Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Loodgieter Leiden

Zoekt u een ervaren loodgieter in Leiden en omstreken? Schakel dan snel Loodgieterscollectief in en u bent zeker van professionele hulp.

Altijd garantie
Geen verborgen kosten
Binnen 30 minuten op locatie
Meer dan 25 jaar ervaring

Erkend loodgietersbedrijf in Leiden

Als erkende loodgietersdienst in Leiden helpt Loodgieterscollectief u bij alle problemen met leidingen en rioleringen en andere loodgieterswerkzaamheden. Heeft u last van een verstopte afvoer of een lekkende kraan? Onze vakmensen staan 24/7 voor u klaar. Bel ons op om een afspraak te maken.

Spoed loodgieter Leiden

De experts van Loodgieterscollectief helpen u ook bij dringende problemen met leidingen of een afvoer. Dankzij onze snelle spoedservice staan we dag en nacht voor u klaar, wat het probleem ook mag zijn. Of u nu te maken krijgt met een lekkage, een verstopt toilet of een technisch probleem met uw Cv-ketel, geen enkele situatie is een uitdaging voor de bedreven loodgieters van Loodgieterscollectief. Contacteer ons telefonisch om meteen een afspraak te maken.

Kosten

De kosten van ons loodgieterswerk zijn onder andere afhankelijk van de aard en omvang van de diensten. Ook de voorrijkosten spelen een rol. Om die reden kunnen we geen exacte prijzen geven, graag bespreken we de verschillende mogelijkheden telefonisch.

Waarmee helpen onze loodgieters in Leiden u?

Riool aanleggen in een badkamer die aangelegd wordt.

Riolering aanleggen

Het aanleggen van een nieuwe riolering is belangrijk wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe keuken, badkamer of toilet aan uw woning toevoegt. Vertrouw op Loodgieterscollectief om de werken tot een goed einde te brengen volgens de wettelijke normen.

Leidingen vervangen in de badkamer met een waterpomptang

Riolering vervangen

Het kan natuurlijk ook gebeuren dat uw huidige riolering dringend aan vervanging toe is. Onze ervaren vakmensen zorgen dat uw rioleringssysteem snel weer werkt zoals het hoort, helemaal volgens de vereiste voorschriften.

PVC buis in riool die gerepareerd moet worden.

Rioolreparatie

Als u een lek ondervindt in uw riolering, is een complete vervanging van de installatie natuurlijk niet nodig. Schakel een loodgieter in voor herstellingen om verdere schade te voorkomen.

Riool onderhoud

Rioolonderhoud

Regelmatig onderhoud van uw riolering is aangeraden om een optimale werking te garanderen. Van het reinigen van de leidingen tot routinecontroles en meer, Loodgieterscollectief doet alles voor u.

Man inspecteert riolering in een badkamer.

Rioolinspectie

Loodgieterscollectief controleert uw riolering door middel van camera-inspectie en andere geavanceerde methodes om eventuele verstoppingen of schade te identificeren. Zo lossen we problemen professioneel en tijdig op.

Buizen om rioollucht te verwijderen.

Rioollucht in de woning verwijderen

Een van de meest voorkomende kenmerken van een probleem met uw rioleringssysteem is reukoverlast in uw woning of bedrijfspand. Onze loodgieters sporen de oorzaak snel op en bieden een doeltreffende oplossing.

Toilet wordt ontstopt door loodgieterscollectief

Rioolreiniging

Regelmatig uw riool laten reinigen is de beste manier om verstoppingen en andere problemen te voorkomen. Dankzij innovatieve apparatuur en professionele methodes is het verwijderen van obstructies kinderspel voor onze loodgieters.

Onze werkwijze

Lekkage
1. U belt ons op

U zoekt een loodgieter in Leiden en contacteert Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
2. Het probleem bespreken

Samen analyseren en bespreken we het probleem om een duidelijk beeld te krijgen van de oplossing.

Rapportage
3. Offerte en afspraak maken

U krijgt van ons een op maat gemaakte offerte, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Daarna spreken we een datum en tijdstip af voor uitvoering van de werken.

Verhelpen
4. We komen langs

Onze vakmensen staan op de afgesproken datum bij u aan de deur.

Waarom moet u kiezen voor Loodgieterscollectief?

Bij Loodgieterscollectief geniet u van onderstaande en meer voordelen:

  • Altijd garantie op onze diensten
  • Geen verborgen kosten
  • Binnen 30 minuten op locatie
  • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik Loodgieterscollectief moeten inhuren?
Bij Loodgieterscollectief vindt u enkel ervaren en professionele loodgieters, die over alle kennis en kunde beschikken om problemen op te lossen. Denk maar aan lekkages, verouderde en kapotte rioleringen en verstoppingen. Daarbij krijgt u van uw loodgieter ook gedegen advies en de beste oplossing voor uw situatie.
Hoeveel kost een loodgieter?
De prijs die u betaalt voor een loodgieter hangt grotendeels af van het probleem in kwestie. Neem gerust contact met ons op voor een prijsindicatie, zodat we uw specifieke situatie goed kunnen inschatten.

Overige diensten

Loodgieter
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Badkamer kitten

    Neem contact op

    Heeft u vragen in verband met onze diensten of zoekt u een loodgieter met spoed? Contacteer ons telefonisch of vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen u dan graag verder.

    © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks