Binnen 30 minuten op locatie | Altijd garantie | 25 jaar ervaring

|

Loodgieter Den Haag

Op zoek naar een professionele loodgieter met ervaring in Den Haag? Loodgieterscollectief biedt vakkundige hulp bij problemen met leidingen, rioleringen en meer.

Erkende loodgieter in Den Haag

Loodgieterscollectief is een erkend loodgietersbedrijf dat ook in Den Haag en omstreken actief is. We helpen u bij allerhande problemen met sanitair, leidingen en rioleringen. Van een lekkende kraan tot een verstopt toilet en een Cv-ketel die het niet meer doet, onze gespecialiseerde loodgieters lossen elk probleem voor u op. Contacteer ons telefonisch voor een afspraak of vraag een offerte aan.

100% vakmanschap
Eerlijke prijzen
Een professionele aanpak
Transparante communicatie

Spoed loodgieter Den Haag

Zoekt u met spoed een loodgieter in Den Haag? Dan staan de specialisten van Loodgieterscollectief voor u klaar. Wij verhelpen elk probleem met sanitair of leidingen, dag en nacht. Kies bij een lekkage, verstopping of kapotte Cv-ketel voor de aanpak van Loodgieterscollectief en maak snel komaf met het probleem. Contacteer ons telefonisch en maak meteen een afspraak.

Kosten

Op de website van Loodgieterscollectief vindt u geen vaste prijzen terug. Dit komt doordat elk project anders is. De kostprijs van de werkzaamheden hangt af van onder andere de voorrijkosten en de ernst van de situatie. Bel ons op voor een prijsindicatie en we bespreken uw situatie graag.

Waarmee kunnen onze loodgieters in Den Haag u helpen?

Riolering aanleggen

Bij een nieuwe keuken, badkamer of toilet hoort natuurlijk een rioleringssysteem. Loodgieterscollectief helpt u bij deze werkzaamheden, zodat ze aan de lokale voorschriften en normen voldoen.

Riolering vervangen

Is uw riolering aan vervanging toe door veroudering of schade? Schakel dan Loodgieterscollectief in. We brengen de werken conform de richtlijnen tot een goed einde.

Rioolreparatie

Als er een lek aanwezig is in uw riolering, is een nieuwe installatie niet per se nodig. Vertrouw op de kennis en kunde van een ervaren loodgieter om kleine schade aan uw riolering te herstellen.

Rioolonderhoud

Regelmatig onderhoud is van groot belang om de kwaliteit van uw riolering te garanderen. Onze specialisten maken uw leidingen schoon, controleren ze en herstellen eventuele schade meteen.

Rioolinspectie

De ervaren loodgieters van Loodgieterscollectief gebruiken innovatieve technologieën, zoals camera-inspectie, om problemen met uw leidingen op te sporen. Zo herstellen we ze tijdig.

Rioollucht in huis verwijderen

Ruikt u rioollucht in uw woonst of bedrijfspand? De kans bestaat dat er problemen zijn met uw riolering. Loodgieterscollectief spoort de locatie van het probleem op en biedt meteen een goede oplossing.

Rioolreiniging

Een grondige reiniging van uw riolering is belangrijk om verstoppingen en andere problemen op te lossen. Onze loodgieters gebruiken geavanceerde apparatuur om komaf te maken met vuiligheid en andere obstructies.

Onze werkwijze

Lekkage
1. U belt ons

U zoekt een loodgieter in Den Haag en belt Loodgieterscollectief.

Rioolinspectie
2. Probleem bespreken

We bespreken het probleem en bieden op basis daarvan mogelijke oplossingen.

Rapportage
3. Offerte en afspraak maken

We stellen een op maat gemaakt offerte op om misverstanden en onduidelijkheid te voorkomen. Daarna leggen we een tijdstip vast voor de werkzaamheden.

Verhelpen
4. We komen bij u langs

Onze loodgieters komen op de afgesproken datum bij u langs.

Waarom moet u kiezen voor Loodgieterscollectief?

Kiest u voor Loodgieterscollectief? Dan geniet u onder andere van deze voordelen:

  • Eerlijke prijzen
  • 100% vakmanschap
  • Duidelijke communicatie

Reviews

Romy Lobee
Romy Lobee
2023-11-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goed geholpen met mijn lekkage! Super service.
Tim Burghoorn
Tim Burghoorn
2023-11-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Super service. Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Menno Black gmail
Menno Black gmail
2023-11-27
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Snel gekomen. Prima werk. Aardige mensen. Perfecte na service. Niet te duur. Dus: Aan te bevelen
Semih Sönmezdag
Semih Sönmezdag
2023-11-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
In mijn badkamer begon ik schimmels te zien op de plafond. Hier wist ik niet wat voor vakman ik moest benaderen. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Loodgieterscollectief terecht gekomen en wat was dat een goede keuze. Binnen 5 uur hebben ze dezelfde dag mijn plafond verwijderd, tussenruimte opgeschoont, leiding vervangen, ventilatie toegevoegd en een mooiere plafond geplaats. Nu weet ik wie ik moet benaderen in de toekomst en wie ik met vertrouwen kan aanraden!
Richard de Brabander
Richard de Brabander
2023-07-20
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Uitstekend werk, geleverd op de afgesproken tijd. We hebben dezelfde dag nog de afvoer volledig toekomstbestendig gemaakt. De prijs was ook prima.

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik Loodgieterscollectief inschakelen?
Bij Loodgieterscollectief vindt u professionele loodgieters die eender welk probleem met afvoerleidingen en rioleringen oplossen. Denk aan lekkages, verstoppingen of verouderde en kapotte rioleringen. Daarbij beschikken onze experts over alle nodige ervaring en expertise om u gedegen advies te geven voor mogelijke oplossingen.
Hoeveel kost een loodgieter?
De kostprijs van een loodgieter hangt af van de (complexiteit van de) werkzaamheden in kwestie. Neem telefonisch contact met ons op voor een inschatting van uw situatie en een duidelijke prijsindicatie.

Overige diensten

Loodgieter
Ontstoppingsdienst
Lekkage
Badkamer kitten

    Contact opnemen

    Wilt u vragen op antwoorden in verband met onze loodgietersdiensten in Den Haag of zoekt u met spoed een loodgieter? Bel ons of vraag een offerte aan. We helpen u graag verder.

    © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks