Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Ontstoppingsdienst Delft

Wordt u misselijk van de geur in uw kantoorpand of woning? Laat dan snel de loodgieters van Loodgieterscollectief langskomen. We verhelpen de verstopping zo snel mogelijk. Bel direct.

Erkend ontstoppingsbedrijf Delft

Loodgieterscollectief is een erkend en ervaren ontstoppingsbedrijf in Delft en omstreken. Het ontstoppen van rioleringen en leidingen is ons dagelijks werk. Heeft u een riolering of leiding die verstopt zit, bel ons dan meteen. Onze vakmensen helpen u graag. Vraag een offerte aan of plan meteen een afspraak bij ons in.

transparante prijzen
24/7 bereikbaar
erkend bedrijf
gecertificeerd personeel

Spoed ontstoppingsdienst Delft

Heeft u te maken met stankoverlast? Wellicht vermoedt u zelf al wat de oorzaak van deze vieze geur is. Een verstopt riool of een verstopte leiding veroorzaakt een zeer onaangename geur. Bel zeker even met de spoed ontstoppingsdienst. Onze professionals zijn snel ter plekke. Ze hebben materiaal bij zich om de verstopping meteen te verhelpen. Neem telefonisch contact op, dan plannen we een afspraak.

Kosten

Natuurlijk bent u benieuwd naar de kosten. Deze zijn echter niet van te voren aan te geven. Elke klus is weer verschillend. Vertel ons over uw probleem en u ontvangt een duidelijke prijsindicatie.

Welke ontstopping verhelpen we voor u?

Riool ontstoppen

Wacht niet met bellen als uw riool verstopt is. Het is zeker niet nodig om lang te dealen met deze stank. Schakel direct onze ervaren loodgieter in.

Gootsteen ontstoppen

Probeerde u zelf de gootsteen al te ontstoppen met een ontstoppingsveer? Helaas biedt dit niet altijd een goede oplossing. Bel daarom de ervaren loodgieter om de verstopping te verhelpen.

Wc ontstoppen

Misschien probeerde u eerst zelf de wc te ontstoppen. Is het toilet toch nog steeds verstopt? Aarzel dan niet om de professionals van Loodgieterscollectief erbij te halen.

Afvoer ontstoppen

Een verstopte afvoer valt niet altijd te voorkomen. Soms lukt het om de boel zelf te ontstoppen. Deze keer niet? Schakel dan de erkende loodgieter van Loodgieterscollectief in.

Douche ontstoppen

Haalt u de haren niet regelmatig weg bij het putje, dan loopt u de kans op een verstopping. Is deze niet te verhelpen? Bel dan met een expert van Loodgieterscollectief.

Vaatwasser ontstoppen

Helaas mogen de kinderen de afwas doen nu de vaatwasser verstopt zit. Dit nemen ze u niet in dank af? Bel dan meteen met een erkende loodgieter om de verstopping te verhelpen

Wasbak ontstoppen

Natuurlijk probeert u eerst zelf de wasbak te ontstoppen. Lukt dit niet of begint u sowieso niet aan deze klus? Bel dan met Loodgieterscollectief.

Overig

Misschien heeft u een verstopping op een andere plaats in uw woning. Aarzel niet om te bellen met Loodgieterscollectief. Is er haast geboden, dan staan we binnen 60 minuten bij u aan de deur.

Onze werkwijze

Lekkage
1. U belt

U belt om een verstopping te melden.

Rioolinspectie
2. Probleem bespreken

We horen van u wat er precies aan de hand is.

Rapportage
3. Afspraak en offerte maken

We kijken wanneer we bij u langskomen en maken een offerte.

Verhelpen
4. Het probleem wordt verholpen

De expert komt langs om de verstopping te verhelpen.

Waarom kiezen voor Loodgieterscollectief?

Met Loodgieterscollectief profiteert u van de volgende voordelen:

  • 24/7 Bereikbaar
  • Concurrerende prijzen
  • Zeer veel expertise

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Veelgestelde vragen

Wanneer bel ik een ontstoppingsdienst?
U belt een ontstoppingsdienst als de wc niet doorspoelt of als er ergens een verstopping zit die u niet krijgt opgelost.
Hoelang is de loodgieter bezig met ontstoppen?
Van te voren is het meestal niet te zeggen hoelang onze expert precies bezig is. De ernst van de verstopping en de locatie van het probleem spelen hierbij een rol.

Overige diensten

Loodgieter
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Badkamer kitten

    Contact opnemen

    Bel onze ontstoppingsdienst als u de verstopping zelf niet verholpen krijgt. Vraag gerust ook een vrijblijvende offerte aan.

    © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks