Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Loodgieter Alphen aan den Rijn

Voor een loodgieter in Alphen aan den Rijn bent u bij Loodgieterscollectief aan het juiste adres. Met scherpe tarieven bieden wij een geschikte oplossing.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Ervaren loodgieter in Alphen aan den Rijn

Loodgieterscollectief behoort tot dé beste bedrijven als het gaat om loodgieterswerk. Met erkende en vakkundige loodgieters zorgen wij dat uw verstopte afvoer, defecte CV-ketel of lekkende kraan binnen een handomdraai gemaakt is. Bel direct om een afspraak te maken.

Spoed loodgieter Alphen aan den Rijn

Zoekt u met spoed een loodgieter in Alphen aan den Rijn? De specialisten van Loodgieterscollectief staan 24/7 klaar om u van dienst te zijn. Van een lekkage in uw woning tot een CV-ketel die niet meer functioneert, onze experts gaan gelijk aan het werk om het probleem te verhelpen. Maak een telefonische afspraak zodat onze loodgieters bij u langs kunnen komen.

Kosten loodgieter Alphen aan den Rijn

De tarieven per karwei variëren enorm, vanwege onder meer de duur en de complexiteit van de klus. Daarom stellen wij graag een persoonlijke offerte op maat voor u op. Neem telefonisch contact met ons op om uw situatie voor te leggen.

Waar kunnen onze loodgieters in Alphen aan den Rijn u mee helpen?

Riool aanleggen in een badkamer die aangelegd wordt.

Het aanleggen van de riolering

U laat een nieuwe badkamer of toilet op de bovenverdieping plaatsen, en zoekt een professional die de riolering aanlegt? De loodgieters van Loodgieterscollectief ontwerpen en installeren een professioneel systeem dat uitstekend functioneert.

Leidingen vervangen in de badkamer met een waterpomptang

Het vervangen van de riolering

Is de riolering van uw oude woning aan vervanging toe? De deskundige loodgieters plaatsen snel en effectief een nieuw rioleringssysteem.

PVC buis in riool die gerepareerd moet worden.

Het repareren van het riool

Heeft u een lekkage in huis, maar wilt u niet de complete riolering in huis vervangen? Onze loodgieters zoeken het knelpunt op en handelen snel om ergere schade te voorkomen.

Riool onderhoud

Het onderhouden van het riool

Door frequent het riool te laten schoonmaken bent u ervan verzekerd dat het systeem goed functioneert. Onze professionals reinigen uw systeem, checken op beschadigingen en voeren eventueel herstelwerkzaamheden uit.

Man inspecteert riolering in een badkamer.

Het inspecteren van de riolering

Door middel van specialistische technieken als een camera-inspectie onderzoeken onze loodgieters waar eventuele knelpunten in uw rioleringssysteem optreden. Vervolgens herstellen wij de problemen daadkrachtig op.

Buizen om rioollucht te verwijderen.

Het verwijderen van rioollucht

Hangt er een vieze lucht op kantoor of in uw woning? In dat geval sporen onze loodgieters de oorzaak van het probleem op.

Rioolreiniging

Het schoonmaken van uw riool

Geavanceerde schoonmaakapparatuur helpt onze loodgieters om uw rioleringssysteem stralend schoon te maken. Verstoppingen en vuile afzettingen verwijderen wij vakkundig zodat de leidingen soepel doorlopen.

Onze werkwijze

Lekkage
1. U neemt telefonisch contact op

U heeft een loodgieter nodig en neemt daarom contact op met Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
2. We bespreken uw probleem

Waar zit de lekkage precies? Of hoe wilt u het rioleringssysteem in de keukenaanbouw hebben? We bespreken samen met u de situatie voor een duidelijke beeldvorming.

Rapportage
3. We maken een offerte en afspraak

Wij sturen u een op maat gemaakte offerte. Bent u tevreden? Dan plannen wij direct een afspraak in om de werkzaamheden uit te voeren.

Verhelpen
4. Wij komen langs

Op de afgesproken datum en tijdstip staan onze loodgieters bij u voor de deur om het probleem te verhelpen.

Waarom contact opnemen met Loodgieterscollectief?

Wanneer Loodgieterscollectief uw project aanpakt, profiteert u van verscheidene voordelen:

  • Een scherp en transparant tarief
  • Ervaren en gespecialiseerde loodgieters
  • Professionele manier van werken

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Veelgestelde vragen

Welke werkzaamheden voert een loodgieter uit?
Loodgieterscollectief schakelt u voor uiteenlopende taken in. Wij lossen onder meer lekkages op, repareren een defecte CV-ketel of voorkomen een verstopping in een leiding. Daarnaast ontwerpen en installeren wij een nieuw rioleringssysteem in bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning. Samen met u kijken we hoe we u het beste kunnen helpen.
Waarom moet ik Loodgieterscollectief inschakelen?
Loodgieterscollectief heeft uitsluitend gecertificeerde en betrouwbare loodgieters in dienst die uw klus snel, effectief en daadkrachtig aanpakken. Door onze expertise kunt u erop vertrouwen dat uw rioleringssysteem soepel functioneert en voldoet aan de geldende normen en voorschriften. Wij zijn bovendien 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen. Zo zorgen wij ervoor dat u spoedig wordt geholpen bij bijvoorbeeld lekkages.

Overige diensten

Rioolreiniging

Ontstoppingsdienst

Lekkage wordt verholpen door loodgieterscollectief

Lekkage

Kit wordt aangebracht tussen sanitair en de muur

Badkamer kitten

    Contact opnemen

    Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u voor een noodgeval een loodgieter in Alphen aan den Rijn nodig? Neem dan direct telefonisch contact op via onderstaand telefoonnummer of vraag een offerte op maat aan door middel van het contactformulier.

    © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks