tussen sanitair en de muur

Wastafel kitten

Uw wastafel laten kitten is de beste manier om lekken te voorkomen en uw badkamer een verzorgde uitstraling te geven. De professionals van Loodgieterscollectief maken enkel gebruik van kwalitatief hoogwaardige kit en gereedschappen voor een gegarandeerd duurzaam resultaat.

Specialist een toilet aan het kitten

Toilet kitten

Onze specialisten bij Loodgieterscollectief kitten ook uw toilet. Dit is erg belangrijk om lekken te voorkomen en de badkamer een verzorgde indruk te geven. Maak snel een afspraak met uw kitspecialist.

Onze werkwijze

Lekkage
1. U belt ons op

U zoekt een loodgieter voor het kitten van uw badkamer in Delft en contacteert Loodgieterscollectief telefonisch.

Rioolinspectie
2. Het probleem bespreken

We analyseren samen het probleem en onze experts bieden op basis daarvan mogelijke oplossingen.

Rapportage
3. Offerte + afspraak maken

We stellen een op maat gemaakte offerte op, zodat u weet wat u kunt verwachten van de prijs. Daarnaast leggen we een afspraak vast voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Verhelpen
4. We komen bij u langs

Onze specialisten staan op het afgesproken tijdstip bij u aan de deur.

Waarom moet u kiezen voor Loodgieterscollectief?

Als u vertrouwt op Loodgieterscollectief, profiteert u van een aantal interessante voordelen:

  • Altijd garantie op onze diensten
  • Geen verborgen kosten
  • Binnen 30 minuten op locatie
  • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Veelgestelde vragen

Is het verstandig om zelf kit aan te brengen in de badkamer?
Het aanbrengen van kit in uw badkamer mag dan misschien eenvoudig lijken, er zijn heel wat vaardigheden, kennis en het juiste materiaal voor nodig. Het risico op fouten, lekken, schimmels en andere problemen is groot als u dit werk zelf doet en de verkeerde technieken gebruikt. Ons advies is om te vertrouwen op de hulp van een erkend kitbedrijf, zoals Loodgieterscollectief.
Wat doet een kitbedrijf precies?
Als kitbedrijf specialiseren we ons in het aanbrengen, onderhouden en vervangen van kit(voegen) in de badkamer. Op die manier beschermen we sanitaire voorzieningen als wastafel, douche en meer tegen schimmels en lekken.

Overige diensten

Rapportage
Loodgieter
Verhelpen
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Lekkage
Rioolinspectie
Badkamer kitten

    Neem contact op

    Wilt u meer weten over onze kitdienst of zoekt u een ervaren specialist om uw badkamer te laten kitten in Delft? Contacteer ons telefonisch of vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen u graag verder.

    © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks